Çıt Çıt Saç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben uzun saçı çok seviyorum hep saç uzatıyorum ama ailemden ve çevremden aşırı tepkiler alıyorum, bir de bakımı zor olduğu için başa çıkamıyorum. En sonunda saçımı 3 numaraya vurmak zorunda kaldım...

Gerçekten kısa saçın kullanımı çok rahat. Ama ben uzun çok özlüyorum :( Tekrar uzatayım diyorum ailemden çekiniyorum... Şimdi ise duydum ki çıt çıt saç diye birşey çıkmış bayanlar mutlaka bilir. Orjinal insan saçı bu toka gibi bir yeri var ordan kafanıza takıyosunuz aynı toka şeklinde istediğiniz zaman takın istediğiniz zaman çıkarın öyle birşey...(tak çıkar saç gibi yani) :D üstelik fiyatıda çok uygun 50-100 tl birşey.

Şimdi ben uzun saçın zahmetine katlanmaktansa çıt çıt saç satın alsam diyorum ve bu saçı sadece dışarı çıkarken veya özel günlerde filan taksam diyorum. Mesela akrabalarımı ziyarete giderken normal kısa saçımla gitsem ama bir konsere filan giderken uzun saçı takıp öyle gitsem.

Nasıl olur? Bir erkeğin çıtçıt saç taktırabileceği yer var mıdır? Bu durum doğal karşılanabilir mi? Bunu yapan erkekler var mıdır yeryüzünde? Çıtçıt saç hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanışlı mıdır? vs... cevapları bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen gülmeyin eski uzun saçlarımı geri kazanmak istiyorum :D belkide dunyada cfıtcıt sac takan ilk erkek olucam :D :D
Çıt Çıt Saç hakkında ne düşünüyorsunuz?