Asker sevgilinin istekleri?

Arkadaşlar merhaba ben üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim 15 20 gün önce biriyle tanıştım kendisi öğretmen okuduğum şehirde askerlik yapıyor kısa dönem, geçen pazar buluştuk birbirimizden hoşlandık ve sevgili olduk bu arada o 25 ben 21 yaşındayım. Benim sorum şu; daha ilk buluşmada öpüşmek dokunmak falan istedi ben izin vermedim kesinlikle zorladı surat asınca bıraktı zorlamayı bu cumarteside buluşacağız ama sadece öpüşelim bari çok arzuluyorum seni duramıyorum diyor sizce beni cinsel ihtiyaçları için mi kullanıyor yoksa bu durum askerlikten mi kaynaklanıyor askerlik bitince düzelir mi? Ben bu durumda ne yapmalıyım? Ve son olarak burada canı sıkılmasın öyle takılmalık kız olsun diye benimle sevgili olup askerlik bittikten sonra yolları ayırma ihtimali sizce nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ondan çok hoşlandım karakter olarak düzgün birine benziyor oturmasını kalkmasını biliyor tek sıkıntımız bu cinsellik olayı onun için bişeyler yapıyorum hediye tarzı falan ben düzgün ciddi bir ilişkim olsun istiyorum onunla eğer söylediğiniz gibi sadece takılmalıksa bu durumu nasıl değiştirebilirim?
Asker sevgilinin istekleri?