Bu ayakkabı günlük kullanılır mı ?

Basket ayakkabıları olduğu için çok ağır ve biçimi kötü gözüküyor bence. Yok ben böyle giyiyorum bunla rahat ediyorum diyorsan ona benzer tarzda daha güzel duran spor ayakkabı modelini kullanırsan daha hoş olucağını düşünüyorum : link link link link link
Aslında böyle tipler kullandım biraz değişiklik olsunda istiyorum. Basketbol ayakkabısının ağırlığına da alışkınım bileğimden dolayı uzun süre mecburen kullandım.
basket ayakkabıları.. bence pek uygun değil normal spor ayakkabı giyebilirsin spor takılıyorsan
link
link
link
bunları pantolonun altına da giyebilirsin.
Öneriler için teşekkürler. 1. linkteki hoş gibi ama sporun altına yakışır mı emin olamadım.
giyilmez kardeşim; bu bildiğin basketbol ayakkabısı; rahatlığına lafım yok ama tabanı salonda kullanıma uygun, daha çok dışarda kullanabileceğin modeller seç; nike istiyorsan nike free modellerini öneririm; link
Önerileriniz için teşekkür ederim. Daha önce kullandınız mı rahat ayakkabılar mı ?
Cevap
5Cevap
Bence hos hergun giyinilebilir ama tare olarak genc duruyor 15-18 tam yakisir sonrasina bence daha hos ayyakabi daha iyi
benimde sevdiğim bir model daichmanda beğendim aynı modelden .günlük kullanılır bence .
Deneme fırsatın oldu mu peki rahat bir model mi ?
deneme fırsatım olmadı .ilk kez bu modeli kullanacağım .biraz değişiklik olsun diye .dar kesim kot giydiğim için altında iyi durur bence .ama dar paça altında güzel olmaz .
günlük giyim için uygun değil... yürüyüş yada koşu ayakkabıları çok daha rahat olur...
tamda basketbol ayakkabısı sayılmaz gunlukde kullanılır mı oda tartısılır ılla bu olmak zorunda mı ?
yok dediğim gibi eğer öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Kullanılır da benim tarzım değil.
Kullanan var ama.
nerede giyeceğine bağlı dediğin gibi günlük kullanım içinse belki olabilir ama daha farklı modeller daha güzel durur bence
Kullanan var, hippi giyim tarzına çok uygun.
jordanların modasıgecmez
basketbolcu ikonu olmasa daha iyi olurdu
Güzel güle güle kullan.
giyilebilir önemli olan senin rahatın
neden kullanilmasin ki?)
Kullan günlük kullanımlık olsun işte.
Link açılmadı, bilmiyorum.
güzel
beğendim
En İyi Cevaplar