Güncellemeler
1 yıl
Burdan toplu cevap verecem daha önce bana erkek eli bile sevmemişti ve sevgilim tarafından kullanıldığımı düşünüyorum sevmedi beni bu sene mezun senem sözde yks'ye hazırlanıyorum onun haricinde kendimi boşlukta hissediyorum ailemi hiç konuşmayalım zaten
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
neden iyi değilsin? anlatmak istersen dinlerim
tatlım seni cok iyi anlıyorum benimde durumum seninkiyle tıpatıp aynısıydı. ailemle aram hep kötü olmustur. zaten sevgilim olan erkeklerin sadece cinsellik için sevgili olduklarını dusunuyorum bazen. ne bi arayıp soruyorlar geç mesaj yazılıyor. eğer bu böyle devam ederse hadi ordan et cocuga yol ver. kimsenin sikini eğlendirmek zorunda değilisin. dünyada bilmem kaç milyar insan var kac milyar erkek var. bi de böyle düşün ve canını sakın sıkma. unutma ki böyle sıkıntılı zamanlar basarılı kisileri dogurur. ileride kötü dönemimdeyken bile ders calısmayı bırakmadım diyebilmek ve kendi ayakların üzerinde durup yeni insanlarla tanısman için lütfen calısmayı asla bırakma kızım. sana güveniyorum. çalışınca da yurtta kalırsın ayrı bi eve cıkarsın ailenden böylece kurtulursun. ama calısmazsan 1 yıl daha onlarla aynı evde kalıcagını dusun ve calıs
Güzel yorumun için teşekkür ederim♥️
rica ederim.. <3333
Dur bide sen çıkma gözünü seveyim rahat dur durduğun yerde
Anlamadım
Yaşamak istemiyorum felan dedin ya dur durdugun yerde ne derdin var neden kafan karışık anlatmak istersen dinlerim öyle hemen kendini parçalama Bi anlat bakalım
Sacmalama litfen ne o yasamak istemiyorum falan
Öyle hiç kimse beni anlamıyor
Neden peki
Bilmiyorum
Zor bir donemden geciyorsun bazi problemlerin var ama hayat daha yeni basliyor senin icin, panige ve umutsuzluga kapilmamali problemlerin uzerinde yavas ve sakin bir sekilde cozmeye calismalisin. Yks asil odagin olmali digerlerinin seni etkilemesine izin vermemeye calis
Teşekkür ederim haklısın
Kafani karistiran sey ne
Hep geri planda tutuluyorum beni önemseyen kimse yok insanlar çok bencil
Bencillerden uzak dur zaten cevreni sen sekillendirirsin
Anlatmak istersen dinleyebilirim istersen
Psikologlar boşuna mı var
Sorun nedir
Niye
Neden peki