4915 sayılı kanunca yaban hayvanlarını alıkoymak yasaktır cezası 12 bin liradır üstelik maymunlar hıv vürüsü taşımaktadır ben doğa koruma ve milli parklar şube müdürlüğünde çalışan bir memurum bilgin olsun
canım tehditle bir alakası yok bu bizim görevimiz bu bir uyarıdır o kadar. yarın bir gün bulunduğun bölgeden internet üzerinden alışveriş yaparken seni yakalarlar haberin olsun :)
bizim konumuz şu anda bu değil maymun bir yaban hayvanıdır bu dediklerime kulak vermek zorunda değilsin ama benim tavsiyem hiç bulaşma derim buraya günde onlarcası girip çıkıyor yinede kendin bilirsin
Bolivya ve brazilya dan getirme imkanı var tarım bakanlığı bu iii ülkeden canlı hatvan getirmeye izin veriyor. Bu iki ülkeden resmi bir satış kanalı ile irtibata geçip sağlık kontrolleri yapılmış onaylı bir maymun bulmamız lazım. Ben diğer giderleri de hesaplatip size bilgi verecegim ama siz hangi sehirdesiniz cun ku hava kargo ile gelir ise 3 gün gümrük karantinada kalması gerekiyormus buradaki kontrollerden sonra yurda girmesine izin veriliyor
Yilda 2 defa yoğruluyor Bolivyadan alışı 1200 usd uçak kargo 800 usd dhl ile. Tarım köy işlerinden iftalat izni 300 usd karantina 3 gün için 450 usd gümrük masrafları izinleri 500 usd tutuyor.
Bu minimum sadece masrafı olan fiyat inan üzerine 1 kuruş birşey eklemeden yazdim ben sadece dia ticaret işi yaptığım için kâr olarak bakmadım size yardımcı olmak için. Maalesef dolar son 1 yılda çok arttığı için fiyatlar uçuyor. Ama Hıv virüsü olduğu için çok dikkat etmek gerekiyor karar sizin siz olur derseniz ben getiririm 3 ay içind e hazır olur tüm izinleri ile ödemeyi maymun gelince alirkende yaparsınız
Merhabalar, Ben Ağaca Tırmanma Uzmanı bir Şempanzeyim. Insanların bana yaptığı Gen deneyi sayesinde çok Akıllı oldum. Okuma yazmam var. Şu anda Bir Barınakta yaşıyorum. Bakıcılardan birinin Telefonunu Çaldım ve Kendime yuva bulmaya çalışıyorum. Ve bana Nasıl Bakacağınızı Anlatabilir Misiniz? Bekliyorum
Bitane buldum sandım adam aynı ilanı yirmi farklı yere vermiş. bir konyadayım diyor bir ankaradayım diyor. bir hanımım hamile ondan satıyorum diyor bir yurt dışına çıkıcam ondan satıyorum diyor. Dolandırıcı heralde. Yemedi
@REDHOTLİNE07-4 off köpeğin oluyum diyen köle fantezili insanlar var yaw ulan ben yüzlerce kişi görüyorum herkesle olan diyoloğu hatırlasam ooo :D polemik yoktu o yorumum da genelde o tarzda yazıyorlar seni onlar sandım :D
Kız aşk olsun yaaa beni o mallarla nasıl bir tutarsin yaa şu yakışıklılık şu çekicilik şu karizma nasıl unutulur yaa halbuki yazın antalyaya geldiğinde bwrabwr terleyecektik spor salonlarında boy boy dambıllarımız olacaktı tüm hayallerim yıkıldi şu an 😢😢😢😢
En İyi Cevaplar