Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde 178 boyunda sevgilim vardı ama korkaktı. Kaslarıda vardı halbuki ama kavgalardan çok çekiniyor bana laf atma olduğunda ise beraberce hızlı şekilde yürürdük ordan. Kavga iyi birşey değil bunu ona anlattığım için belki gidip o adamlara birşey demezdi. Ama sen korkuyorum diyorsan bir badyguard bul derim kendine. Herşeyde boy değil bunu unutma 157 boyunlada uzun sevgili mi arıyorsun sen? Allah sana 180 üzeri boylu erkek verir sonra dayak yer koruyamaz şey gibi kalırsın ortada bunu mu istiyorsun sen böyle düşünüp ne kadar he bir düşünce tarzın var senin ya. Sevmiyorsan bırak ayrıl ki bunları düşündüğüne göre bitir sen o ilşikiyi ya. Gitsin başka 160lık kızlara baksın bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl190'lık erkek 158'lik kıza mı laf atacak ahahahahhahahahahhahaha :DD
54 Yorumla- +1 yıl
sen buna mı takıldın burada
- +1 yıl
Çok hayal kuruyorsun :D Kendin 158sin 170lık adamı beğenmiyorsun bir de :D
- +1 yıl
topukluyla 172yim canım :D
- +1 yıl
ahaha topukluyla 1.72 yim e koptum ya :D :D
sana şöyle bir olayımı anlatayım. benim boyum 1.76 bu arada. Eski sevgilimle o zamanlar çıkıyorduk. sahilde bodyci bir keko boyu 1.85 felandı. sevgilimin arkasından ıslık çaldı. bende boksörüm yarı profesyonel. bunun çeneye sadece dönüp bir tane indirdim çocuk 2 saatlik bayılma nöbetine girdi. esnaf felan polise anlattı olayı beni destekledi sağolsunlar. Eğer çocuk dövüş sporuyla ilgilenmişse korkulacak birşey yok. ben 1.76 boyundayım 55 kiloyum şekilli sıkı bir vücudum var kaslı demeyeyim.1 vuruşluk canın var diyenlerin sonu 1 vuruşla bayılma oldu genelde bana dediklerinde. Onun için g*tü yere yakın olandan kork canısı.
14 Yorumla- +1 yıl
dövüşle hiç ilgilenmiyor ama kalıplı
- +1 yıl
kalıp kurtarmıyor malesef ama tabikide işini biliyordur o sen beni dinle diğerlerini boşver. zaten seni neden korusun ki kim vuracak sana? olan çocuğa olacak dayağı o yiyecek yiyeceksede. benim sevgilimde 1.65 ama benden fazlasıyla emin. önemli olan cesaretidir. Sana şöyle bir soru soracağım buna yüreğinle ve dobralığınla cevap ver. Sevgilinle yürürken sana birisi laf attı. Sevgilinin duymamazlıktan gelmesimi hoşuna gider yoksa o adam ondan kalıplı olduğu halde ona saldırdığı halde dayak yemesimi hoşuna gider. ikiside değil deme seç birini. bir yarışma gibi düşün bu soruyu.
- +1 yıl
böyle bir olayının hiç yaşanmaması daha güzel
Ne alakası var şimdi? Mesela boyda değil yürekte bu birinicisi. İkincisi sevgilim yanımda açık gezse biriside laf etse hiiiç ses etmem. İlgi çekmek için giyiniyor nasıl olsa. En iyi ihtimal evine götürürüm ağızıma geleni sayarım sonra ayrılır giderim. Açık olacaksan evde kocana, sevgiline karşı açık ol. Dışardaki adam niye görüyor bana ait olan bir şeyi? Dur şimdi "yobaz" derler yine
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılBu foto cevap olarak yeter sanırım. images.popmatters.com/.../...mabdul-jabbar-620.jpg
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru bir tespit.. senin asgari 2.07 lik bir sevgili bulman lazım.2.07 lik bir adamda en az 47 numara ayak olur.47 numara ayakda en az 22 cm filan yapar. senin boy 1.58 olduğuna göre. sende 100 gr olsa. ilk geceden 22 cm*100 gr=2200 nw basınç dan mefta. olmadı abla 1.90 lıklardan korundun ama 2.07 likden korunamadın. sen en iyisi 1.70 liğe devam.. ideal senin için.
00 YorumlaBirincisi edepli olursan ya da düzgün giyinirsen kolay kolay kimse laf atmaz.
İkincisi 1.90 olan birini 1.70 olan biri dövebilir.
