Arkadaşlar bir kız "beni sev" derse ne demek istiyordur? Bir kız nasıl sevilir? :)
Konuyu ayrıntılı konuşalım, soruyu gören herkesten bir cevap bekliyorum..
Konuyu ayrıntılı konuşalım, soruyu gören herkesten bir cevap bekliyorum..
Kardeşim boşver sevme çoğu kız aynı ilk kızın aklında birisi var mı bir araştır ondan sonra senin ona bağlandığın kadar bağlanamıyor çoğu kız sonrada sen acı çekersin en ufak şeyleri bahane ederek kız senden soğudugunu ve yapamayacağını söyler benim sana tavsiyem ne sev nede aşık ol sana aşık olsunlar sen acı çektir acı çekme * et her gidenin arkasındanda üzülme ama seni seven kızıda asla terketme..
Artıyı kaptın :) Çok akıllıca sözler söylemişsin.. Teşekkür ederim bilgi için. Seveni üzmemek gerekiyor, çünkü sonra bir gün sevmeyen biri gelip, sevilmemenin nasıl bişey olduğunu öğretiyor sana..
Başkası olma, kendin ol.
Böyle çok daha güzelsin.
ya da gel bana sahici, sahici.
ya da anca gidersin.
Diye, büyük bir tüyo vermişti bize tarkan.
Hmm.. Güzel tüyo vermiş ama sorumla nasıl birleştirebilirim bu durumu, biraz yardım etseniz?
Yani, kız zaten senin genel durumuna ayak uydurmaya hazırdır.
Onu kırmayacak şekilde her ne yaparsan, öyle sevmiş oluyorsun.
Ani yasamak gibi.
Hmm, anladım.. Ama ben kırmıcak şekilde yaptığım bazı şeylerde sanki kırıyor gibiyim.. bir bakıyorum karşının tansiyonu 160 a çıkmış :D Nerdeyse meteor yağcak, patlıcak gibi bir durum oluyor..
Benim genel durumuma ayak uydurmaya hazır olmayabilir..
Seev iste, mutlu et, gozlerinin icine bak, surprizler yap, ara, mesaj at merak et, sahip çık, ilgilen, konuş, dinle, vakit ayır, kaliteli vakit gecir (sinema, gezme vs.)
Sonra yediginiz ictiigniz ayri gitmesin, birlikte yemek yiyin, kahve icmeye cikin, kitaplar okuyun konusun
Actirdin kutuyu 😀
Tamam seviyorum :) Buraı tamam :) Beraber gülüyoruz, bunu mutlu etme sahasına yazdım :) Gözlerinin içine bakamıyorum, çünkü uzakta yakınımda değil :) Konuşmalarda daha önce söylemediğim sevgi sözcüğünü kullandığım oluyor ve özel günleri hatırlıyabiliyorum, bunlar sürpriz sayılır sanırım? :) Sesli iletişim yerlerinden arıyorum ve telindende arıyorum, bu kısımda tamam :) Paralı mesaj değil ama parasız mesaj yerlerinden mesaj atıyorum yani yazılar yazıyorum, konuşuyoruz sıklıkla.. Kim kime sahip çıkıyo onu bende bilmiyorum, uzaktan ulaşabildiğimde sahip çıkan sözler kuruyorum, zaten oda bununla ilgili çeşitli türdeki hikayeler anlatıp, bana fikrimi sorup, hikayedeki tuzakları geçip cevaplamam gereken özel sorular soruyor :D Telde veya başka bir sesli iletişim aracından konuşurken saatlerce konuşuyorumm, hem ilgilenmiş ve konuşmuş oluyorum böylelikle.. Bazı gecelerimi ve saatlerimi ayırıyorum, hatta uzaktan sesli beraber uyuduğumuz geceler oluyor.. Ve dinledğimde çok zaman oluyor..
