Arkadaslar benim cocukluktan beri Şu an 21 yasima kadar elalem ne der diye buyutuldum bide ozguvensiz bir kizim cok da degil ama var asiri icimde ozguvensizlik oda sundan kaynakli kabulleneneme hisleri o da eski sevgilim yuzunden oldu kandirdi beni adimi az cikardi o gunden beri hep korkuyorum kabul edilmem diye bir erkek yuzunden veya birsey duyarlarsa istemezler diye aile baskisi da cok yasadim Şu an kimse istemez seni diye veya dikkatli ol diye ne kadar dikkatli olduysam basardim ama cogu seyden de basaramadim yani korkuyorum bir erkek bazi seyler duyarsa kabul etmez diye erkrklerle konustugumu duyarsa veya o eski sevgilim iste beni kandirdi etmisti evli cikti.
artik yssamak istemiyorum birdaha hep birisiyle tanistigimda bu aklima geliyor yardimci olrmsnz?
artik yssamak istemiyorum birdaha hep birisiyle tanistigimda bu aklima geliyor yardimci olrmsnz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
şu an mutsuzsun diye böyle düşünüyosun sakinleşince yaşamak istemiyorum felan gibi şeyler söylemezsin herkes kızgın ve mutsuzken bu cümleyi kullanır
Hep vardi icimde bunu yapmak cunku hep yasiyorum bu durumla ben korkuyorum birisini bulurswm hep bunlari yasayacam diye eski sevgilimde demisti hakkinda biseylr duydum diye oda gitti cikti hayatimdan herkesi kaybettim zaten
Ne duymuş hakkında suratına tükürdüğüm
Bazi seyleri iste duymus etmis sonra sildi beni uyarip😔
Kendime cok kiziyorum bu gune kadar temiz kalmak istedim yapamadim
Ya bırak Allah aşkına kendiisnin ne pislikleri vardır kendisine baksın kimse için hayatını mafetme güçlü dur sen ne kadar güçlü olursan onlar karşında okadar ezilir allahtan ümidini de kesme bunları imtihan olarak düşün
Ise yarayacak mi insanlar hep en son gorduklerine ve duyduklarina hep hatirlarlar
İnsanların ne düşündüğüne göre haraket etseydik ohooo sen kendini bildikten sonra elalemin ne dediği umrunda olmasın takma kafana taktıkça daha kötü olacaksın aksine güçlü dur sen güçlü olursan kimse seni yıkamaz eğer yıkılırsan insanlara eğlence çıkarırsın
Bana cok iyi geldin cok tesekkurler💓
Ama iste ne bileyim hep boyleydim boyle bir kizdim hep korkardim bide o eski sevgilimde oyle birsey yasaninca daha cok panik atak gibi birsey oldum kabul edilmeme hissi cogaldi bende diyorum anneme mesela ben kendimi biliyorum elalemden banane ama onun dedigi sey sen bilsen ne fayda kizim millet lafa bakar adin cikacagima canin ciksin lafi dedi en son 😔
Elalem herkese kılıf bulur kimse 4 4lük değil seni sen ve Allah biliyor çevrenden kimseyle muhatap olma bir süre uzak ol sesin soluğun çıkmayınca bişey demezler
Peki bir zaman sonra gorduklerinden sonra?
Özelden yazsana bana sana hayatımı anlatcam
sana tum samimiyetimle diyorum bu dusuncekerin cok gereksiz kimse sana oyke kktu gozle bakmaz
Böyle düşünüp kendini üzme bu hayatta senden kimse üstün değil sen geleceğine bak akıllı ol kurnaz ol
Yapiyorum ama cok gec gibi kabul edilmicem artik herkes biliyor beni😫
Kim bilirse bilsin çokta tın de ya
Kaderimi etkiliyor ama nasibimide hersey bizim
Irademiz yuzunden oldu ve oluyo bunu duyan eden istemez kaderim degisir
Lütfen üzülme böyle şeylere geleceğin her şeyden önemli
Gelecek yok gozukmuyor pek iyi
Olacak sen kendine güven
😔
Bende inanıyorum her şey olur
Bos teselliler
Yav ne boşu