Üçüncüsü İkinci ihtimal sevgilinin dövüş sporları biliyor olması ve karşısındakinin he olması ile geçerli ;)17 Yorumla- +1 yıl
ama lşöylede bir şey var, 180-190 olan erkeklere kimse sataşmıyor, ama kısa boylu erkekleri herkes ezebilceğini düşünüyor, ben en çok bundan korkuyorum
- +1 yıl
çok korkuyorum ya. bak ben böyle korkuyorsam kim bilir sevgilim ne kadar üzlüyordur içinde bu duruma ama bana yansıtmıyor. ya ayrılmak da istemiyorumoff
- +1 yıl
ay çok iyisiniz, sağolun ama insan korkuyor işte. dışarısı kötü.
- +1 yıl
aynen çok doğru ya
1.90 'a 85 kg, deve gibi vs kalıplı, birini tanıyorum kavga esnasında arkasına bakmadan kaçan.
Bu işler yürek işi boy değil. ;)11 Yorumlaevet öyleleri de mevcut
+1 yılBence alakası yok. Ben boyu 1.50 olup 5 kişiyi dövmüş adamlar tanıyorum için rahat olsun. Olmadı süt filan içsin iyi gelir :D
02 Yorumla- +1 yıl
yok ya 21 olucak nisanda, yani durdu uzaması
- +1 yıl
Tüh..
Sizin boyunuz 1,58 yani arada 12 cm fark var ideal... Korumasına gelecek olursak gerekirse dayak yer ama seviyorsa ilk yumruğu o atar ;)
Siz birbirinizi seviyorsanız gerisi boş20 Yorumla
+1 yılneden kavgayamı sürecen çocugu savaş mı var neden seni korusun kimden koruyacak :D
20 YorumlaŞeyin kadar aklın olsa yeter derler ya hani, işte öyle bir şey bu hayat.
03 Yorumla- +1 yıl
ayy sana inanmıyorum ya. neyse tamam
Laf artırma kendine sende koruma lazımsa asgari ücretle silahlı koruma ayarlayabilirim. Ayrıca boydan çok daha önemli birşey var ki oda yürek
00 Yorumla
+1 yılSadece boy yeterli degil ikincisi sevgilimi oyle bir durumda ceker gotururdun guzel bir seu degil kavga
21 Yorumla- +1 yıl
tabi ki ama eskaza bir şey olabilir kavga çıkabilir hayat bu yani
1.70im , boyla korunmuyor. bir kere. kavgada bizim avantaj var+ vücut varsa bonus
böyle düşünüyorsan 1.90lıkla çık sende düşünmen bile ayıp. onuda meşgul etme10 Yorumla
+1 yıl168 lik bir adamın 192 lik bir adamı pert ettiğini gördüğüm için bu sorun çok mantıksız geldi :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
u +1 yılNitelik boyda değil ki. Vücudun güçlüyse sırtın yere gelmez
00 Yorumla
+1 yılCok saçma bir soru bence boyla ne alakası var zürafada da boy var ama aslana yem oluyor
00 Yorumla
+1 yılOnun seni boyuyla mi koruyacagini dusunuyorsan hemen ayril insan yuregiyle sevgisyle korur bir kizi
00 YorumlaKorur belki dayak yer ama elinden geleni yapar senin icin
00 Yorumla
+1 yılşimdi ben 1.70 im.. sence benim yanınmaki bir kıza biri laf atabilirmi ;)
02 Yorumla- +1 yıl
190lık atarsa napıcan paşam :D
- +1 yıl
sokak kavgasında kural yok canısı ;)
Koruyamaz deselr ayrilacakmisin hem burdan seni korusun yeter :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoyu kısa olup da, hareketleri seri ise neden olmasın? Siz de kendinize laf attırtmamak için dikkatli davranın. Niye hemen herşey kavgaya dökülsün ki?
00 Yorumla
+1 yılSeven adam sevdiğini her imkanda elinden gelen en iyi şekilde korur. Sen sadece ona güven ve böyle düşündüğünü ona belli etme kalbini çok kırarsın.
10 Yorumlasen kendini koruyamayacak kadar gerizekalıysan daha uzunu lazım tabi
00 Yorumla
+1 yılBruce lee jet li van damme bunlar uzun adamlar degiller 😀😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl190 olsa güçsüz olsa kasları olmasa yine dövebilecek mi sanıyorsun sen. Bu biraz yürek işi aslında.165 bile olsa emin ol 185 lik erkeklerin giremeyeceği kavgalara giriyor o adamlar. Herşey boy değil tekniktir.
00 Yorumlabenim boy 195 kalıplı vücütluyum yanımdan gecen erkeğide kızıda bakıyor :)
08 Yorumla- +1 yıl
ay kızı anlarım da erkek neden bakıyor ya :D
- +1 yıl
yok bee, bence özeniyorlardır yani ben niye böyle değilim gibisinden, her erkek o dedğin gibi tırsak değildir ya, umarım diilldir.
