Kuzenim bana mı yazıyor?

Halamın oğlu benden 5 6 yaş büyük. Ben onu kardeşim gibi görüyorum o da bana kardeşim der.. Çok görüşmeyiz.2 ay önce birlikte kahve içerken bana bizim aslında görüşmemizin konuşmamızın dinen yasak olduğunu aramızda evliliğin olabileceğini söyledi. Karşı çıktım önemli olan niyet sen benim abimsin dedim. Kan bağımız var dedim. O an açıkçası ortamı terketmek istedim. Eve dönerken de yolda bir çocuk sevdi ve evlenecek kız araştırdıklarını söyledi. Ben de umarım bir an önce birini bulur evlenirsin dedim. Her gün mesaj atıyor bana görüşelim buluşalım vs. Ablanları da çağır diyorum yok işi var yok evde değil gitti filan diyor. Bir şekilde oyalıyorum ya da cevap vermiyorum ama sinirlerim bozulmaya başladı. Çok az akrabam var benim. Arada halama da gidiyordum ama annem istemiyordu gitme seni kandırırlar evlendirmeye çalışırlar diyordu. Bu muhabbeti duysalar hiç konuşmazlar herhalde. Anlamıyorum insan akrabasına da güvenemeyecek ise kime güvenecek?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim fotoma bakarken annesi görmüş bu kızı sana alalım demiş. Ben de oha beni tanımadı mı dedim. Yok çok şekil çıkmışsın o yüzden tanımadı dedi. Annesiyle iş birliği mi yapıyor acaba? Herkese güvenimi kaybetti artık :(
Kuzenim bana mı yazıyor?