Bunu nasıl öğrenebilirim
Hiç sevemedim kaç kişi ile konuştuysam sevemiyorum iyi olan kızların kalbinide kırıyorum bu yüzdenCiddi ciddi soruyorum lütfen dalgaya almayınız
Hiç sevemedim kaç kişi ile konuştuysam sevemiyorum iyi olan kızların kalbinide kırıyorum bu yüzdenCiddi ciddi soruyorum lütfen dalgaya almayınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızlar cok hassas varlıklar. Babası abisi gibi koruyun guvende hissettirin annenize davrandiginiz gibi davranın. Ve onunla arkadaş olun. Kısacası onun herşeyi olmaya çalışın ( tabi değecek biri ise)
Nasıl sevilir diyorum kızları sevemiyorum demek manasında dedim
kanka sen kadınlara karşı çok kabasın önce erkek arkadaşınla konuşuyomuş gibi değil de yumuşak konuşman lazım
İşte nazik olamıyorum😂
Cok kız teklif etti bana bak valla billa ama işte olmuyo sevemiyorum 2 gün sonra sıkılıyorum
Bu soruyu sorduğuna göre aşık olmuşsun geçmiş olsun 😃
Hayır aksine kimseyi sevemiyorum
Birini bulup evlenmek istiyorum
Bul o zaman 🤷🏻♀️
Kolaydı😂
Bu yaşta ne evliliği baba olmak falan mı istiyorsun
Evet zinadan korunmak ve düzen istiyorum
Yani evlenip ilişkiyi zevk için mi yoksa gerçekten çocuğunun olmasını mı istiyorsun
eğer çocuğunun falan olmasını istiyorsan saçma 😄
Hem zevk için hemde cocugum olsun diye
Evlenmeden seks bana karşı birşey harama bulaşmak istemiyorum öbür türlüde yetmiyor
Çocukları hiç sevmem yaşın daha genç çocuğun olup napıcaksın
eğer haram diye yapmıyorsan baya gereksiz çünkü yoldan geçen birine bakman da haram dinde zaten herşey haram 🙂
şu an cok saçma konuştun elimden geldigince haramdan kaçınıyorum bana göre haram evlenmeden dokunmam sen dinsizssij biliyorum seni o yüzden ne dedigimi anlaman zor
Dinsiz derken? Ailem müslüman beni nereden biliyorsun 😃?
Konuştuk seninle dinlere inanmıyorum dedin
Hatırlamıyorum seni ama doğru inanmıyorum
Demek istediğim herşey haram kendine öz saygın olmalı bekaretini öyle koruman daha mantıklı haram diye yapmamak mantıksız çünkü bir kadına dokunman bile haram şu an bana yorum yapan falan da dinen haram yani din saçma birşey bende cinsel ilişkiye girmedim ama haram olduğu için değil kendime saygım ve ahlakım olduğu için
Bir kadına dahi dokunmadım zaten bu yaşıma kadar
Evlenirsem okur
Yani elimden geldigince haramdan kaçarım tamamen dine uyamam ama zinadan falan korkarım olmaz yani
Her yapmadıkca bu sefer daha kötü günaha giriyorum dmfjf
Konuşmanda haram dinde herşey haram farkındasındır umarım 🤷🏻♀️
Ben ailemin verdiği edep ve ahlaki kurallar gereği cinsel ilişki yapmadım, yapmam.
