Sınıftaki herkese rezil oldum!

Şimdi sınıfımda bi çocuk var ama nasıl anlatsam küçümsemek te istemiyorum tipi değilde davranışları açısından berbat bi çocuk biraz ağır olucak ama hayvan gibi davranıyor iğrendiriyor kendini derste ağır kokulu yiyecekler felan yiyor.Neyse asıl konuya gelelim bana aşık olmuş teklif etti hayır dedim sonra bi kaç kere daha etti yine kabul etmedim.Baya bi zaman geçti sonra komedi olucak ama bunun kankasıda benim kankama aşık olmuş..Bikaç kişi güldü ben de tutamadım kendimi biraz uğraştım sonraoda o çocuğun bana aşık olduğunu söyledi.Hoşlandığım çocukta bunu duydu gülmeye başladılar bidaha sakın konuşma benimle dedim çocuğa sonra şaka yaptık ne kadar da abarttın dedi arkasını döndü tekrar gülmeye başladı.Sonra o beni seven çocuk yine benimle konuştu saçmasapan şeyler dinlemedim bile rezil ettin beni dedim sonra şiir yazmış bana herkesin içinde verdi.Kendimi çok kötü hissettim kimseyi küçümsemek te istemiyorum kırılmasın diyede bişey demedim ama gerçekten çok rahatsız oldum.Biriyle tartıştığım zaman araya girip duruyor benden uzak dur dedim..Takmıyor ki kurtulmak istiyorum ne yapabilirim?
Sınıftaki herkese rezil oldum!