- +1 yıl
boyundan memnun musun
- +1 yıl
haklısın. bir şey dicem de hiç o boyda bir erkek görmedim ben, en fazla 185 felandır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılo çocuk senden daha iyilerini hak ediyo ayrıl ondan
00 Yorumladötü yere yakın olandan korkacaksın :D boyla posla olmaz o işler yürek lazım adam olana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılbrucee lee de 170 gibi birşeydi 2 metreleri devirirdi hey gidi heyy.
10 Yorumla Benimde boyum 1.70 ama hiç sorun olmamıştı hem nie düşünüosn bukadar sanki savaştamıyıx yani :) gayetde korur
00 Yorumlabir ata sözü var bilirmisin eşşeğin canı yanınca atı geçer derler birde başarılı insanlar hep ufak tefek olurlar
10 Yorumla
+1 yılhacıt ben 1.90 adamın kafasına silah dayanınca bacım yukarıda abe bana elleşme diyeni gödüm ;)
00 YorumlaSen git gym önünde bekle bilader en irisini sevgili yap kendine
00 Yorumlaışidden mi koruyacak :DDD kolluk kuvvetleri neye var ya...
00 YorumlaSevgilinin gözü kara mi kızım sen ona bak boya moya bkmma
00 Yorumla
+1 yılSeni kimden koruyacakki nasıl bir yerde yaşıyorsun :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla orasi mechul ben 193 um ben bile koruyamiyom bazen birilerini
01 Yorumla- +1 yıl
abartma :D
+1 yılKizlar onun sevgilisinin boyunu elestirmek size dusmez 😁😁
00 Yorumla
+1 yılNiye peşinde pez**venkler falan mı var kimden korucak? Allah sana akıl versin.
00 Yorumla
+1 yıl190lik sevgilin olsa 2m lik adamlardan nasil koruyacaksin onu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hanım hanımcık ol da laf attırma kendine önce erkekdüşkünüsimge.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.85 boyu olan sevgilim vardı ayrıldık bak yine anılarım geldi aklıma :(
00 Yorumla
+1 yılYaaa bu gunde koruma muhabbeti cikti bu nedir sevgilimi aryorsunz badigart mi;)
11 Yorumla- +1 yıl
detayda dedğimi bu hayal et lütfen
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. tek bir şey diyeceğim bruce lee
20 Yorumla
+1 yılçok mu mini giyiniyon ne için korusun ki?
11 Yorumla- +1 yıl
Yani.
+1 yılKoruma mı alıyorsun sevgili mi
00 Yorumlayanında tabureyle mi dolaşsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. dötü yere yakın olandan korkacaksın.. :)))
00 Yorumlakendini korudu da sen kaldın asd
01 Yorumla- +1 yıl
ya ama öyle deme ya
koruma değil o sevgili beğenemiyorsan ayrıl
20 YorumlaSaçma şeyler düşünmeyin lütfen
12 Yorumla- +1 yıl
nedir saçma olan
170 erkek mi olur bee
18 Yorumla- +1 yıl
Pigme oluyor o 😀😀😀
- +1 yıl
ya yakılşıklı olmalı yeterli benim için
- +1 yıl
sizin gibi insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Hem benim boyumu hem erkek arkadaşımın boyunu hor görüyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
- +1 yıl
pigme dediğinin farkında mısın
sende yardım edersin nolcak
00 Yorumlaiyide kavgada boy la ne alakası var,
014 Yorumla- +1 yıl
ay sence, büyük balık küçük balığı yer. bide uzun boylular daha heybetli olduğu için kimse onlara sataşmıyor. ama kısalara sataşabiliyorlar
- +1 yıl
şimdi boyun kaç
- +1 yıl
fotodaki sen değilsindir umarım
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
bana mesaj atar mısın
- +1 yıl
bir daha bak
- +1 yıl
ya hayır bana saçma msjler geliyor şu an yani atıyorlar, sen neden atamadın bir daah dene. benim xper 1
- +1 yıl
ay evet :DDDD tamam şimdi at. açtım gizliyi
Boy ile korumanın ne alakası var?
02 Yorumla- +1 yıl
üff anlamıoyrsun
Korudugu kadar koruyamadıgı kader kanks
11 Yorumla- +1 yıl
yok öylede olmaz ya
Önemli olan boyu değil, işlevi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılDerdine tukurem senin.
20 Yorumla Bence snin popon basin cok oynuyo koruyamaz
01 Yorumla- +1 yıl
üff ne alaka ya
Küçük ama etkilidir belki de.
00 YorumlaHemen bügun spora başlıcam
10 YorumlaAhaha soruya bak ya ya
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri