ne
Erkekler metreslerini kıskanır mı?
ne
1. soruya cevaben:Aldatan her erkeğin metresi olmaz metres evini tutup içini hazırlayıp aylık geçimini ve ekstralarını karşıladığın kadına denir. Bunun iki değişmez kuralı vardır metres kavramı evli erkekler için geçerli ikinci bir adrestir ikinci kuralı ise maddi güç gerektiren bir konudur. Maddi güç elde etmiş erkeklerin geneli metresi kendileri için değil diğer etrafındaki erkeklere ben iki kadınada maddi manevi yetebilecek kadar erkeğim yani duble erkeğim demenin bir çeşididir. Ama bilmezler ki o duble erkekleri eşleri bir yudumda bitirir.
2. soruya cevaben:Kıskanıp kıskanmama özgüvenle alakalı bir konu olduğu için kişiden kişiye değişir ama soru metreslerin değeri ne kadardır diye soracak olursak o zaman cevabım şu olurdu boşa giden bir yatırım olarak değerlendirilip kayıp için üzülebilir DUBLE ERKEKLER ama hiç bir zeki evli erkek asla ve asla düzenini kimse için bozmaz. Zaten kadınların düşmanı yine kendi hemcinsleri olduğu için metreslik kavramı ortaya çıkmıştır.
1 - metres yapan erkekler genelde aptal erkeklerdir çünkü kesinlikle yakalanacaklarının farkında değillerdir. Tek gecelik eğlence akıllı erkeklerin tamamının işine gelen yegane durumdur.. Üstelik profesyonel ilişki olduğu için çokta tatminkar olur...
2 - Kıskanma olmaz genelde olursa zaten erkek kaptırmıştır ki buda aptal bir erkeğin yapacağı birşey.. Bunun dışında kıskanma değil ama midesi kaldırmaz elbette doğal olarak ve egosu kaldırmaz erkek olarak olan bu ;)
Aldatmak adamlık değil bu 1
2-Aldatan eşine bağlı değildir
3-Üstelik profesyonel ilişki olduğu için çokta tatminkar olur derken
4-Erkeklerin yüsde yetmişinin metresi var
1 - şimdi bu durumu çok eşlilik şeklinde değerlendirmek gerek... o zaman çok eşlilik bir seçim, yaşam ve mutluluk biçimi oluyor, bu şartlarda durumun adamlıktır veya değildir şeklinde değerlendirilmesi için bana göre daha fazla detay olması lazım. Yani bir erkek yalnızca cinsellik için bir kadın ile görüşüyorsa bunun adamlıkla ilgili bir değerlendirme ile uzaktan yakından bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ancak. eşine vermediği sevgi ilgi ve konforu öteki kadına veriyorsa evet o zaman bu bir seçim değil haysiyet yoksunluğuna girer. Ancak çapkınlığın bir gen olduğu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. yani her insanın yapabileceği veya kaldırabileceği bir durum değildir zaten. Hal böyleyken böyle bir insanın yalnızca cinsel hayatını ele alarak adam değildir demeniz ne kadar doğru _? O zaten böyle biriydi ancak siz bunu göremediniz _? hata kimde _?
2 - Aldatan erkek eşine bağlı değilmidir kısmı aslında? erkekler eşleriyle eğlence için görüştükleri kadınları psikolojilerinde apayrı yerlerde tutarlar diğeri bugün vardır yarın yoktur zaten ki önemsemez çok fazla.. Ancak dediğim gibi bu kişinin biyolojisi ve psikolojisi ile alakalıdır. Çapkın erkeklerin neredeyse tamamının eşlerinden vazgeçmek veya ayrılmak istemediklerinide sürekli görürsünüz sebebi budur...
