+1 yılAbi onu bunu bilmem bu kadın sana yazmış bu konuyu mutlaka sevgiline söyle yoksa ilerde sorun çıkar. Ama halan bana yazdı deme düzgün bir dille işte halan bunarasını verdi istediğinde yardımcı olabileceğim bir şey olursa falan gibi anladın sen kadınıda kötü duruma sokmadan düzgünce anlat sevgiline hadi iyi günler
111 Yorumla
Soran+1 yılbirde kız gidince veriyor numarayı o verken vermedi.
- +1 yıl
İşte durum fena yani. Eğer sevgiline sen anlatmassan belki halası anlatacak onu da düşün kız da ne düşünecek bana niye söylemedi? Halasından önce davran.
Soran+1 yılbu kadarını beklemiyordum
- +1 yıl
Yaaa bu kadınalar ne fenadır sen dediğimi yap
Soran+1 yılnası fenadır?
- +1 yıl
Şöyle ki arkandan iş çevirir ama haberin olmaz
Soran+1 yılniye çevirsin ki ya öyle bir durum var mı?
- +1 yıl
Belki seni beğendi ve yeğeni umrunda değil. Belki gerçekten denemiştir seni. Belki de seni beğenmeyip bir açığını bulup yeğenine söyleyecek 3 ü de olabilir
Soran+1 yılGidicem yani ama gittim ki işimi görmeden gelmem boşa gitmem ben.
- +1 yıl
Valla kardeşim ben sana ne yapman gerektiğini söyledim gerisi sana kalmış hala gidicem diyorsun sevgilini önemsemiyorsun demek ki. Git o zaman ne diyeyim hayırlı olsun sllsks
Soran+1 yılkardeşin değilim harcarım :D gidicem pazar günü ya işimizi görürüz en kötü.
En İyi Cevaplar
+1 yılBilmem. Belki denemek icin olabilir niyetini falan ogrenmek istemistir. Sonucta yegeninin sevgilisisin seni tanimak istemis olabilir.
09 Yorumla
Soran+1 yılilk görüştemede böyle işey olur mu denir mi sence?
- +1 yıl
Bilemiyorum. Kotu bir niyetle dememistir ya.
Soran+1 yılben gidersem onun evine niyete bakmam işimi görürüm.
- +1 yıl
😂😂😂 aman gitme. Bosver sen napcan halasini falan. Mesafeli dur.
Soran+1 yılkadın istiyorsa
- +1 yıl
Kadin istiyor diye sevgilinin halasiyla yatabilecek kadar düştüysen eger sana diyecek sözüm yok.
Soran+1 yılKADININ suçu yok mu yani beni isteyen numarasını veren evine çağıran o... yatarım ne oolacak istiyorsa.
- +1 yıl
Devam et kardesim 👍
Soran+1 yılne kardeşi yahu?
+1 yılDenemek icin olabilir ya da dertlesmek icinde olabilir diger ihtimal olabilir mi bilmiyorum artik bekar diyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yıldenemek için mi dedi acaba 4 gündür tel elimde arasam mı gitsem mi?
- +1 yıl
Yok aga bekle sen eger olurda sevgilin hakkinda birsey ogrenmek istersen mesela hediye alacaksin ya da tartismissiniz fikir danismak icin ara yani maksat deneme icin de olsa kotu niyetin olmadigi anlasilir
+1 yıloo oo reyiz uçanı kaçanı indiriyon :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
:) Arama seni bozar. Ne demek bana gel onun çevresi yok mu onunla vaktın değerlendirmek sana mı kaldı.
01 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim ilk defa gördüm zaten.
Arama la belki deniyolardir ya da kadın sana yavsiyodur bence yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılben hiç çekinmem denesin bakalım tatmin olacak mı göreceğiz bu pazar.
+1 yılArama bosver sevgilinede belli etme durduk yere ortalık karısmasın.
08 Yorumla
Soran+1 yılolur mu ya belli etme kadın numarsını verdi 5 dk içinde canın sıkılırsa banada gel dedi çekinme dedi.
- +1 yıl
Iyi o zaman gir konus kadinla sevgilinde ögrenirse hem kadindan olursun hem sevgilinden 😀
Soran+1 yılKadından mı olurum? kadına cevap vermezsem evine gitmezsem yine olmaz zaten benim ki . seviglim köpek gibi sewviyor askere gidicem ben gidene kadar takılıyorum işimi görüyorum.
- +1 yıl
Ayril o zaman kizdan niye oyaliyosun ki
Soran+1 yılneyi oyalıyorum? işimigçörüyorum ihtyiacımı karşılıyorum askerwe gidene kadar gelince görüşmem zaten. namuslu bir kızla ciddi düşünürüm artık.
- +1 yıl
Böyle yapin yapin sonra namuslu kiz arayin 😊
Soran+1 yılne yapalım bayan? neye bu isyanın?
Soran+1 yılmesajı kapatmışsın cevap veremedim. Hayırlı olsun.
aklıma eski kız arkadaşım geldi bu yazını okuyunca...
kız arkadaşıma göğüslerin küçük demiştim bana halasını getirdi şook oldum.
(halasıda benden hoşlanıyormuş :S )00 Yorumla
+1 yılara be ya nolacak kadının derdi neymiş anlarsın sonucu da buraya yazda başımıza gelince bizde ne yapcağımızı bilelim...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSalak mısın? Arama kadın bildiğin farklı amaçlar için çağırıyor. Sevgilin duysa zaten ayrılırsınız.
051 Yorumla
Soran+1 yılO Şeref size aittir O SİZİN SIFATINIZ lütfen :D şaşırdım bence geç kadın 30 *35 arası bişey modern kadın mı acaba?
Cevap sahibi+1 yılBak şöyle düşün önce o sevgilini seviyor musu ? Seviyosan o kızın halasının evine gitmeden önce her şekilde herşeyi düşünerek hareket et. Kendini ancak kendin yakarsın unutma. Herkes iyi niyetlide dğildir
Soran+1 yılen kötü ne olacak ki? kadınlar yer içier sevişir yatarız ne olacakki? böbreğim i mi alacak sanki :D şaka gibisin.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca kadın seninle sevgilin iççn görüşmek bile istese bunu bir evde değil cafede falan teklif eder görüşmeyi. Bariz belli eve çağırmış erkek olanda sensin amacının ne olduğunu daha iyi anlaman gerek
Cevap sahibi+1 yılYatmak sevişmek sizin için normal tabi k isende haklısın. Adam olmayana laf geçmiyo zaten konuyu kapatalım o zaman
Soran+1 yılkadını ilk defa gördüm buluştuk üçümüz sewvgilim wcye gitti kadın çıkardı telini dedi numarımı al istediğin zaman bana gelirsin çekinme dedi yaşlıda değil o kadar 30 -35 arası bir kadın gidicem bu pazar neyse artık görücez.
Soran+1 yılKelimelerine dikkat et saçmala kadın verdi numarasını o çağırdı ben ne yapayım gidicem tabi belki iyi şeyler olur :D
Cevap sahibi+1 yılSaçmalayan sensin. Kadın bildiğin gel becer demiş zaten sana sende bunu bilerek gidiyosun. Yüzsün kelimelerimede dikkat etmyiorum öyle olana öyle derim.
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun yani? benden başka bir sürü erkek bulamaz mı bu işi yaptırcak neden bana verdi numarısını daha ilk günde ve sevgilim yokken genç kadın bide arzuları mı vardır?
Cevap sahibi+1 yılBulur tabi ki ama o gün seni görmüş seni istemiş işte. Bir günde bir erkeğe numarasını veren kadın bir tek seninle mi yatar sanıyorsun? Sen onun yanına gidene kadar belki bir kişiyle dhaa ytmış olabilir. Bak böyle kadınlardan herşey beklenir. Altta bir yorumunh daha gördüm. O sevgilim dediğin kızın seni sanırım köpek gibi seviyormuş öyle demişsin. O kız seninle yattıysa seni sevdiği sana güvendiği için yatmıştır. Eğer öyleyse o kızı da duygularıyla oynama. O kadında dediğim gibi briyse onunda yol kenarında sevişmek için bekleyen kadınlardanda farkııyok.
Soran+1 yılbunların maddi durumu iyi olan insanlar benden daha zenginler statütleri daha iyi. şaşırdım ben normal tnaışrıız sanmıştım. gençte kadın 30-35 arası güzel kadın modern. belli bakire değil oda yeğeni gibi ama evine çağırması sevgilimyokken tuhaf bide nosunu vermesi. gideyim pazar günü bakalım ne olacak.
Cevap sahibi+1 yılMaddi durumu iyi ya da kötü olduğu farketmez. Kadın 30-35yaşında diyosun bak herkes ne namusludur nedr namussuzdur namusuna laf edemem ama o kadın seni normal bir konuşma için çağırsa dışarıda biyere davet eder. O kadın seni yatmak için çağırmış. İstersen git istersen gitme bu burdaki kimseyi ilgilendirmez zaten
Soran+1 yılşaka gibi eğer gerçekten öyleyse sen kadınsın daha iyi bilirsin tabiki. kaç yaşındasın sen bu yorumu yazan merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılBen 19 yaşındayım bunları bilmek yaşla olmuyor akılla oluyor. Sen kaç yaşındasın önemli olan o?
Soran+1 yılnasıl akılla oluyor muş o? senin halan böyle yapar mıydı sevgiline? ben 24 . 4 sevgilim bu şimdiki .