Kaliteli vakit kısmına ulaşmış değiliz, çünkü ayrı şehirlerde ayrı okullarda ve uzaklardayız.. Ben uzaktan, o da uzaktan yiyoruz.. Ama yemek yeme anlarımızda sesli konuşuyoruz denk geldikçe.. Birlikte yemek aşaması olamaz şu anda ve kitap okumada olmaz.. Kahve içemeyiz o sevmiyor, çay içebiliriz.. Ne kutusu bu? :))
Tüm herşey bu şekilde ama telden "beni sev" sözünü kullanıyor ve ben donup kalıyorum.. Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum :) Geniş bilgi lazım bana ya :( O yüzden bu soruyu sordum.. Yardımınızı bekliyorum..
Ne mutlu size hersey yolunda bence
Aa o kadar şey sordum hani cevap :) Açtırdın kutuyu kısmından ne anlamam lazım? :)
bir de "Beni sev" sözü için hala bir cevap bulamadım.. Bu sözü söyledikten sonra "seni seviyorum" desem bunu kabul etmiyor.. Bu değilmiş yani.. Sonra "Hadi beni sev" diye diretiyor.. Ve bu gibi anların bazılarında, yorgun, uykulu ve yatağına uzanmış olabiliyor.. Ve ben o aşamada nasıl seviceğimi, ne diyeceğimi bilemiyorum.. Öylece kalıyorum aklıma bişey gelmiyor.. Nasıl sevicem diyorum? cevap yok.. Ve en sonunda burada ne yapılması gerektiğini ve ne yapıcağımı öğrenmek için bu soruyu açtım :) Birinin bişeyler anlatması lazım bana, sözde ona göre, başka erkekler nasıl seveceklerini biliyorlarmış.. Sevmeyi bilenler varmış.. bir ben bilmiyorum :D
Tensel bir sevgiden mi bahsediyoki 😐 uzaklardasiniz
Biz aynı zamanda arkadaşız.. Tabi bazen arkadaşlığı kim takar, konu gitmiş evlilik ilişkilerine :D Beni onu koruyup koruyamıyacağıma dair ve onu seçip seçmiyeceğime dair hikayelerle sınava tabi tutuyor.. Bunlarda var..
Tensel bir sevgi olucağını hiç sanmıyorum, çünkü benim aklıma öyle şeyler gelmiyor, sanırım onunda gelmiyor.. Tabiki onun hayal gücü benden önce çalışır ama ben bir tık arkadan gelirim genelde.. Ama tabiki tensel zevk denen konulara biz asla girmiyoruz, girmeyiz..
Bu durumda, "Beni sev" kelimesine nasıl karşılık vericeğimi neler söyliyeceğimi hala bulamadım.. Bu söz karşılık karşıdaki kişi nasıl sevilir bilmiyorum :( Ve ona göre, bunu sanırım bir sürü insan biliyormuş.. Ama neden ben bilmiyorum? Diğerleri ne biliyor bir ben anlamadım :) Hala yardıma ihtiyacım var..
Sürdürmü demeye getiriyo beynine mi kaziyo napiyo bu kiz 😄
Ahahahh :)) Bilmem napıyo :) Sanırım benim sözler söylememi bekliyor.. Yani sözlerle sevmek, bu olabilir mi gerçekten? Sözlerle bir insan nasıl sevilir?
Valla siz nirvana yapmissiniz ben oralara gelemedim iliskimde. Kesfedersen bizede haber ver
Evet biz en üst noktada yaşıyoruz, bu iletişimimizi.. :) Bu arada gülücük filan koymamışsın, bişey mi oldu.. Nasıl, neyi keşfediyimm :) Daha ne olduğunu bile bilmiyorum durumun :) Ortada kaldım bilen var mı :D
Uzakta olmaniz mi ust seviyede birakmis sizi orasini bilemeyiz tabi
Senin sorularına ve bazı yazılarına baktım, gayet akıllı bir kız olarak görünüyorsun.. Ve hatta bazı soruların ayreten hoşuma gitti ama bişey yazmadım şu anda.. Hayatın farklı noktalarına değinen ve hayatı anlamaya çalışan kişileri nedense hep sevmişimdir.. Ayreten bazı yazılarında çoğu insanın bilmediği özel ayrıntılarıda hayattan ayıklayabilmiş olman dikkatimi çekti.. Hayatta nerede ne olucağı hiç belli olmuyor, sıradan soruma cevap veren biri gibisiniz ya da ben öyle gördüm ama içinizde mutlaka daha fazlası var..
Ama tabiki konuda demek istediğim şey, son yazılarınızı anlamamaya başladım aslında.. Ve beni şüphekendiren şey nasıl anlamadığım.. Bana ayrıntılı açıklıyacağınızı düşünmüştüm. Ama konu ilerlemiyor sanki gibi.. Bir anda ruh halinizin değişmesi ve belli orandaki farklı uzaksal mesafece sözleri, ancak kova burcuna bağlıyabilirim sanırım.. Emin olmamakla beraber kova burcusunuz sanırım.. Arkadaş özelliği derecesini en iyi biçimde tutan kova burcu diyebiliyorum..
Yok bende bilemedim aslinda ne demek istiyor olabilecegini kiz arkadasinin
Haa, tamam :) Ya bende bişey söyliceksiniz, bişeyler diceksiniz diye aslında tepiniyordum.. bir an bişeyler diceğinizi düşündüm.. O yüzden bu kadar yazdım..
Bilemediğinizi anlasaydım, bu kadar zorlamazdım :)
tamam, peki sorun yok.. Çok teşekkür ederim değerli bilgiler için ve zamanını ayırdığın için :)
Ben tesekkur ederim. Yardimci olamadim ama 😐 ben acikcasi neyi kovaladigimizi bile idrak edemedim yani oyle sallamiyim hani bilip bilmeden
Kutuyu açtırmak ne demek onu cevaplamadınız.. Sözü siz kullandığınız için diyorum.. Aynı soruda sorduğum "Beni sev" olayı gibi, o durum başkasına aitti.. Ama bu söz size ait.. Ben net şekilde anlıyamadığım için soruyorum, gerekirse özelden yazıp söyleyin ama söyleyin lütfen, tam anlamını :)
Hani actirma kutuyu derler ya.. bir basladim bussuru sey siraladim anlaminda. Kutumdakileri doktum hani
Yani sev aldatma güven ver huzur ver yarı yolda bırakma
Hmm.. Güven veriyorum, yarı yoldada bırakan biri değilim.. Aldatma denilen durumda yok.. Huzur konusunda ise sanırım sinirlendiriyor olabilirim ama bir anda durduk yere sinirleniyor, kesinlikle ben bişey anlamıyorum :) O yüzden bu konuda da kendimi suçlu göremem.. Ama herşey tamam, beni sev diyor yine.. Ve bunu söylediği yer telefon ve sesli konuşma araçları.. Şimdi napmalıyım? :)
Cevap
3Cevap
beni sahiplen, beni bırakma, sevildikten sonra terkedilme gibi korkularım var demek istiyordur. eğer ciddiysen sev yoksa böyle bir kızla laylaylom yapmaya kalkma günahına girme.
Tamam sahipleniyorum, o kısımda sorun olucağını sanmıyorum.. Ben iyi sahiplenen biriyim.. Bırakan biri de değilimdir, orada da sorun olmasa gerek..
Sanırım o da çok bağlanıyormuş, bu yüzden belki bırakılma korkusu olabilir mi emin değilim..
laylaylom yapmadık hiç.. İletişimimiz, biraz dalgalı ama sık sık..
Beni sev demeyle Sevgi olmuyor malesef kişinin kendi isteğiyle olmali.
Ay senin buynunmu var dicem :d
Çocuk gibi konuşuyorsun dicek sanırım bana.. Bu olayı bir türlü tutturamadım.. Büyük olup sevmek nasıl yapılır? :)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar