Saç Bakım 3 numara saç kesimi sizce kötü mü? Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 3 numara saç kesimi kötü mü sizce uzun saç seviyormusunuz Güncellemeler+1 yıl Foto koydum bakar mısınız 3 numara saç kesimi sizce kötü mü? Cevapla Sevgi Soruları Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Herkese yakışmıyor bana göre. Kardeşim yapmıştı mesela beğenmemiştim. 1 1 Yorumla Sosono1 +1 yıl Banada gitmedi sanırım resim koydum bakarmisib Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Eskiden 3 numarayı çok kullandım ama artık uzatıp arkadan bağlamak istiyorum. Daha tarz duruyor bence. 1 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Zayıflara yakışıyor birde yüz sivri ise güzel. 2 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yakismiyor bana 3 numara yakissaydi oyle gezerdim hep 0 1 Yorumla Sosono1 +1 yıl Bana yakışır mı Yorumla
Nickie_65 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bir sıra bir erkek saçını 3 numaraya vurdurunca hepsine periler geliyo hepsi 3 numara oluyo herkese de yakışmıyor bazıları sadece gülünç duruma geliyor 0 1 Yorumla Sosono1 +1 yıl Bana yakışmadı sanirim Yorumla
withpeakme Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çok rahat bir saç modeli ama herkeste aynı durmuyor. 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Hayır kötü değil ama ön taraflarda biraz kalmalı 0 0 Yorumla
Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Herkese yakışmaz 0 1 Yorumla Sosono1 +1 yıl Banafa yakismadu Yorumla
dmla17 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bence kötü duruyor 0 2 Yorumla Sosono1 +1 yıl Kötü mü durnus Yorumla dmla17 +1 yıl Evet bence siz beğenmiş olabilirsiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Herkese yakışmıyor bana göre. Kardeşim yapmıştı mesela beğenmemiştim.
Banada gitmedi sanırım resim koydum bakarmisib
Eskiden 3 numarayı çok kullandım ama artık uzatıp arkadan bağlamak istiyorum. Daha tarz duruyor bence.
Zayıflara yakışıyor birde yüz sivri ise güzel.
Yakismiyor bana 3 numara yakissaydi oyle gezerdim hep
Bana yakışır mı
Bir sıra bir erkek saçını 3 numaraya vurdurunca hepsine periler geliyo hepsi 3 numara oluyo herkese de yakışmıyor bazıları sadece gülünç duruma geliyor
Bana yakışmadı sanirim
Çok rahat bir saç modeli ama herkeste aynı durmuyor.
Değil yılda 4 kez kesirim o şekilde
Hayır kötü değil ama ön taraflarda biraz kalmalı
Herkese yakışmaz
Banafa yakismadu
sevmem bende
Herkese yakışmaz.
Bence kötü duruyor
Kötü mü durnus
Evet bence siz beğenmiş olabilirsiniz
Yakışana güzel