Evlenemedim diye kafama çok takiyorum

Merhaba arkadaşlar, 29 yaşındayım.ünv. okumaya bazı nedenlerden geç başladım ama hiç ara vermeden bu sene 4.sınıftayım yani inş. biticek..evlenemedim diye çok üzülüyorum.sanki her şeye çok geç kalmışım gibi..:(( beni çevremde 90 doğumlu sanıyolar..fiziğim güzel ama biraz çekingen olduğum için çok güzel taliplerime hayır demişliğim var..ünv. yaşıma uygun taliplerde oldu.ama karakterini beğenmediğim tipler..geneldede yaşı benden ufaklar var ve bana bakanlar...ama benden ufak oldukları için evlilik düşünemiyorum..sanki dünyanın sonu gelmiş gibi her şeye geç kalmışım gibi psikolojim çok bozuldu..:((( annem okul bitsin..öğretmenlik yaptığında çok güzel taliplerin olur diyo..90 doğumlu bi delikanlıda beni kendi akranı sandı..bana aşık olduğunu söyledi..sonra ben onu yaştan dolayı reddettim..kardeşim yaşındasın dedim..yani yaştan dolayı güzel kısmetlerime bile hayır demek zorunda kalabiliyorum..yaşım küçük gösterdiği için kendi akranım sanıp benden küçüklere aşık olabiliyorum.onlarda bana...çok üzüldüğüm için ders notlarımda düşüyo..:(( her şeye çok mu geç kaldım sizce :((((
Güncellemeler
+1 yıl
cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..
Evlenemedim diye kafama çok takiyorum