Cevap sahibi+1 yılBak sen 24yaşındasın senin bunları daha iyi bilmen gerek çünkü erkekler bu konularda daha bilgilidir. Akılla oluyo zekayla bir insana baktığında söylediklerinde anlamalısın ne demek istediğini. Kadın sana ne demiş? Al bu numaram banada gel çekinme demiş. Gel benide becer çekince gibi bişey bu. Hiç bir kadın ilkdefa gördüğü erkeğe al benim numaram gel bir çay içer konuşuruz bile demez. Kadının amacı farklı
Soran+1 yılBu kadın herkese mi böyle yoksa beni görünce ilkdefa tanıyınca mı böyle oldu. gitsem kadını becersem hem o hem ben tatmin olsak kötü mü _ başkası olsa anlarımda sevgilim halası yapınca ilk defa gördüğüm tuhaf yaniii sen yaşadın mı hiç?
Cevap sahibi+1 yılBak briincisi ben o tarz şeyler yapacak birisi değilim kimseyede evlenmeden namusumu vermem. İkincisi kadını tanımadığım için net bişey diyemem ama senin anlattığın şeye göre ben sana diyorum ya ki.
Bir kadın ilk defa gördüğü bir erkeğe numarasını vermez hadi verdi diyelim evde görüşellm demez. Evde görüşelim dediyse farklı amaçlar için çağırmıştır. Ve şöyle zannediyorum ki o kadın seni ilk görmesinde numarasınj verip eve gel dediyse o kadın başkalarıylada aynıdır. Sizin yatıp yatmamanıza bişey diyemem onun günahı sizin boynunuza. Sevgilinin halası ya da değil farketmiyo bir kadın dediğim gibi birisiyse hrrşekilde yapar
Soran+1 yılne yapar? ya o kadın yapacak olsa bir sürü erkek arkdaşı var dır bulr heralde. niye bana ilk defa böyle yaptı ona şaşırdım. mesaj atsana bir .
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir kadın bir erkekle yatmaz sadece senide tatmak istemiştir.
Soran+1 yılpeki sevgilim bunu bilmiyor mu kaç yıllık halası? mesaj atsana sen.
Cevap sahibi+1 yılOna bakarsak bende kaç yıldır halamı tanıyodum 1 sene öncesinekadar ama şimdi yoldan geçen biri benim için. Sonuçta sende sevgilini seviyomul gibi davranıp zevkin için onunlasın askerden sonra bırakcaksın ama oda senin böyle bişey yapcağınj bilmiyo dimi? Burdan iyi
Soran+1 yıltahmin ediyordur heralde ama benim prensibim var benden önce sevgilisi olmuş kızla ciddi düşünmem ben. bakirede olsa. 4 sevgiliminde bencen önce sevgilisi olmuştu. o yüzden alışır diyuorum 8 aydır birlikteyiz işimi gördü sağ olsun halasıyla tanıştırmak istedi tanıştık kadın da böyle yaptı işte. pazar günü gdceğim konuştum. düzülmek istiyorsa düzerim işim bu :) bence mesaj at ordan daha rahat konuşuruz.
Cevap sahibi+1 yılBeni ilgilendirmez ben sana senin sorduğun cevabı veriyorum gidip gitmemek sana kalmış. Gerek yok
Soran+1 yılkonuştum kadınla pazar gelceğim dedim müsait misin dedim evet buyur dedi. mesaj atsana soracaklarımız konuşacaklarımız var daha. sen puan için mi burdasın? kaliteli sohbet çözüm üretmek için mi ?
Cevap sahibi+1 yılPuan versen nolcak vermesen nolcak? sen çözümünü üretmişsin
Soran+1 yılBana böyle imalı imalı konuşma çözüm üreticez tabi delikanlı adamız kadın. çağırıyor gitmeyelim mi? sen niye mesaj atmıyorsun neden korkuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKadın çağırıyor gitmeyelim mi? Ben sana kaç saattir kadınjn ne için çağırdığınj bile söylüyorum sen delikanlı adamız diyosun. Benim korktuğum birşeyde yok. Sormak istediklerinide burdan sorabilirsin sadece
Soran+1 yılniye sadece burdan kısıtlıyorsun kendini ve sohbeti at mesaj yemem seni korkma , gideceğim artık aradım kadını pazar müsaitmiş belki bişey geçmez aramızda normal sohbete çağırmıştır. at hadi mesaj
Cevap sahibi+1 yılİyi tamam git ve keyfine bak o zaman
Soran+1 yılgideceğim verirse onuda skceğim :D doğanın kanunu bu ama aklıma gelmezdi böyle bişey olacağı mesaj atmaya neden korkuyorsun bak resmimi değiştrdim sırf senin için korkma diye :)
Cevap sahibi+1 yılTamam bana gidince yapacaklarını anlatma.
