erkekler kendilerini seven ve bunu ifade eden kızları iticimi buluyorlar...kızlar söylemesinmi...yada ne kadar söylesin...aşkı ifade etmek kızlara yakışmıyormu..erkekler bu konuda ne düşünüyor çok merak ediyorum.?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Bu insandan insana değişir. Şahsen itici bulmuyorum, tam tesine medeni ve istediğini uygun bir şekilde anlatan bir kadın olarak görüyorum. Sevmek, hoşlanmak insani bir duygu ve bunu kadında erkek de hissedebiliri ve her kim bu tarz bir şey hissediyorsa bunu gidip söyleyebilir, bundan doğal bir şey yok. Ayrıca bunda karşı tarafa kötü gözle bakılacak bir durum da söz konusu değil. Ama Türk toplumunda "çoğu erkek" bunu yapan kadına hafif kadın gözü ile bakıyor, bu da bir gerçek. Gerçi kadının da böyle düşündüğünü bildiği bir erkeğe karşı bu tür duygular içrmesini ben garip karşılıyorum. Yani kısacası benim tezime göre kendisini hafif kadın olarak niteleyebilme potansiyeline sahip bir erkekten ancak aynı tazrda düşünen bir kadın hoşlanabilir ve farklı şekilde düşünüp de birinden hoşlandığını dile getirebilen kadının hoşlandığı erkek de aşağı yukarı düşünce yapısı olarak uyuşurlar ve bu nedenle bence çekinecek bir şey kalmaz ortada.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. O tam olarak öyle değil aslında. İtici filan gelmiyor. Fakat şöyle bir durum var.
Bizim Türk erkekleri genellikle yetişme tarzı ve siz hanım kızlarımızın verdiği gazlarla Totoları iyice bir tavan yapmış durumdalar, hatta tavana yapışmış ve zorluyorlar yani. Şimdi Erkekler bu mod daiken doğal olarak Victoria Secret'in kızlarını tercih ediyorlar, aşağısı biri de gelip "Seni Seviyorum" dedimi. hayal kırıklığı yaşayıp, gözü yükseklerde kalmış oluyor gibi bir durum.
Ben şimdiye kadar bana itirafta bulunanların hepsine saygı duydum ve kabul etmediklerimi bile davranış şeklimle ve önemsememi yansıtarak onure etmişimdir.
Diyorum işte ben fenayımmmmmm18 Yorumla- +1 yıl
Gider ama i*neliğe vururlar, bence Türk erkeğine öyle bir güzellik yapmamak lazım, çünkü çok kolay bir şekilde gidip, " Abi kız bana hastaymış yaaaa", yada " Ne yapim abi, elde o vardı idare edeceğiz artık, taş atmadım kolum yorulmadı" gibi laflar edebilir.
En iyisi sıcak ve sempatik davranışlarla dikkatini çekmek. Naz yapmak şart, emek vermeden elde edilen şeyler daha az kıymetli oluyor maalesef. - +1 yıl
Hayır, " Kolay elde edilen" az kıymetli olur dedim. Lafı neresinden anlıyon gız sen, bak haber geldi sağ tarafta yer bile hazır mış...Ya demek istediğim " Kızdır Nazdır, bin Altın azdır " meselesinden Naz yapmalısın, cilve yapmalısın, ilişkinin adını koyduktan sonrada eniştenin karekterine göre şerbet vermelisin. Ama bak demedi deme, totosunu her zaman yere yakın tutmaya çalış, havalandı mı ib...ee olup çıkar başına bak.
- +1 yıl
katılmıyorum. kaç erkeğin doğru düzgün bir kız arkadaşı var türkiyede? tam tersi erkeklerden dolayı kızların burnu havada, onu beğenmem bunu beğenmem hesabı yapıyorlar.
İTİCİ BULMAZLAR AKSİNE HOŞLARINA GİDER AMA DİZGİNLERİ ELİNE ALMIŞTIR,O YÜZDEN DE KAYBETME KORKULARI OLMAZ RAHAT TAVIR SERGİLERLER,DUYGUSAL TATMİNE ULAŞIRLAR ÇÜNKÜ.NASIL OLSA SEN HEP VERECEKSİN SEVGİNDEN AŞKINDAN,FEDAKARLIĞINDAN. SÖYLEMEYİ BIRAK BAK O ZAMAN SEN ALMAYA BAŞLAYACAKSIN,VEREN TARAF O OLACAK.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler sever bazilari sevmez.Derlerya zevklerle renkler tartışılmaz? Bazılarının hoşuna gider bazılarıda avlamayı sever peşinden gitmeyi ve kovalamayı.
09 Yorumla- +1 yıl
Bazı erkekler avini sevmiyor.Bazı erkekler avın verdiği heycandan zevk alıyor.Bu tür kadınlardan erkeklerden uzak durulmalı..Egolarını okşuyorlar.Elde etmek, peşlerinden koşmak ve sonra başarılı olunca artık avı ona çekici gelmiyor.Bazı erkekler böyledir :).Erkeklerin içinde büyüdüm onları izledim.Bunları gördüm.
- +1 yıl
Bir avcıya acımamı bekliyorsun? Sevdiği için savaşan bir erkeğe saygim sonsuz ama avlarıyla oynayan erkeğe kendi heycanı için egosu için insanları avlayan avcıya merhametlimi olunmalı? Asla.Kendi oyununu umarım bir gün biri ona uygular.Ona en büyük ceza budur.İyi paylaşımlar.
- +1 yıl
Sevgi için savaşan avcıya saygim sonsuz ama sende biliyorsun bazı avcılar benim dediğim türdendir.Onlara merhamet yok benim açımdan.Avcı anlayışımış farklı.
- +1 yıl
Yanılıyorsun.Bu evrende halen adam gibi adamlar var.İyi paylaşımlar.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
66Cevap
Şöle söleyim , erkeklerin belli başlı kriterleri var beyinlerinde , her erkekte farklı diyebilrim..
Eğer sen o kritere uyuyorsan ve kendisine ondan hoşlandığını söylüyorsan emin ol , olaya balıklama atlar , çokta hoşuna gider cesaretli olman... Fakat o kritere uymuyorsan umursamaz sadece normal bişeymiş gibi davranır..Hatta kırıcı bile olabilir(Az bi ihtimal)10 Yorumlaaslında olay ifade şeklinde... benim için; aşkım, canım, bitanem falan pek bişey ifade etmiyor. olay sadece herkesin ağzına doladığı kelimeleri değilde özgün şeyler kullanmakta tabii çok sık kullanılırsa onlar da bayağılaşır. bu da sıkar ve itici gelmeye başlar
00 YorumlaDoğrudan böyle birşey söylerse itici gelebilir yani bir ilşki yok uzaktan sevmiş benim ondan haberim olmamış ya sevgisine karşılık veremessem diye düşünürüm. bunun yerine bana bunu farklı yollarla hissetirise örneğin yan yana yürürken koluma girenler yada arkadaş ortamında başını omzuma koyanlar kazandı hep bende.
00 Yorumla4 yıl önce kadar dayımla bulunduğumuz bir ortamda bana yakınlaşan bir kız vardı ve dayıma şöyle dedim..
- Çok saçma ya! Kız olduğunu unutuyor yerinde duramıyor. Ve güzel biride. Ama ilk defa karşılaştığı birine karşı yakınlaşmaya çalışması beni düşündürüyor..
- Neden yeğenim ? Onun duyguları yok mu ? Asla böyle düşünme ve onun bu cesaretine saygı duy..
o günden beri hiç bir fark göstermedim ve bu konuda ön yargılı olmadım..20 Yorumla
+1 yılhayır itici bulmuyor. sadece dogru zamanda dogru yerde söylemesi gerek. daha yeni tanıştıgım ve kardeş/abla gözüyle baktıgım biri bana bunu direk senden hoşlanıyorum şeklinde söylerse kafamdan değişik düşünceler geçebilir. biraz zaman ve uygun zemin hazırlanmalı bunun için. diğer türlü havalı, kendini beğenmiş kızları zaten her halükarde itici bulurum.
10 Yorumlabazı insanlar duyguların ifade edilmesinden hoslanmıyor sanırım ve bunun kadını erkegı yok dıye dusunuyorum. yapı meselesı heralde. bence sacma, hissettiklerin ifade edince anlam kazanır. öteki türlü dağ dağa küsmüş dagın haberi yok...
10 Yorumlaböyle bir durum gelmişti başıma.
kız beni sevdiğini söyledi falan .keşke bende O nu sevebilseydim ama olmadı.
Seven olmak sevilen şımarıklığından yeğdir,Ben şımardım sevildiğimi anladıkça zalimleştim.maalesef başka birisine dönüştüm...02 Yorumla- +1 yıl
aşk için iki kişi gerekmez mi
ben hiç dahil olamadım bu olaya dolayısıyla iyi gelmedi değilde aşk hiç gelmedi desem daha doğru olur
o vakit anladım zaten bu tarz tekliflerde sevmeyen ilgi duymayan birisinin karşısındakini reddetmesi kabul etmemesi büyük erdemmiş. ay egoma bi sponsor buldum takılayım 3-5 vakit gibi bencilliklere yeltenmeyen yok olmaz diyebilenler.saygı duyulası insanlar
keşke bende diyebilseydim o kıza en başından.neysseeeeee
+1 yılHayır sevdiğini söylemen, eğer sana ilgi duyan bir erkekse, bayılır buna. Çünkü sevildiğini duymak çok hoşuna gidecektir. Ama benim gibi, normal arkadaş gördüğü birinin yanına sürekli gelen ve beni teşvik etmek için elinden geleni yapan, ancak hoşlanmadığım kız gibi olursan, ben kaçmak için elimden geleni yaparım. Söylemedi deme!
00 Yorumla
+1 yılerkek salaksa evet itici olabilir
lan kim kime sevgisini göstermeden bişiler alabilir bekleyebilir
yapma elbette sölücek göstericek sölücek sölücek bi daa sölücek
sonra terkedicek
kız ya20 Yorumla
+1 yılNe münasebet.
Dünyanın en değerli şeyi olan hayatı seninle birlikte yaşamak isteyen ve bunu dile getiren bir hatun itici değil oldukça çekicidir.20 Yorumlaöyle kız var mı ki? benim hoşuma gidiyor karşımdakini sevdiğimi söylemek , sevildiğimi duymak ama bir süre sonra çıktığım kızlara rahat batıyor başlıyorlar sen benden daha iyilerine layıksın masallarına
10 Yorumlabırakalım erkekler söylesin... reddedilme ve havaya sokma ihtimaline karşı en azından reddedilen değil de reddeden, havaya sokan değil giren oluruz hihohohohoh :)
12 Yorumla- +1 yıl
aşkından ölecek olsan yine de yapmayacaksın böyle bir şeyi.. itici bir şey değil bu ama bizim erkeklerin bünyeleri ve beyinleri kaldıramıyor bunu.. her konuda ilk adım hep erkeklere bırakılmalı bence..teşvik edilebilir ama yapılmamalı.. tecrübelerime dayanarak böyle düşünüyorum..
+1 yılben var anlayamamak, yani sen kendini sevip mi ifade ediyosun ? barışık olduğunu mu söylüyosun burada ? yoksa ona olan aşkı mı ifadeyi kastediyosun anlamadım...
02 Yorumla- +1 yıl
yoo niye olsun ki... ama bunun bir zararı olur desem yalan olmaz.. biraz uğraştır zoru oyna ki onunda aşık olma riski artsın ;)
kız erkek ayırt etmeye gerek yok eger aşkını itiraf eden birisi varsa bu kainatda ondan daha değerlisi yok. Çünkü o bütün gururunu ayaklar altına çoktan almıştır bile İş karşı tarafın bunu anlayabilmesinde !
14 YorumlaHeee. Çok itici... O yüzden dibine düşüyordum az daha... Bir dahaki sefere (inşallah) bu kadar kolay kanmayacağım :)
10 YorumlaBen bi erkek olarak,duygularını bana ifade eden bi bayan a öncelikle teşekkür ederim,ve bu beni çok mutlu eder kesinlikle o bayan itici değil aksine ilgimi de çekebilir tabi bu o an ki duruma bağlı ama kesinlikle itici olamaz.
00 Yorumlaerkekte karşılığının olup olmaması önemli.yine de pat diye söylemeden bi zarf atmak iyidir.belki karşılığı vardır adamda.ya da olur mu ki diye düşündürebilirsin.aklında yoksa bile aklına sokabilirsin.
02 Yorumlatam tersi çok sevilirler ben ise ül üstünde tutar üstüne titrerim :)
20 Yorumla
+1 yılHayır daha çok başımın tacı yaparım. Bakış açım bile değişir.
12 Yorumla- +1 yıl
Sevmek çok farklı bir şey benim için ama öyle birden ilgisini belli etmemesi gerektiğini düşünüyorum kızların. Yalnız daha fazla ilgi, daha fazla zamanımı ayırırım onunla gittiğim mekan bile değişir.
yok öyle bişey. bazıları itici buluyor. ama ben cesur kızları çok severim kendine güven çok çekici bi özellik :)
00 Yorumla
+1 yılsevildigimi duymak hosuma gider. acik sozlu kizlari severim. ilk soz hareket hep erkekten gelmemeli. ama genel olarak erkekler boyle dueunmeyebilir yada simarir.
10 YorumlaBenim hoşuma gider itici degil cekici geLir :)
birinin bana beni Sevdigini söylemesi GüzeL bişey
Sevgidini Söylemek kız yada erkek herkeze yakışır02 YorumlaKendini beğenmiş bir kız 15 metre arkamdan yada 30 metre önümden yürüsün benimle aynı düzeyde olmadığı için sağımda solumda yürüyemez.
20 YorumlaAman bırak fermillam o pislerin neyini seviyonuz ki :D
Kıllı mıllı çirkin şeyler.013 Yorumla- +1 yıl
tv lerde çıkıyorsunuz döşü kıllı olsun diye çığrıyorsunuz ama çok ayıp çohh :D
- +1 yıl
hahaha dur senle daha esra erola çıkaciz :)
o zaman dersin kıllı esmer diye :D sende arabesklik yok mu yani bırak şimdi :) - +1 yıl
Zaten şunu anladım senin modeller çok az artık tarih oluyorsunuz
ALLAH daha kötüsünden korusun :D - +1 yıl
cıks antika değil
eski ama bir o kadar değerli demek istedim
modernlere bakarak türünün tek örneği :D - +1 yıl
Sana tenks :)
- +1 yıl
Vala o kıllı mıllı çirkin şeylere senin hemcinslerin Ayılıp bayılıyorlar.. Ben de anlamıyorum nesine, nesine, nerseine ayılıp bayılıyonuz anlamıyor. Oysa ben her gün paşa paşa Traşımı olurum Jilet kaydı ( Şimdi kış ya sinek yok o yüzden öyle dedim), Ütülü gömlekler, İtalyan Takımlar, Mexco Ayakkabılar, ama gel gelelim günde sadece 3-4 teklif alıyorum, hhiç bayılan yok ki, hayat öpücüğüyle ayıltayım emi... Nasıl oluyor bu işler ..?
Genelleme değilde bazı erkekler kendi peşinden koşanı itici peşlerinden koşmak zorunda oldukları kızlarıda çekici bulurlar :D Ulaşılmazı zor gibi yani.
10 Yorumlasürekli böyle peşimden bir kız olması hoşuma gitmez ama kızlar egoist olmayacak insana yakın olacak veri yeri gelince de sana olan ilgisini belli edecek
20 Yorumlahep erkek ilk adımı atar gibi gözükür ama aslında seçici kadındır bence, bi kadın istemezse erkek ona teklif bile etmeye cesareti olmaz, kadın bi şekilde teklif kapısını az da olsa aralar
12 Yorumla- +1 yıl
vallah haklisin 18 yasimda 30 yasima kadar erkeklere yüz vermedim bise olmadi
4 yilki ben ayarliyom onlari ayda aya sevgili degisir oldum
Yoo aksine insan sevdigi kisininde kendisini sevdigini bilmesi hatda illaki erkegin sevmesine gerek yok kizin sevdigini ilgi duydugunu belli etmesini sever
10 YorumlaOlur mu öyle şey ?
Şahsen ben bayılırım bu tip insanlara :) İşi uzatmıyorlar yani :)10 Yorumlaitici gelmezde kendini biraz ağırdan satar az bulunan hint kumaşı gibi:D sonra arkadaş çevresinde bi hava atar bu beni seviyormuş felan diye:D olay bu ani:D
06 Yorumlane yazık ki bir erkeğe ne kadar değer verdiğini belli edersen o kadar uzaklaşıyor senden arada istisnalar var evet ama geneli böyle
00 Yorumla
+1 yılBen hiç itici bulmuyorum. Sevilmek ,sevildiğini bilmek erkeklerinde hoşuna gider. Ne kadar söyleyeceklerini de varsın sevgileri nispetinde kendileri karar versinler. Severim beni seveni.
10 Yorumla
+1 yılFark etmez ama
ne bileyim bir kızın erkeğe açılması farklı gelmiştir.
biz erkekler alışmışız açılmayı kızların yapması değişik oluyor :)05 Yorumla- +1 yıl
@soran
Hayır itici değil işte sadece biraz garip geliyor
hani bizler alışmışız ya kızlara yaklaşmaya bir kızın erkeğe yaklaşması bu ilginç geliyor yani en azından bana öyle :)
kim istemez ki sana seni seviyorum diyen birini sorarım ?
10 Yorumla
+1 yılhayır bence tam tersi sevdigini belli eden herzaman kazanır
30 Yorumla
+1 yılYorumlara baktım gerçekten erkeklerde sabit bir durum yok en iyisi söylememek.
11 Yorumla- +1 yıl
sen soylese karsındakı de aynı duygudaysa olur değilse ben kaçarım şahsen
+1 yılAyran gönüllü biriyse, bir kaç kişiye açılmışsa benden uzak olsun. Ama bir tanışmışlığımız varsa Ya da tanışmak isteyen birini itici bulmam. .
10 Yorumlakendimden bildiğim kadarıyla kızların biraz utangaç olması daha iyi oluyor sanırım ..
zaten zaman geçtikçe herkez herşeyi söyliyebililyor :)00 Yorumla
+1 yılÖylesini bulduktan sonra bırak itici bulmayı, bir dediğini iki etmem.. (:
10 Yorumla
+1 yılduygusal kadınlar bana itici ve konformist gelir...kadın dediğin anarşist olur...
10 Yorumla
+1 yıldediğin kızlara basit kız gözüyle bakıyorum. ifade etmesin, sadece hissettirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
sevgili konumunda değilsek demesin, dese bile ciddiye almam.
Hayır çok güzel ve çekici bulurlar hoşnut bile olurlar
13 YorumlaHayırrr yakışıyo :)) Böyle yanlış düşüncelere kapılma sakın sonra tereddütte kalıyoruz :D
10 Yorumlaitici bulmuyor siz kızlarında yaptığı gibi artık bu benim rahat davranırım diyor.
00 Yorumla
+1 yılerkekler zoru ulaşılmazı sevdiği için egoları tatmin olduktan sonra sevgisini itiraf eden kız değerini kaybediyor =)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdigim cocuga biraz yakin davrandim aninda uzaklasti şu an konusmuyoruz sevdigimi soylesem uzaya cikicak heralde asla asla ve asla
00 Yorumlakızdan hoşlanır teklif ederim hayır der daha çok hoşlanırım.Sonun da evet der elveda der giderim.
00 YorumlaKiz sevdigini belli etmeli ama gidip teklif etmemeli tabi.teklif ettirmelii.
00 Yorumlazamanla sıkılıyor gibi oluyor yaşadım gördüm çaktırma ! :)
00 Yorumlagenelde bunu ifade eden kızlara bu bana verecek gibi görüyorlardır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kendinerini fasulye gi,bi nimetten sanan burunları bi karıs havada erkeksi kızlardan nefret ederim.kız dediğin az konusur yerinde konusur
20 Yorumla
+1 yılErkekte onu seviyorsa tadından yenmez hatta yanında yatılır )
00 Yorumla
+1 yılkız sevdiğini söylediği anda uzaklaşma başlıyor bende neden bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkaşar gibidi yaklaşmaması lazım itici gelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini iyi ifade eden birini niye itici bulalım ki
10 YorumlaHepiniz Aynısınız,Yalanlarınız Farklı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla itici bulmam. Keşke her hoşlanan kız erkeğe itiraf etse de erkekten beklemese. Süper olurdu.
00 Yorumlaitici bulmam.. daha sempatik hatta
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bana ediyosa candır başkasına ediyosa patlıcandır
10 Yorumladeğerini bilmezler pek.
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler kendilerini seven ve bunu ifade eden kızları itici mi buluyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler