arkadaşlar kulağa komik gelecek ama 2 senedir maymun bakıyorum gayette iyidik yani sorunu yoktu falan arkadaş gibiydik falan şuan komik geliyor belki ama cidden öyle sevgilim bir köpek verdi çok didişiyorlar maymuşumu sürekli ağlatıyor falan maymun veya köpek isteyen varsa ulaşabilir mi ya satmak falan değil arkadaslar çünkü aileden gibi zaten arada görmek isterim falan ücret talep etmiyorum köpek golden bu arada :D
+1 yılBakımı vs. nasıl yapılıyor? Ne kadar zaman ayırmak gerekiyor? Ben talibim maymununa istanbulda yaşıyorum istediğin zaman ziyarete gelebilirsin. Bir de aylık bakım masrafı ne kadar oluyor ayrıca aşı durumu vs. ne alemde bu konularda bilgi verirsen talibim.
115 Yorumla
Soran+1 yılmasrafı pek yok aslında sen yerken oda yanına oturuyor muz falan sebze yiyor duş alıyor hele yazın terleyince falan ama sen yine de sampuanla haftada bir yıkarsın garanti olsun diye bir koltuğa ona yastık çarşaf tarzı birşey koyarsın uyur orda ama üstünün örtülmesine bayılıyor bide dışarı çıkarmanı tavsiye etmem her şeyi almanı istiyor :D
- +1 yıl
Peki aşı durumu vs nasıl? Sağlık sorunu var mı? Bir de boyu ne kadar uzunluğunda? Ciddi ciddi talibim sende eğer ciddiysen konuşalım?
Soran+1 yılörümcek maymun boyuna görsellerden bak istersen senin hayalindeki gibi mi diye benim için çok değerliydi o sen bakabilirsin emin misin aşı yapıldı 5 senelik sonra veterinerde birkeç aşı olması gerek ama aşı takvimi var onla irlikte vericem
- +1 yıl
Baktım ama ben bunu eve alırsam annem beni de bunu da atar diye düşündüm:) Çok tipsiz bir şeymiş:D Ben diğerleri varya ondan sanmıştım cinsini bilmiyorum ama:) Yinede akşam anneye bir konuyu açayım sen beni ekler misin veya mesaj atar mısın?
Soran+1 yıltipsiz :D doğru söze ne denir :D tamam ben ekliyorum
- +1 yıl
tamamdır:)
- +1 yıl
Yaaa bende istiyorum eğer birine verdiysen ben nerden alabilirim?
- +1 yıl
Soruyu soran kişi bana ulaşabilir mi lütfen
- +1 yıl
Ben de maymunu sahiplenmek isterim uzun süredir araştırıyorum cinsini yaşını ve cinsiyetini belirtirseniz çok sevinirim İstanbul'da yaşıyorum yalnız oturuyorum ona çok sağlıklı bir yuva sağlayabilirim. Fotoğrafını nasıl görebilirim
- +1 yıl
Canim benim kizlarim cok istiyo durumumda iyi kizimin dogum gunu yaklasiyo cok rixa etsem cvp yazarmisin
- +1 yıl
Bana maymun verirmisin
- +1 yıl
Hanim efendi eger kimseye ağlamadıysa ben alırım teşekürler
- +1 yıl
Ya biz bakabiliriz
- +1 yıl
Ben sahiplenmek istiyorum
- +1 yıl
bende isterim hala elinizdemi maymun
En İyi Cevaplar
- Evcil Hayvanlar konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir birlerini kıskanıyorlardır. Bir kaç gün birbirlerini görmesinler düzelirler.
010 Yorumla- +1 yıl
Bendebulmak istiyorum yaa nereden aldınız :(
- +1 yıl
Hala eliniz de mı maymun ben alabilirim
- +1 yıl
Maymun duruyosa ben alabilirmiyim yanlızım arkadas olsun zaten maymun arıyodum?
- +1 yıl
@Fatmali67 sana mı verdi yoksa maymunu
- +1 yıl
Ya duruyormu daha ben sahiplenmek istiyorum
- +1 yıl
ben kesinlikle talibim, Antalya
- +1 yıl
Merhabalar öncelikle şunu söylemek istiyorum hayvanlar hayatımızda geçici bir heves değil bunu unutmayalım bir evlat neyse onlarda yavrumuz gibi olmalı benim nazarımda sizleri anlıyorum herkes almak istiyo bakımı sonradan ağır gelmesin lütfen sizlere ben istiyorum bu yavruyu bakacak durumdayım 1 tanede kızım var bize aile dost arkadaş olacak ve ben sahiplenmek istiyorum mümkünse
- +1 yıl
Bende sahiplenmek istiyorum
- +1 yıl
Bana yazarsan sevinirim sahiplenmek isterim tşklwr
- +1 yıl
@Handeszn hala maymun sahiplendiren var mı?
merhaba bende sahiplenmek isterim benimde bir örümcek maymunum vardı kardeşim dışarı götürünce çalmışlar bişey yapamamış bizimkide yani tekrardan almayı çok istiyorum ama bulamıyorum eger öyle elinde olan varsa bana da ulaşırmısınız lütfenn.
00 Yorumla
+1 yılNe zamana ait bilmiyorum ama maymunu kesinlikle istiyorum. Veterinerlik okuyorum İstanbul'da yaşıyorum. Ailem de sahiplenmek istiyor. Istediğiniz zaman misafir olup gelip görebileceğiniz bir ev ortamı. Haber bekliyorum sizden 🙏
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Ilaninizi gec gördüm umarim gec kalmamisimdir 4.5 yil maymunumla beraber yasadik orumcek maymundu sizde besliyorsunuz bilirsiniz bakimi zordur kafes temizligine ve maymunun temizligine dikkat etmek gerekir ikinci bir faktorde turkiyede egzotik hayvan olarak deneyimli hic veteriner yok hastalansa kimseden bilgi alamazsiniz ne kediye benzer nede baska evcil hayvana iyi iletisiminiz olursa yani sizi benimserse sahiplenir en kötü tarafi tuvalet egitimi veremezsiniz ama tuvaletini yapacagi zaman yuksek biyere cikar cok guzel canta karistirir bakkaldan sakiz calar vs.. zordur ama farklidir maymun beslemek benim maymunum hamileydi bilmedigim bir sebepten bir gun ölü olarak buldum ha unutmadan sicagi cok sever asla soguk yerde birakilmamali yoksa hemen hastalanir durum bu sanirim cok gec kalmisim sizin yazinizi okumakta ama olurda elinizden alinmadiysa olmediyse ya da kimseye vermediyseniz ben onu cani gonulden isterim
00 Yorumla
+1 yıl2 yıldır baktıgın maymunu başkasına nasıl verebiliosun ki.. insan baglanır
111 Yorumla
Soran+1 yılbağlanıyorsun kesinlikle zaten insan gibi kendi kendine banyo falan yapıyordu kendini kuruyordu televizyon falan izliyordu insanların tepkileri yüzünden belkide ya burda bile baksana böyle dediklerinde acaba yalnış mı bakmam diye düşünüyorum haksız değiller onları yargılamak değil amacım ama elimde değil işte
- +1 yıl
bnc köpegii ver baskasına maymun snd kalsın sonucta 2 yıl gecırmişssn nasl bu kdr kolay vazgeçebiliosun bnd bunu anlamıorm benimd hayvanm var nolursa olsun vermm kmseye
Soran+1 yılçok haklısın canım doğru söze ne denir
- +1 yıl
ayrıca maymun pahalı bir hayvan ya satmaya kalkarsa havadan 3000 nede olsa
Soran+1 yılevet ben 4000 e almıştım bir hevesle sonra cok sevdm ama ben onu satamam yani para alamam onun üzerinden vicdan yaparım yani golden ı vermek daha mantıklı
- +1 yıl
kesinlikle canım ;))
Soran+1 yılteşekkür ederim canım kafam karısıktı şuan senin sayende karar verdim :)
- +1 yıl
rica ederm.. bu arada cevaplara koptm insanlar sırf cvb vermek için yazmışlar hatta bazılarıı çok saçmalamış =))
Soran+1 yıl:) yapacak birşey yok napalım alışılmış değil belki ondandır :D
- +1 yıl
Alıştıktan sonra vermek zor. Dediği gibi kçpeği vermek daha mantıklı. Benim bir goldenim var araştırırken rast geldim tarihi göremedim ama yazim dedim 😂ben sahiplenmek isterim. Zaten sahiplendirme yapıyorum kedi köpek gibi hayvan aktivistiyim. Birde goldeni alıp sonradan sokağa atıyorlar lütfen güvenilir birine ve araştırarak verin. Maymun ise sahiplenebimirim sisin için uygunsa ama desiğim gibi köpeğe yazık edecek birine vermeyin.5534209428
- +1 yıl
Ay ben istiyorum lütfennnnn🙏
+1 yılarkadaşım kendine gel maymuna herkes bakamaz sen o hayvan sana alışmışken neden veriyorsun Allah katında çok büyük bir günah bu başka ellerde yapamaz o psikolojisi bozulur ve ölür.. ! golden daha sana alışmamışken goldeni ver birine alıcısı cok olur...
