Kuzenim uzun zamandır mesaj atıyor ne yapmalıyım?

Merhaba Ben küçük yaştan itibaren diğer erkek kuzenlerine göre sıcak bulduğum birlikte vakit geçirmekten mutlu olduğum hatta birlikte yemek bile yaptığım kuzenim var herneyse şu an ikimizde yetiskiniz o öğretmen oldu bense üniversiteye hazırlanıyorum onun çok konuştuğu sevgili olduğu kızlar oldu fakat benim oyle durumlarim olmadı hatta benim bir kuzenimden hoşlanıyordu araları olucak gibiydi ama olmadı yani ben onun herşeyini biliyorum fakat onun bildiğimden haberi yok simdi ise bu aralar sürekli bana yaziyor gecenlerde kafasi bozukken beni aradi mesajlar yazdı akıl ver bana diye ben tabi kuzenim diye ona ne yapmasi gerektiğini söyledim fakat bu böyle devam etti ne yazsam olucak merak etme az kaldı diye bana yaziyo bende işi dalgaya vuruyorum. Ama o beni anliyo ben onu çok iyi anlaşıyoruz yani ikimizde birbirimizin halinden anlıyoruz bana iyi geceler mesajları günaydın mesajları falan normalde atmayan çocuk meaaj atiyo bende farklı hissetmeye başladım geçmişini bildiğim halde engelliyemiyorum korkuyorum açıkçası ne yapmalıyım?
Kuzenim uzun zamandır mesaj atıyor ne yapmalıyım?