Arkadaşlar kocama havuza gidicemi dememiştim çok kızdı bana neden gittin istemiyorum gitmeni dedi 🥺 o işteyken kuzenimle gittik küstü bana konuşmuyo.. Nasıl gönlünü alabilirim sizce? 😏
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin istemediğin bir şeyi yapmış olsaydı gönlünü nasıl almasını beklerdin ise o şekilde al
Haklısın 👍🏼😏
Hakkında her şeyin hayırlısı olsun bacııı
kiskanclik var sanirimmm
süslen püslen ve iki gece üst üste deli gibi ver bak küslük müslük hiç bişi kalmaz aranızda rahat ol
Adam hakli haber vermen lazimdi
Söyleme sende
Pişman oldum zaten dediğime 😏
Ne zamandr evlisin
3 aydır daha yeniyiz 🥺
Boş kıskançlık
Bencede 😏
Evlenme o zaman @Desarto
@Desarto tipsiz diyenin tipine bak @mk
@sudesiyahseven evlensem karım beni tatmin edemez. Sonra anlaşmazlıklar olur ugraş dur
@the_vampire_diaries evet tipsiz diyen bu adamın tipine her sabah bakıyorum. Çok iyi
Sen her hesaba bunu yaziyorsun. Çok kez gördüm aynı yazını. Türk kızını beğenmediğini söyleyip de türklerle dolu yer de ne halt ediyorsun acaba? 🙂 Rus facebooku olan Vk uygulamasını falan kullansana
@sudesiyahseven hiç denemedim nasıl bi uygulama bilmiyorum. Senin orada hesabın mı var
Cidden türk kızlarının ilgisini çekmek için her gün 40 takla atıyorsun.. Umurunda olmasak bunu belirtip durmazdın
Eskiden indirmiştim birine bakmak için. şu an kullanmıyorum, git orayı kullan. Burada dolaşma ki, tükürdüğünü yalamış olma 🙂
@sudesiyahseven burası anonim bi yer. Facebook instagram gibi sosyal medya değil. Biriyle buluşma vs olmaz çünkü flört sitesi değil.
Şimdi sen söyle burdan dikkatinizi çeksem nolur çekmesem nolur. Hicbi önemi yok saçma
Eğer önemi olmasaydı, konu bu değilken gelip de buraya onu yazmazdın. Kendini kandırma, kin kusarak dikkat çekmek için debeleniyorsun. Eğer umurunda değilsek neden bizimle muhattapsın?
@sudesiyahseven belki trölümdür? Belki sıkıldığım zaman geliyorumdur? Sataşmak belki kafamı dagitiyodur? Veya başka bi sebep..
Senin dikkatini çekmişim mesela. Sonuç? Gelip altıma mi yattın. Kaldı ki öyle bi ihtimal yok. Ben burdan hicbi kıza GÜVENMEM.
Anonim bi sitede neden bi kıza güvenip kendimi açıyım ki. Beni tanımasına müsade ediyim
Sorun da bu zaten, demek ki kimse altına yatmiyor ve bunu sorun ediyorsun. Ya da hep menfaat için yatmıslar. Eğer gerçekten bir türk kızı tarafından sevilseydin, asla böyle bizi ezmek için 7/24 mesai yapmazdın. Sana önerim, her türk kızı berbat değil ve bunu fark et. Evet dikkatimi çektin çünkü aynı yazını çok kez gördüm. Bu kin ile en çok kendine zarar veriyorsun. Kötü türk erkekleri de var ama ben sizden nefret etmiyorum.
@sudesiyahseven bak hala olayı farklı yerlere çekmek istiyosun. Ben bu siteden bahsediyorum sen haaa öyle mi demek kimse altına yatmıyor diye mantık yürütmeye kalkiyosun. Aslında sen de içten içe benim nasıl biri olduğumu merak ediyorsun bu belli. Benimle ilgili bi fikre varmak istemenden anlaşılıyor
Benim bi kinim yok ama çoğu kızı hoş bulmuyorum. Bi erkek olarak hepsini arzulamam gerekirken bu her kıza olmuyor. Onun dışında bi mesele yok
Merak etsem sorardım, ben tahmin de bulunuyorum çünkü türk kızlarıyla ilgili bir travman olmasa böyle davranmazdın. Elbette tercihen başka ülkenin kızlarını daha çekici bulabilirsin. Ama konu bu değilken sürekli kin kusman da bir sorun olduğunu kanıtlıyor. Neyse, yaşadığın durumu tüm ülkeye bağlayacaksan peki..
@sudesiyahseven Dediğim gibi bi sorunum yok. Daha önce senle konuştuk herhalde. Kötü olumsuz bi laf söyledim mi sana. Yüzünü bilmiyorum. Ona rağmen bi şey demedim. Oturduğum yerden sallamadim yani.
Sadece kriter olarak Rus hatunlarıni kendime yakıştırıyorum. Bembeyaz, pürüzsüz ve çok cilveliler. Bi erkek olarak bu da benim hoşuma gidiyor. Hepsi bu
Kıskanmış yazıkkk ama yüzmesin mi bu kadın