20 YorumlaSelam öncelikle munkunse biraz daha bekleyip ikisini alistirmaya calismani öneririm hem golden hem cep maymunu oldukca zeki ve sosyal canlilar. Yine de olmayacagina inaniyorsan maymun tecrubesi olan biriyim ve sahiplenmek isterim. İstanbul'da yasiyorum buradaysan sık sık ziyaret edebilirsin veya benim seyahetlerim sirasinda denk gelirse biz geliriz size ziyarete
00 Yorumla
+1 yılEğer maymun hala duruyorsa gercekten talibim aylardır araştırıyorum uzun zamandir ya maymun ya da papağan istiyordum 😊😊eğer halen sizde ise ulaşırsanız sevinirim
00 YorumlaBen hamster besliyordum kardeşimin alerjisi çıktı şimdi maymun beslemeyi düşünüyorum verebilen ya da. satabilen varsa alabilirim
00 Yorumla
+1 yılMaymun almak isteyenlere duyrulur..
''Kepekle maymun sjkilmez..'' Bunu aklınızdan çıkarmayın..00 Yorumla
+1 yılhehe cok tatlı yaa:D:D uzak tut birbirlerinden
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılmerhaba aile düzeni oturmuş iki kızı olan abim maymun arıyor ilanlara yurdışından vs onuda güvenemiyor. ister paralı ister sahiplenme şartlarıyla bir adet ailesine dost arkadaş olacak bir maymun arıyor. iletişime geçebilirmiyiz
00 Yorumla
+1 yılBen günlerdir arıyorum , her türlü hayvanı severim , birçok tür besledim maymun beslemek için can atiyorum. Hayvandan çok bana dost olucak o , eğer hala elindeyse ve birisine vermediysen gerçekten sahiplenmek isterim ,
00 Yorumla
+1 yılmaymunun resmi var mı ben bakarım kafesi falan parası nedir
07 Yorumla
Soran+1 yılresmi var adı çarli bedava veriyorum ücret talep etmiyorum
- +1 yıl
Merhaba aldiniz mi maymunu
- +1 yıl
Nolur bana ver daha önce hayvanı besledim
- +1 yıl
Hıı bide maymunun cinsi ne
- +1 yıl
Şehir neresi
- +1 yıl
Lütfen bana ver
- +1 yıl
Hala elinizdemi ben sahiplenmek isterim
+1 yılSahiplendirdinizmi acaba maymunu ben çok istiyorum lütfen resmini atarmısınız insallah vermemişsinizdir bende İstanbul'da yaşıyorum size videolarını resimlerini atarım siz gelir görürsünüz 🙏
00 Yorumla
+1 yılAradan kaç ay geçti ya da yıl bilmiyorum ama umarım hala elindedir gerçekten çok istiyorum ailemide ikna etmişken bana verebilir misin eğer hala elindeyse
00 YorumlaEğer hala sizdeyse ben alabilirmiyim maymunu 2 3 haftadır sanal dan real den maymun araştırıyorum daha önce örümcek maymunum vardı 12 yaşında vefat etti lütfen mesajı görünce dönüş sağlayabilirmisin?
