Çok iyi
İyi
Kötü
Çok Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kanka 3 yıl öncesine kadar saçlarım uzundu hemen hemen hergün fön çektirmem gerekiyordu ve hergün yıkamak zorundaydım en sonunda sıkıldm yakışacakmı yakışmayacakmı diye şüphelerimle birlikte kuaförümün gazıylada birlikte önce 3 numaraya vurdum 1 ay sonrada 2 numaraya vurmaya başladım saçımı daha sonra tkrr 3 numarada karar kıldım 3 yıldır her ay 3 numaraya vuruyorum kafayı bu kadar rahat bir saç modeli hiç bir şekilde bulamazsn yakışıyorsa yapacaksn bana yakıştı ve sürekli aynı modeli yapıyorm 3 yıldır.
ben saçlarımı böyle kestiriyorum ama 1 hafta gidiyor güzelmi?
link
bence çok yakışmış kısa saç yakışıyor erkeklere
ben yaptımda çok değişiyor insan
2.link ve link tek geçerim :D
tövbe bismillah :D
Cevap
28Cevap
bence bu saç benimki böyleydi link ve kızlar çok tatlı diyordu neden kestirdim bilmiyorum tekrar aynı model yapacam şimdi
1. linkteki vatandaşa ve justin bieber a çok yakışmış. zaten erkek dediğin ya kısa saçlı (asker tıraşı falan makbul) yada hafiften uzun olacak. tabi bence :)
3 numara herkese yakışmaz. kiloya boya ve kafa yapısına bağlı olarak 3 numara kişide iyi ya da kötü durur.3 numara kestirmek risktir ama güvenin varsa kendine kestir.
buaralar erkekler 3 numaraya takmış durumda moda sanırım :)
3 numara herkese yakışmıyo bazı kişilere er görüntüsü veriyo çirkin duruyo
herkese yakışmaz bence
burdakiler gibi bir yüz tipin varsa kestir çok güzel olur çok da havalı olur bence..
ben erkeklerde 3 numara saç severim zaten. ne bileyim, esmer kirli sakallıysan inanılmaz çekici oluyorsun.
bence herkese yakışmıyor. 3 numara değilde biraz daha uzunu iyi bence. Son resimdekine yakışmış sadece
wentworth mıller için muhteşem şu 2.deki rıfkı için iğrenç
Yakışacağını bilsem ben de yapacağım. Normalde de kısa kestiririm ancak bu kadar değil.
Erkek dediğin asker saçlı olacak derim hep ama sen de en çirkinlerini bulmuşsun resmen..
4 deki biber herhalde adam kaç yaşında nerelere geldi yavvv.
1.Link hariç diğerleri hoş değil..Ama erkeklere en çok yakışan saç tipi budur ..
kafam uysada bunu yapmasam yat kalk aynı .rahat.saç yapma derdi yok .
2.ve sondaki linklerdeki adamlara hiç yakışmamış.ama genelde güzel
1 ve 5. linktekilere yakışmış ama herkese yakışmıyo işte iyi ayarlamak lazım.
aga saç ve kafa şekline bağlı.örnek 3.linkte prison breakte oynayan abime yakışıyor mesela :)
iddialı olmakla beraber yakışanda hoş duruyor 1. link ve son linkte hoş durmus mesela
bir erkek o saçla bile iyi görünüyorsa her türlü iyidir, nokta.. tabi yakışıyorsa biz güzel deriz ama sana yakışacak mı acaba görmeden bilemeyiz sarışınsan eğer büyük ihtimalle yakışır
3 numaralı bi sac erkeğe yakışıyo o erken her türlü yakişiklidir.
bu linkler kötü ama 3 numara yakışan kişilerde var ama bence yapma derim
Herkese yakismiyor kafa yapisi duzgun olmali kisinin
Alışırsan bağımlılık yapabilir çünki sabah kalk saçını düzelt jole ile şekil ver derdi yok. :)
yakışanı var yakışmayanı var yani burda saç stilini degil onu yapan tipe bakmak lazım
resimdekilere yakışmış ama sana yakışırmı bilmem :)
Sana yakışıyorsa yap yakışmıyorsa yapma :)) Herkeze yakışsaydı kımsede saç olmazdı uzun
eğer tipine uyacağını düşünüyorsan, güzel bir seçim
Ben yıllardır 2 yada 3 numara saç stilim
yakıştığınıda söylerler
hem kafan rahat ediyor
çok sıradan herkes 3 numaraya vurdura vurdura bokunu cıkardılar
bence erkeğin saçı uzun olmalı baya uzun omzuna kadar benim sevgilimin öyle ve çok yakışıklı tatlı çekici özellikle almanlar giibi uzun olmalı
kuzen kafası yamuk patates gibi olunca haliyle gitmez 3 numara ama güzel bi stildir..
10 yılı aşkın kullandığım bi stil çok tutuyo şimdi bırakmak zorunda kaldım keşke yapabilsem
Ulan benim her ay traş olduğum saç şekli moda olmuş
Üç numara kızlarda nasıl durur peki
son link iyi duruyor.
benimki 1 numara. seyrek olmasa 3 iyidir derdim.
5 numara daha iyi bence
1. ve 3.linktekiler iyi geriye kalanları sevmedim
herkese yakışmadığı bir gerçek
acaba bu yakışıklımı sorusuna cevaptır :D
yakışana çok yakışıyor
Herkese yakışabileceğini sanmıyorum.
erkeksi durduğu kanaatindeyim
sonuncu adama benziyo biraz
Askeremi Gidiyon Usta :)
2.deki sen isen sakın böle kestirme :D
aynen yakısanı var yakısmayanı var.
Bayiliyorum bu sac modeline. Asker gibi duruyor.
yakışan var yakışmayan var:)
Kısa saç her zaman iyidir.
koca kafalara yakışmıyor :)
jordan farmara çok yakışıyor
Çok hoşuma gidiyor her ne kadar bana gitmese de.
Yakışanı var yakışmayanı var.
3 numara iyidir.. candır
Saçlar dökülmüyorsa gerek yok.
bazilarinda cok sekSi
Guzel herkese yakismaz ama !
aynen.. ben kestirince at hırsızı gibi bi imaj yaratıom mesela..
:)
ben kestirdiğimde gerizekalıya benziom :D
:D
bazı erkeklerde hoş duruyor..
bana yakışıo die düşünüyorum. :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar