Erkek kardeşimin samimi olduğu kız?

Erkek kardeşim çok efendi, çok adil, çok insancıl birisi ve içinde kötülük yok. çapkın falan da değil öyle. yeni bir işe girdi ama iş yerinde sürekli beraber zaman geçirdiği bi kız var. gece geç saatlere kadar mesai yapıldığı zaman kız hiç tereddüt etmeden kalıyor sonra babasına işyerinde değil de arkadaşında kaldığını söylüyor ve gece işten çıkınca arkadaşına gidiyor. dışarda alkol alıyor. kardeşim normalde alkolü sevmez yılbaşında yada arkadaşlarıyla bir araya gelince bi iki yudum içerse içer yoks içmez. bu kız biraz serbest gibi geldi bana ve hep iş çıkışında onunla kardeşim bi yerlere gidip zaman geçiriyorlar anladığım kadarıyla kadesim o kızdan hoşlanmış ama işyerine daha yeni gelen birisiyle bi kızın bu kadar samimi olması normal bişey mi? ben kardeşimi korkumak istiyorum o iyi niyetli biraz sonra üzülmesini istemiyorum. yani kızın ahlaklı iyi huylu birisi olduğunu bilsem hiç düşünmem ama kardeşimin uzlmesini istemiyorum. kardeşimle bu konuyu nasıl konuşmalıyım? ne demeliyim ona? lütfen yardımcı olun özellikler erkek arkadaşlar. bu kızın terbiyeli namuslu olduğunu nasıl anlarız. kardeşime neler söyleyim
Erkek kardeşimin samimi olduğu kız?