00 Yorumlamanşallah hayvan sevgisi bizdede sürüsüy le kedicikler var :)
00 Yorumla
+1 yılYa bir üyemiz yazmış da maymun bakıyorum diye var mı biz cok istiyoruz 39 yaşındayım verebilirse bana verebilirmi çok iyi bakarız kızımla
00 Yorumla
+1 yılEger kimseye verilmediyse maymunu sahiplenmek isterim bursada oturuyorum uzun zamandan beride ariyorum🙂🙂
00 YorumlaAnnem maymun sahiplenmek istiyor 44 yaşında istediğiniz zaman görebilirsiniz annemin numarasını veririm İzmir de yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılEğer hala sahipli değilse sahiplenmek isterim daha önce 4 kaplumbağa bakmışlığım var fakat antalyada yaşıyorum
00 YorumlaMerhabalar bende sempaze bir dost sahiplenmek istiyorum izmirde yasıyorum yardımcı olursaniz çok sevinirim :)))
00 Yorumla
+1 yılMerhaba hâla sahiplendirmediyseniz ailemize katmayı çok isterim :) geri dönüş yaparsanız sevinirim :)
00 Yorumlaselam bende maymun çok istiyorum ama bulamadım baya araştırdım İstanbul sarıyerde oturuyorum ben MAYMUNUNUZA TALİP OLABİLİRİM LÜTFEN GERİ DÖNÜŞ YAPIN
00 YorumlaMaymunu olupta vermek ısteyen var mı gözünüz arkada kalmicak şekilde sevgiyle bakacagimizdan emin olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBen bayadır maymun arıyorum eğer hala birisine vermediysen bana verirsen çok sevinirim bide sağlık sorunu var mı onu öğrenmek isterim
00 Yorumla
+1 yılBanada cvp yazarsaniz cok sevinirim kizlarim gercekten cok seviyo ona dogum gunu hediyesi etmek iatiyorum lutfen benle ilgilenirsen cidden sevinirim
00 YorumlaMrb;
Açıkçası ben talibim eğer benden başka talip olan çıkmadıysa, ama sormak istediğim bir kaç soru var dönerseniz sevinirim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizdede timsah var arkadaşlar küveti paylaşamıyoruz hep beni ağlatıyor. timsahı yada küveti yada beni evlatlık alacak varmı
34 Yorumla- +1 yıl
güzeldi sevdim.
Soran+1 yılbende başta senle aynı fikirdeydim yani yabani hayvanlarla kıyaslıyordum ama öyle değil gerçekten yazınca komik oldu onun da farkındayım ama kime versem bilemedim ondan kusura bakmayın :S
- +1 yıl
Sahiplendirme yaptınızmı acaba bende maymuna talibim benim bir velvet cinsi maymunum vardı arkadaş gibiydik ismi çıtır dı öldü hala onun şokundayım,, bende tüm aksesuarları var ve çok iyi bakıcıyım nolur ben sahipleneyim 😔