3 - Kişi eşiyle yetinemiyor ve aşka bir insanla seks arıyorsa yani tercihi bu yöndeyse daha az riskli ve hemde karşılıklı yalnızca eğlence amaçlı yaşanan bir seks her haliyle çok daha güvenli ve sorunsuz olduğundan profesyonel bir durumdur. iki tarafta ne olacağını ve ne alacağını bilir yaşar ve biter
4 - Benim tanıdığım erkeklerin 10 tanesinin yalnızca 2 tanesinin metresi var.. kalan 4 ü varmış gibi konuşanlar geriye kalanlarda eşlerini bu korkuyla yörüngesinde zaptetmeye çalışanlar emin olun :)
Abım yaşında bılgılı bırısınız kendımı kotu hıssedıyorm bu konuda detaylı konusabılıt mıyız
çünkü günlerce aglamaktan sıkıldım
mrak etmetyın amacım farklı degıl daha ufagım zaten
yazabılır mıyım yardımcı olur musunuz
erkekler heb kıskanır demıs
erkeklerin hepsi aynı değil.. şunların hepsiini aynı keseye kıymayın.. bazıları metres dediklerini sever ama karılarını boşayamadıkları için evlenemezler bazıları zevk olsun diye böyle şerefsizlik yaparlar.
Cevap
12Cevap
bız erkek mılletı olarak bı gerızekalı hallerımız var. bakarsın metresıne 5 kurusluuk deger vermez bakarsın onun ıcın dunyayı baskasının basına yıkar. acayıp bıseyız ya ne pok yıyecegız hıc bellı olmaz. bazen gıttıgı hayat kadınını bıle kıskanır arkadasının beraber olmasını ıstemezler nedense :)
ne kadar rencide edici..
Bıktım gerçekten nelerle uğraşıyorum ya
Ya evli adam neden metres yapıyor 1 eğer öyle bir niyeti varsa boşansın oyle takılsın baskalarıyla en azından serefsiz olmamış olur
bence erkek kesinlikle aldatmamalı ama kuma hakkı olmalı
metres ne demek biliyormusun?
Yıl 2015 BÖYLE bir soru gerçekten pes
iğrendiğim için sordum..
Peki
Metresin kullanim sekline gore degisir :D
Nasıl yani genelde nasıl kullanılıyorlar ki?
yanında gesdiren seviyordur sanırım
neden gesdiriyorlar of metresleri olanlardan nefret ediyorum
metres ne yaa osmanlı dönemindemisin
eşi değil ikinci kadın sevgili diyelim öyleyse
eşinden ilgi görmüyorsa kesin vardır emin ol
görende yapıyor
kendi adıma söyliim benim eşim beni sevsin ondan öte köy tanımam
Neden merak ettiğini merak ettim
eşimin metres yapmasından ürküyorum. Merak ettim
Değilde neredeyse tüm erkeklerin metresi var
Metres olma.
ya esim metres tutarsa ben onu diyorum
erkekler bulamadığını arar ablacım. buna sapık erkekler dahil değil. Yani olay sende çözülüyor.
anlamadm
Normalde erkekler heyecan için böyle şeylere kalkar. Hayatı monotondur. Senle bağı kesilmiştir. Erkekler trip atmaz hemen yansımaları bu şekilde olur.
ya bir süre sonra mutlaka monotonluk olcak napabilirsink
ayrıca cinsellik yaşayıp aldatanda var..
şu heyecan olayı tam ne kalbin güm güm çarpması
hoşlanma kaçma kovalammamı
aslında erkeklerin sorunlarından kaçma yolu. genelde kadınla ya da cinsellikle ilgili olmaz. ama sonucu metres olur, aldatma olur, dost hayatı olur.
ne yapmamz lazım
üzerine gitmeden, ne konuda açmazda olduğunu öğrenmen lazım. sende bişeyden memnun değil muhtemelen, söyleyemiyorda. bunu bul.
Kıskanır tabiki
o nedn
Çünkü erkek paylaşmayı sevmez..
Eveety
neden
Metreste olsa kendine ait olmasını ister isterim ben sahsen
mtres tutması adamlık değil ay tiksiniyorm
Yani ben metrestense asık oldugum ve diğerleri olarak ayırırım digerlerini canım nasıl isterde oyle kullanırım
metresi kaç tl :)
Anlamadım?
Olabilir.
Neden?
kıskanır mutlaka
neden sevmıyor dıyelım
anlamadım
neden kıskanır
sevse de kıskanır sevmese de
o neden ıste
bir nedeni yok yani kıskanır, genelleme yapıyorum kendi adıma konuşmuyorum
neden kıskansn kı