Allah'ın yasaklandığı çok şey var başını kapat sesini erkeklere duyurma vs gibi saçma sapan şeyler
Yavrucum harqmsa evet haramdır ama haram diye her boku yiyeyim mi dinimden tamamen mi kopayım😄
Ne kadar korursam uzak olursam o kadar kar
Yapmada boşver evlenince yap😂
Dini yasaklar pek umrumda değil şuana kadar sadece eski sevgilimle beraber uyudum (ilişiye girmedik) kendisi vefat etti sevgili yapmayı evlenmeyi de düşünüyorum hayatımda ilk ve tek erkek o kalıcak
Ama kendini diyorsun yapmayınca daha da günaha giriyorum napıyorsun
Mast işte p. orno falan ,😄
Anladım başın sağolsun
Sağol
Yaptığın şey ilişkiye girmek ile aynı zaten seni günaha itmiyim ama bir farkı yok 🤷🏻♀️
Evet ama yinede onun kadar günah değil ne yapim olmuyor
Tutamıyorum kendimi
Yani günah derecesini bilemeyiz ama mast yapmak günah mı ki bilmiyorum yani niye yapıyorsunuz çok saçma bence bunu sadece erkekler yapıyor
Sen evlenmeyi çocuk için değil de cinsel ilişki için istiyorsun bunun için evlenmek gereksiz imam nikahı kıy ilişkiye gir sonra nikahı boz😄😄
Niye kadınlar yapmıyor mu 😄
Yok sadece ilişki için değil düzen oturtmak için
Kadınlar yapmıyo
bu yaşta evlenip çocuğunun olmasını istemen çok tuhaf
😂😂😂 nasıl yapmıyor cok kadından duydum yapıyorum diye
Bikmem seviyorum bebekleri
Ben hiç duymadım kendimde yapmıyorum yani saçma
Hiç sevmem çocuk sesi başımı ağırtır
Ben cok severim bebişleri 😂
Sen duymamışsın kadınlar cok yapıyor
Benim çevremde hiç bebek yok o yüzden ilgi alanım değiller
Yapmıyoruz sen kimden duydun ya 😄
Senin yaşıtındaki kızlardan flörtlerden falan
Video çekip attılar bide benden habersiz engel attım bu yüzden
Değişik insanlar ile takılıyorsun
Bu yaptığında haram bence olaya haram gözü ile değil de ahlaki olarak etik olmadığı için bakarsan mast yapmazsın din saçma benim sevgilim ile beraber uyumam da günahdı ama hiç de pişman değilm keşke hergün uyusaydık yani dinin emirlerini dinlemediğin için pişman değilim
Kardeş her boka haram deme anladık dinsizssin
Ben ne kadar haramda uzak kalsam o kadar kardır diyorum
Ota poka buda haramdır diyip Durna yani
Kimseyle takılmıyorum sevgilim bile olmadı sadece konuştum ne bilim azgın olduklarını
Her boka haram diyen ben değilim Allah diyor
Sadece konuştum diyorsun flört oluyor o
Tamam dile getirme o zaman 😄😂
Tatlım ben getirmesem de zaten sen biliyorsun ayrıca mast yapmak günah değil miş
Günah iyice bak aman neyse be😄
Aa sen şey değil miydin okuduğu bölümü sevmeyen çocuk profil resmini tanıyorum da nicki tanıyamadım 😄😄
Aynen knks jdjd
Senden beklemezdim 😄
Neyi beklemezdin,😂
Çapkın birini mi bekliyordun
Yaniiii çapkın değil de , sen ders çalışmıycak mıdyın mast niye yapıyorsun hahahaha
Ahaha çalışıyorum ama istek işte ne yaparsın
Spor yaptıgımdan hormonlar tavan
Ders çalış ders
Çalışcam
Bu konuyla alakalı bazı kitaplar var. Okuyarak kendini geliştir furki
Knk kız tavlama da sıkıntı yok sevmede sıkıntı var 😄
Sevmek için sebep aranmaz yöntem aranmaz seversin onu mutlu etmek için uğraşırsın onu kırmamak için çabalarsın sen istediğin zaman değil zamanı gelince seversin zaten çokda heves etmeyin sonunda kalp kırıklıkları çok oluyor sevmemek en güzeli
Hıhı sen birde gel bana sor dkjff
Fazla merak iyi değil derler ya onu söyledim ben
Fazla merak değil evlenmek istiyorum ben
Yaş oldu 25 tık yok
25 erken zaten evlilik için erkek için yani
Erken değil bana göre
Herşeye kulp bulma
Çözüm öner dedim
Ergensin halaa bir olgunlaşın kafanız otursun sonra evlilik düşünün çocuk oyuncağı değil
Ergen mi bunu söyledikten sonra seni ciddiye almıyorum iyi günler
İyi günler uğraşamıcam sizinle
birini nasıl sevebilirim diye bu siteye yazman biraz saçma olmuş bu içten gelen bir his ve anlatılacak bir şey değil önce sadakat önemli tabiki.
Sevdikten sonra öğrenirsin. Birisi öğretir elbet.
Öğrenilecek bir şey değil bu
hazır değilsin demekki daha zamanı var