Hamile değilmişim ama... Bunalımdayım sanırım. Ne yapsam?

21 yaşındayım.
Sevgilimle yaklaşık bir yıldır birlikteyiz;
Bundan bir 4 ay kadar öncesi hamileyim sanmıştım ve gebelik testi yapmaya bir türlü cesaret edemedik. Test yapmadan öncesinde pozitif çıkarsa nasıl olucak, ne yapıcaz gibi bir konuşma yaptık. O da halletmemiz lazım aldırırız ben daha kendim çocuk sayılırım anneme ne derim asla affetmez beni okulumuz var ben okulu bitirdikten sonra tekrar okumayı düşünüyorum diyince bende ipler koptu başladım ağlamaya bağırmaya istemiyorum seni ben okulumuda bırakırım kendime de bebeğe de bir şekilde bakarım yarın o sonuç pozitifte çıksa negatifte çıksa sen artık hayatımda yoksun sen belkide bizim canımızdan olan bir cana kıyıcaksın katilsin sen eğer olurda hamileysem bebeği görmek istersen gelip yılda bir iki kez benim bir arkadaşım gibi gel gör tabi istersen ama başka bir hakkın yok vs diye konuştum kapattım telefonu ama ben hamile olduğumu düşündüğüm andan beri planlar yapıyorum onun okulu bu sene bitiyo haftasonları çalışsa bende hafta ici okuldayken bebeğe o bakar, bir şekilde bende okula gitmedigim zamanlarda hafta ici evde bişeyler yaparım satarım (biblo vs. gibi şeyler yapıyorum) okulumda bir şekilde bitince o kaldığı yerden kariyerine devam eder vs diye anlıycağınız ben farklı bir kafadayım aradan bir yarım saat geçti aradı başta açmasam da bir süre sonra açtım Özür dilerim sevgilim ben çok acizmişim korkak biriymişim nasıl dedim öyle bişeyi ben yanınızda olmak istiyorum falanlar... Ben istemedikçe o yalvardı yakardı ağladı bir sekilde affettirdi kendini. Zorunlu değilsin dedim ama dinlemedi. Ertesi gün çıkan sonuç hamile değilmişim stresten kaynaklı 2.5 aylık bir adet gecikmesiydi sanırım zaten bu konuşmadan iki gün sonra regl oldum. Ama aylardır sürekli kendimi psikolojik olarak hamileymişim ya da hamileymişim ama bebeğim onun yüzünden gitmiş gibi bir tuhaf hissediyorum farkındayım normal değil ama sürekli onu suçluyorum kendimce. Ne zaman çocuk ve gelecek lafı geçse yüzüne vurasım geliyo hatta bazen laf arasında vuruyorum da...
Hamile değilmişim ama... Bunalımdayım sanırım. Ne yapsam?