- +1 yıl
merhaba bende maymun istiyorum ve nasıl sahip olacağım bimiyorum
+1 yılSelam... Maymununuza talibim ve sizin kadar güzel bakabilirim
00 YorumlaBen maymunu eğer musade ederseniz sahiplenmek isterim
00 YorumlaBenimde maymun isteğim var çevresinde olan var mı varsa cevaplayabilirmi?
00 YorumlaBende maymun ariodum. ist. b. duzundeym. kedimize arkadas arioduk.
00 Yorumla15cmlij kucuk maymunlar dan mj ve netde yasiosunuz acaba sahiplennek isterim
00 YorumlaBende kabul edebilirim jako var bende beraber takılırlar
00 YorumlaNe zamana ait yazmıyor ama maymununuz duruyorsa hemen sahiplenebilirim
00 YorumlaMerhaba iyi günler ben sahiplenmek istiyorum maymunu lütfen bana geri dönüş yapın
00 YorumlaLütfen bana ver daha sahiplenilmediyse ne olur 1 yıldır maynun arıyorum
00 Yorumlamerhaba ben maymuna talibim hep istemişimdir bitane
00 YorumlaMerhaba sahiplenmek istiyorum hala aktif mı ilaniniz
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ilgileniyorum maymun için nasıl ulaşa bilirim size
00 YorumlaBen bakabilirim İstanbul'da ise bu hayvani cok seviyom
00 YorumlaHala birilerine vermediysen maymuna talibim sahiplenmek isterim
00 Yorumla
+1 yılSelam ben de maymun sahiplen mek istiyorum ama bulamıyorum isterseniz ben bakabilirim
00 Yorumla
+1 yılEğer hala mevcutsa gerçekten ben olmak istiyorum o rum bende
00 Yorumla
+1 yılVerdinizmi acaba maymunu birine ücretlide olsa albilirim
00 Yorumla
+1 yılBende maymun istiyorum bana da ulaşırsanız sevinirim
00 Yorumla
+1 yılsahiplendirdiniz mi maymununuzu eğer sahipledirmediyseniz çok isterim
00 YorumlaGönderi tarihini göremiyorum hala sahiplendiriyorsaniz ben talibim.
00 YorumlaNe olur maymunu sahiplenmek istiyorum lütfen çok aradım bulamadım
00 Yorumla
+1 yılben sahiplenebiliri evde gündüz bana arkadaşlık eder
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bende uzun zamandır maymun istiyorum tabilim sizin maymuna 😄😄
00 YorumlaValla ucretsiz verirseniz ben maymununuzu sahiplenmek istiyorum hemen
00 Yorumla:)) maymunla yaşamak nasıl br duygu
09 Yorumla
Soran+1 yılkedi köpek gibi ama biraz daha insana yakın ya kendi kendine banyo yapıyor falan komik bayağı :D
- +1 yıl
:) güzelmş ya arkdş gibi ama br tek dili yok
Soran+1 yılçoğu kişi böyle düşünmüyor canım aslında bende başta böyle düşünmemiştim gerci haklılar
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
selam çok olmuş ama Maymunu verdiniz mi vermediyseniz kizim için istiyorum çok iyi bır aile de bakılacak dönerseniz çok sevinirim
- +1 yıl
Mehabalar isteyen çok lakin seçici davranacağınızı düşünüyorum. henüz sahiplendireceğiniz kişi konusunda bir değerlendirme yapıp seçmemişseniz sahiplenmek isterim. Ona sizin yokluluğunuz hissettirmemek için elimden geleni yaparım. Dilerseniz bir görüşelim 5465721991
- +1 yıl
Nolur bana ver çok istiyorum
- +1 yıl
Lütfen bana ver allah aşkına
- +1 yıl
Nolur
+1 yılmaymunun resmini atsana bi görelim
00 Yorumla:))) güldüm canım ya , 5 yıldız
00 Yorumlamaymun o dötü tüysüz olanlardan mı? ıykk iğrenç :P
00 Yorumla
+1 yılgolden çok büyük mü yavru olsun .
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay önce aldım en fazla 4 aylıktır
- +1 yıl
tamam alırım ben.ama hangi ildesin ki?
Soran+1 yılistanbuldayım olmazsa başka ile de getiririm çarliyi ama bakabilecek misin özelden resmini atayım bekle
- +1 yıl
çarliyi istemedim ama golden ı istedim :D
Soran+1 yıloda olur kusura bakma :D yalnış anlamısım
- +1 yıl
iyi tamam golden ın resmini at bana.ekle konuşalım çok büyük görünmyodur inşallah. :)
:D
Cevabın çok uzun ya da çok kısa!00 Yorumlaikisini de isterim :(
00 Yorumla
+1 yılKanka rica etsem maymuna ben bakabilir miyim
00 YorumlaMaymunu vermek istersen ben alabilirim
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!