Moda & Stil Bu ayakkabılar günlük hayatta giyilir mi yoksa abartı mı durur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bu ayakkabıları bakkala, markete, çarşıya, mağazaya giderken giymem dikkat mi çeker yoksa normal mi? Bu ayakkabılar günlük hayatta giyilir mi yoksa abartı mı durur? Cevapla Ayakkabı Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. giyilir 1 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl You giyilir ama rugan modelleri daha şik olur bence. 1 14 Yorumla lovbdy +1 yıl Baska sık modeller de tavsiye edeyim isterseniz 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Bundan daha yüksek topukla yürüyemiyorum Yorumla lovbdy +1 yıl You topuk boyu bu sekil ama modelleri daha şık parlak drti Yorumla lovbdy +1 yıl Link atayim 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Peki ay bakalım Yorumla lovbdy +1 yıl Yaz bana atayim sana 🙂 Yorumla lovbdy +1 yıl cdn.dsmcdn.com/.../2_org.jpg bu Yorumla Soran +1 yıl Bu da güzelmiş Yorumla lovbdy +1 yıl Evet sana sa cok yakisir ❤ Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim😊 Yorumla lovbdy +1 yıl Rica ederimm 🙂😊 Yorumla lovbdy +1 yıl Bana yazabilirmisin? Sohbet ederiz yazmak istersen eğer 😊 Yorumla Soran +1 yıl Yok sağ olun Yorumla lovbdy +1 yıl Peki nasıl isterseniz Yorumla
BerilEdit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Normal zatwn neyini abarton Yatarken mi giyilecek sanki 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bakkala giderken giymeye çekindim Yorumla BerilEdit +1 yıl Sorun ayakkabı değil senin Ozguvenin Yorumla Soran +1 yıl Doğru olabilir Yorumla
ermmts Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Giyersin de etraf ayakcı dolu ayağına falan atlamasınlar sonra smxkwkxkoswm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat ederim dhskal Yorumla
Pastacıkız_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Giyiliyor ama boyun kısaysa veya bileklerin kalınsa bunu tercih etme banttan dolayı 1 0 Yorumla
Derin_Kuyu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bakkala ya da markete gidilmez de çarşıya mağazaya gidilir tabi 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 4cm bir şey giyilir eğer yokuş filan değilse :D 1 0 Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl fethişistlere göre aşırı dikkat çekici olur şekerim yoksa normal yani :D 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oldukça güzel de olur. Giyilmesinde sakınca yok bence. 1 0 Yorumla
busedagadasim Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Bakkala ya da markete gitmek için abartı ama dışarıda gezerken giyersen abartı durmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana da öyle geldi👍 Yorumla
PloverNur Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Çok normal sandalet işte sadece biraz şıklık var ama renklerden dolayi göze batmaz. Bende eskiyimce giyiyorum bakkala markete 0 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Giyilir. Markete bakkala gidip gelinecekse gerek yok diğer yerler için güzel 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Bakkala markete terlikle giderim direkt bu çok abartı olur 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Giyilir niye abartı olsun. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakkala giymem için abartı değil mi mesela? sprinter-tosbağa +1 yıl Yok giyilir yaf. Soran +1 yıl 😘 sprinter-tosbağa +1 yıl Rica ederim tatlış 😌
a1muzoooo Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hiç abartı durmaz aksine çok sade ve kullanışlılar çokk hoş olur 🌸 1 0 Yorumla
demetsevgikatar Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl yüksek topuk sayılmaz, sandalet niyetine giyilir 1 0 Yorumla
iamwater Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kombine gore değişir eger bu ayakkbiya gore guzel kombinler yaptiysan cok guzel olur bence 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl seçim senin ama günlük giyilmez ya 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Yok gayet naif abartı deyil hoş günlük için 1 0 Yorumla
_musa_8484 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Bunlar sağlıksız bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzun süre değil en fazla birkaç saat kullanıyorum Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yo değil 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 467 cevap paylaştı. Evet giyilir 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı. Abartı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
giyilir
You giyilir ama rugan modelleri daha şik olur bence.
Baska sık modeller de tavsiye edeyim isterseniz 🙂
Bundan daha yüksek topukla yürüyemiyorum
You topuk boyu bu sekil ama modelleri daha şık parlak drti
Link atayim 🙂
Peki ay bakalım
Yaz bana atayim sana 🙂
cdn.dsmcdn.com/.../2_org.jpg bu
Bu da güzelmiş
Evet sana sa cok yakisir ❤
Teşekkür ederim😊
Rica ederimm 🙂😊
Bana yazabilirmisin?
Sohbet ederiz yazmak istersen eğer 😊
Yok sağ olun
Peki nasıl isterseniz
Normal zatwn neyini abarton Yatarken mi giyilecek sanki
Bakkala giderken giymeye çekindim
Sorun ayakkabı değil senin Ozguvenin
Doğru olabilir
Giyersin de etraf ayakcı dolu ayağına falan atlamasınlar sonra smxkwkxkoswm
Dikkat ederim dhskal
Giyiliyor ama boyun kısaysa veya bileklerin kalınsa bunu tercih etme banttan dolayı
Bakkala ya da markete gidilmez de çarşıya mağazaya gidilir tabi
4cm bir şey giyilir eğer yokuş filan değilse :D
fethişistlere göre aşırı dikkat çekici olur şekerim yoksa normal yani :D
Oldukça güzel de olur. Giyilmesinde sakınca yok bence.
Bakkala ya da markete gitmek için abartı ama dışarıda gezerken giyersen abartı durmaz
Bana da öyle geldi👍
Çok normal sandalet işte sadece biraz şıklık var ama renklerden dolayi göze batmaz. Bende eskiyimce giyiyorum bakkala markete
Giyilir. Markete bakkala gidip gelinecekse gerek yok diğer yerler için güzel
Bakkala markete terlikle giderim direkt bu çok abartı olur
Giyilir niye abartı olsun.
Bakkala giymem için abartı değil mi mesela?
Yok giyilir yaf.
😘
Rica ederim tatlış 😌
Hiç abartı durmaz aksine çok sade ve kullanışlılar çokk hoş olur 🌸
yüksek topuk sayılmaz, sandalet niyetine giyilir
Kombine gore değişir eger bu ayakkbiya gore guzel kombinler yaptiysan cok guzel olur bence
seçim senin ama günlük giyilmez ya
Giyilir, abartı durmaz.
Yok gayet naif abartı deyil hoş günlük için
Bunlar sağlıksız bence
Uzun süre değil en fazla birkaç saat kullanıyorum
Ben giyiyorum
Normal
Yo değil
bence giyilir
Siyahlı çok güzel giyilir.
Giyebilirsin
Giyilir