kadınlarda erkeklerde esmer seviyor sarışının adı esmerin tadıymış
erkek dediğin esmer olmalıymış kara kaşlı kara gözlü.. neden ?
erkek dediğin esmer olmalıymış kara kaşlı kara gözlü.. neden ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan kendine benzeyeni sever . Türkiye standartlarında sarışın mavi gözlü insan azdır . Bu yüzden farklılığın verdiği geçici bir heves olarak görülürler genelde . Bende mavi gözlü sarışın bir erkeğim ve bu durumun farkındayım . Bende esmer kızları değil sarışın mavi gözlü kızları tercih ediyorum esmerin adı sarışının tadı diyorum bende . Bunun psikolojik nedenleri var bir ara açıklayacağım şimdi kafam çok dolu .
Avrupa'da yapılan bir araştırmada sıradan insanlara şu ünlü sizin gibi sarışın mavi gözlü ve sizle aynı günde doğmuş dediklerinde bu bilgi yalan bile olsa insanların o kişiyi daha çok benimsediği görülmüş . Yani insan kendine benzeyeni daha çok benimsiyor . Ying Yang olayı ise daha çok ruhsal ve manevi zıt kutupları temsil eder fiziki olaylara pek değinilmemiştir taozimde .
Laf olsun diye söylenmiş bir sürü söz var buda onlardan birisi bana göre.Sarışın yada esmer bakımlı olsun yeter :))
milletimizde sarışın ve kumral insan azlıgından söylenmiş bir söz.yalandır inanmayın.erkekler her zaman (%90) sarışın kadın sever.beyaz tenli yada
Cevap
21Cevap
Çünkü esmerler her daim sıcaktır. Neşeli, sevimli, hareketli, güler yüzlü. Ama sarışınların hepsi öyle değildir. Sıcağı sıcak, soğuğu da çok soğuk ve itici oluyor.
Tercih sebebi de bu.Birinde şansını deniyorsun, diğerinde garanti.
Bizde genelde esmer insanlar olduğu için onlardan hoşlanırız, sarışınların çoğu çakmadır onlarda yapmacık gelir ama esmersen güzelsin en azından benim için :)
alakası yok görmeleri yeterlidir her 2 tiplerinde yakışıklıları vardır her zman kimse büyük konuşmasın...
Akıl var Höz var dimi. Hem görünen köy klavuz istemez.
sarışın kumral mavi yeşil gözlü kişiler bizim toplumda az bulunan kişilerdir o yüzden bir çok kız ve erkek sarışın ve renkli gözlü olmak isterler ama öyle doğmadıkları için mevcut durumdan vazife çıkartıp esmerliği övmeye çalışırlar
Aslında esmerlerin tek güzelligi esmer olması. başka birşeyi yok. Esmerligi at beyaz ten koy cidden cirkinleşir
ben şarışın seviyorum ne alaka ya?Ne alaka yani ben esmerlerden hoşlanmıyorum ayrıca itici geliyor.Belli olmaz insanların tercihi bu.
Esmer bi bayan olarak, sahsen sarisinlardan hoslaniyorum (((=
valla ben sarışınım sarışını severim =) güzeldir yani..
Zenci kırmaları daha bir başka rihanna ve beyonce hiç bir şeye değişilmez sanki enerjisi hiç bitmeyecekmiş gibi sürekli içten yanma nöbetleriyle fitile ateşe verecekmiş havasındalar.
Sarışın için dünyayı, esmer için sarışını yakarım demişler :) vardır bi bildikleri :)
kısıye gore degısır bu ısteklerle normal hayat farklıdır esmer ıster sarısınla takılır
bende esmer severım bılmem dağa cok hoşuma gıdıyo sarısınları sevmıyorum
yoo ben sarışın ve renkli gözlülere daha çok ilgiliyim
bilmem benim dikkatimide genelede sarısınlar kumrallar ceker
kız dediğin arap tavası gibi olmalı hafif yanmış :D daha çekici geliyor :)
diyorum :D :D :P
Kumral uzun dalgalı saç, beyaz ten, güzel bir gülümsemeye fitim ben
kara kas kahve rengi gözler beyaz ten olursa bu var bende 174boy
ben sarısınları sevıyorm neden diye sorma tiryakisiyim :)
Nerede yazıyormuş biz neden okumadık ki ?
Boşver kulaktan dolma bilgilere inanma =))
Napsam şimdi arkadaşlık mı teklif etsem ki acaba =))
Sorma çok acıdım sarışın hatunlar bu hale düşermiydi ya =))
ben sarısın kadın severm
yok öyle bişey :)
Sarışın ++++
daha bi ciddi ve doludolu bakıyolar
pfff ne diyelim size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar