Alttaki konuya bakarsanız!
kizlarsoruyor. com/flort-tanisma/a47032-boyle-bir-teklif-etsem-kabul-etme-ihtimali-vardir
Hemen açılma öyle damdan düşer gibi. Uzun zamandır arkadaşsınız anladigim kadarıyla. Ona ileride kimle tanışırsa tanışsın her türlü en iyi yol arkadaşı olacagini göster. Onda da neden biz olmuyoruz ki düşüncesi gelisecektir. Sabırlı ol muradına er. 😄
Ya biliyor işte yukarda bahsettim ya zaten emindir hep onun yanında olacağıma, sonuçta ondan önce tanıştığım sevgilimi, sırf ona laf dedi diye bıraktım. Gerçi eski sevgilimde demişti, o kız sana boş değil diye ama bakıcaz artık ptesi günü.. :/
Eski sevgilin hakli olabilir. Kızlar hissediyor böyle şeyleri.
Oyle kızlardan korkmak lazm kardes ayagına yatarlar hep. 😀
Yani? Şansım var mıdır?
bir önceki sevgilim buna kaşar dediği için ayrıldım. Bu da biliyor o yüzden ayrıldığımı.
Hayır hayır bak şimdi;
bir önceki sevgilim, bu kıza kaşar dedi. Bende bu kızı savundum, sevgilimden ayrıldım, ayrıca dediklerine pişman ettim ve bu kız da hepsini biliyor, onun yüzünden ayrıldığımı biliyor yani ama kardeşim kelimesi olduğu için korkuyorum açıkçası.
tamam sağol, içimde çok kaldı daha da yakmadan çıkarıyım bari.
Tamam o zaman şimdi prova zamanı. :D
tamamdır. 24 yaşımda bu kadar korktum. Üf..
kizlarsoruyor. com/flort-tanisma/a47032-boyle-bir-teklif-etsem-kabul-etme-ihtimali-vardir
söylenmez öyle açık bir şekilde belli etmen lazım mesela bana kardeşim demenden rahatsiz oluyorum de laf arasinda canim diye hitap et
bunu ben diyecem he.. Yok yani tamam canım cicim olaylarına giriyoruz da bu terslemek banada ağır geldi aga!
Kardeşim, benimle çıkar mısın
harbimi la?
Ne olacak en fazla yok der sende tamam de sonra sil hayatindan
Erkeğin derdinden en iyi erkek anlıyor valla aga demi l*n içimde tutacağıma sal gitsin sıkıntıyı..
Tabi ki kardesim. Cok gectik o yollardan, varsa merak ettigin seyler mesaj at hallederiz. Cok yuz vermeyeceksin kadin milletine onunu alamazsin
Eyvallah, Xper 2 olursa mesajda atarım. :D
Cevap
6Cevap
ya açıl o zaman kaybedicek bişeyiüm yok diosun romantik bir açılım yap da kızın gönlünü al al bir kırmızı gül oku 2 mısra satır gözlerin içine bak mümkünse eline de dokun sonunda de
O kadarına gerek kalmadı. Biraz şaşırdı ama iyi gibiyiz bakalım yarın ne olacak?
Ne erkeğin kız kankasi olur nede kızın erkek kankasi olur ya sevgilidir ya sevgilidir yani bu ikinsey ateşle barutnhala kızdan Lanka mdegilde sevgili veya evkenincej kız olduğunu bilmiyonmu ne kardeşi git şöyle kıza belki duyguları degisir. ne rahat kızlar varbya başkalarına kardeşim diyilar babalarının çocukları sanki
Adem ve Havva de geldiğimiz için herkese kardeşim diyodur yoksa kimle evlencek bu kız 😑
dil aşinalığından da olabilir, önceki sevgilisine de kardeşim demişti aklıma geldi şimdi :D
Bu nasıl birşeydir ya 😄 benimle çıkar mısın kardeşim de oda evet kardeşim desin dil asinaligindan sürekli kardeşim der artık
bundan önceki de kardo diyodu çıktığımızda arada sırada :D :D
götür bir kafeye başbaşa otururken muhabbetini çevir sonunda ben senden hoşlanıyorum de
Yapılacak şey budur ;)
eğer gerçekten kardeş gibi görüyorsa kıza karşı duygularını yok et yok bunu kullanarak sana yaklaşmışsa denemek istiyosan dene her iki durumdada böyle kadınlardan uzak durmak bence ne mantıklısı
Bu hayatta kardesin olmayi basardim. Baban, oglun , arkadasin en önemlisi hayat arkadasin olmak istiyorum de ve sonra gel bana tesekkur et.
Arkadaşlığını da kaybedersin
Kaybedeyim, bir şekilde kurtarırım da öncesi önemli nasıl birşey denesem?
Valla ben öyle biriyle seviye atlamam kesinlikle. Sabit hat olmak en iyisi güven bana :D
Kaybedecek bir şeyin yok mu? Reddederse onu kaybedersin?
Kardeşim bize gelsene film izleriz :)))) de
Kabul eder de güveniyor ya işte salağa yatar.. Önce bir ipliği geçirelim, sonra dikiş atarız heralde, olmadı evlenince birşeyler deneriz ;)
Icimde bu duygular varken senle bu sekil olmayi kabul edemiyom de kisa oz.
Kardeşim deme lazım olur de anlar o
Etme ha o kız seni düşünmüyor
Abi deme kızzzzz bir gün lazım olur 😀
Kardeş ayağı
Teklif etme kardesliginiz bozulur
Kiz'a derken kiza yazacaktin sanirim
alakalı yazacağına, alakasız yazdın sanırım.
Edilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar