Kürdüm, kendimi kürt gibi hissetmiyorum, kürtleri pek sevemiyorum. Ne yapmam lazım?

Ailem 90'larda ki Kürt göçü ile İstanbula yerleşmiş. Ben burada doğdum büyüdüm. Yani İstanbullu oldum. 4 5 kez memleketim Muşa gittim ama hiç oralı gibi hissedemiyorum kendimi, sevimiyorum oranın kültürünü, şort giyorum sanki namussuzluk yapmışım gibi bakıyorlar, küpe takıyorum karı mısın diyorlar. İğrenç bir kültürleri olduğu gibi benim yaşam tarzıma da karışıyorlar. İstanbul'da bakıyorum uyuşturucu ticareti Kürt ve Çingenelerde. Bir kere nefsime yenik düştüm devlet keranesine gittim, orayı işletenlerde Kürt. Nerede pis iş var genellikle bizim oralardan çıkıyor. Pkk'ya şiddetle karşıyım. Pkk yüzünden Kürtlere kötü gözle bakılıyor. Yav bu algıyı yıkmak lazım düğüne gidiyorum Pkk halayı çekiyorlar. Ama inadına bu seçim gittim Mhp'ye bastım. Ailem Akpartili, 4 oy var evde. 3ü Akpartiye bastı bende Mhp'ye bastım. Nasıl Chpliler Hdp'yi meclise sokmak için ittifak yaptı bende Mhp'nin oyun anketlerde 3 4 çıkıyor diye oy verdim benim gibi de çok insan var. Her neyse Mhp'ye oy verdim diye akrabalarım tepki gösteriyor Kürtlüğün yüz karasıymışım da, daha Kürtçe öğrenmemişim. Doğru Kürdüm ama Kürtçe de öğrenmedim. Hanzo gibi bir dil valla. Son zamanlarda kendimi kürtte hissedemiyorum acaba asimile olup Türk mü oldum?
Kürdüm, kendimi kürt gibi hissetmiyorum, kürtleri pek sevemiyorum. Ne yapmam lazım?