Soran+1 yılBillmiyorum ki nasıl olacak neden anlatmıyım ki sana? millet neler anlatıyor burada çoğuda sallama yalan benim kisi gerçek yaşamdan yaşanmış olacak. Mesaj neden atmıyorsun? beni tanıyor musun yoksa?
Cevap sahibi+1 yılBen dinlemek istemiyorum ama. Senide tanımıyorum
Soran+1 yılDaha bişey yapmadık ki? neden istemiyorsun? tanımıyorsun demek. garip geldi bana bu tavrın . peki sen gizlenmeye devam et ALLAHA EMANET.
Cevap sahibi+1 yılNasıl anlarsan sende Allaha emanet
Soran+1 yılNasıl anlamalayım bir mesaj bile gönderemedin demekki tanıyorsun beni çekiniyorsun. bunun başka izahı varmı? kadınla buluşma diyorsun anlatma diyorsun. çok garipsin bide bakireyim diyorsun arada :D
Cevap sahibi+1 yılBak söylediklerim seni tanıdığım anlamına gelmez. Sen bir soru sormuşsun bende sana cevap verdim. Sana gitme demiyorum ben sana ne olacağını tahminince söylüyorum
Soran+1 yılbana öyle geldi. mesajda atmıyorsun kim olduğunu saklar gibi. gitte demiyorsun ama hep gitme bence der gibi. gitsem ne olacak sanki kadının gönlü olur hem. neden bu kadar eminsin kadınla sks yapacağımdan? belki sadece sohbete çağırmıştır yemeğe vs?
Cevap sahibi+1 yılBen sana sadece fikrimi söylüyorum tamam mı senin ne yapcağın beni zaten ilgilendirmez. Sen burada soru sormuşsun bende sana fikirlerimi sunuyorum
Soran+1 yıltamam bu kadar korkacağını tahmin etmemiştim üzüleceğinide iyi akşamlar boşuna konuştuk.
Cevap sahibi+1 yılKorkaklıkla alakası yok bunun iyi geceler
Soran+1 yılNeyle var? geçmişinde ne gibi yer ettim seninde bu haldesin?
Cevap sahibi+1 yılNe geçmişinden bahsediyosun? Seni tanımıyorum bile
Soran+1 yılTamam seni kendinle başbaşa bırakıyorum. Bye
Cevap sahibi+1 yılByy
Soran+1 yılÖlüyorsun sen kıskançlığından.
Cevap sahibi+1 yılHahaah kıskanmak mı sen kimsin ki kıskancam kardeşim :D
Soran+1 yılSen daha iyi biliyorsun kıskanıyorsun şaşırıyordum senden başka böyle yapan yok. var senin bir derdin.
Cevap sahibi+1 yılDerdim hım güzel
Soran+1 yılKendine yazık etme söyle de rahatla o kadar anlayışsız bir adam mıyım sanki?
Kesinlikle deniyor seni yaş tahtaya basma aman diyim :D
00 YorumlaKardeş numarayı ver bana işleteyim, deneyelim :D İş çıkarsa zaten senindir ;)
00 Yorumla
+1 yıldikkat et seni deniyordur bence sakın arama
02 Yorumla
Soran+1 yılarasam adresi alıcam gidicem zaten evine
- +1 yıl
sen bilirsin ama arama derim zaten çok seni istiyorsa biraz sabret o seni arar merak etme şimdilik sevgiline odaklan kimseyede bişey söyleme
+1 yılArama sakın
Ama kıza da bişey deme01 Yorumla
Soran+1 yılya kadın yaşklıda değil 30 35 bekar bir kadın
+1 yılNe diye ariycan arama tabi
00 YorumlaSeni deniyolar oğlum oyun bunlar hep
07 Yorumla
Soran+1 yılniye ki abi ?
Soran+1 yılskrm böyle işi ya bu pazar gidicem evine gittimide işimi görmeden gelmem. ne olursa olsun
Soran+1 yılabi ne düşeceğiz ya.
Soran+1 yılBurdan yazarız işte , zaten askere gidicem ben sevgililiyede bıraktım. bu bonus oldu bana halası da mı :D neyse
belki zarf attı :D düşme ama belkide begendi
03 Yorumla
Soran+1 yılniye atsınki bir sürü manitası vardır istese yeğeninin sevgilisine mi kalır?
Soran+1 yılgidersem görür ne olduğunu.
Bu sene milli piyango sana çıkarsa sarirma
00 Yorumla
+1 yılYav kardesim niye aradin ki bulusmasaydin keske
00 Yorumladeniyor seni sakın düşme hataya
00 YorumlaHalasıyla devam et kızı boşver
00 Yorumlaİş atıyo
00 Yorumla
+1 yılHadi canım :D
00 Yorumla
+1 yılevet denemek için
00 Yorumla