Diğer Kafam çok karışık ve yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir adamı sevdim 35 yaşında ben 18 im. Kullanıldım. Hayatıma nasıl devam etmem gerektiğini bilmiyorum Güncellemeler1 yıl Bynime skayım Güncellemeler1 yıl Onu orada bırakmak istemiyorum Kafam çok karışık ve yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 641 cevap paylaştı. Güzelmiydi peki ilk birliktelik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sen yurtdışındamı yaşıyon 0 41 Yorumla Soran 1 yıl Niye sordun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birine benzettim Yorumla Soran 1 yıl Kim ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önemlimi Yorumla Soran 1 yıl Tanışıyor muyuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem olabilir Yorumla Soran 1 yıl İsim? Yorumla Soran 1 yıl Eee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Adımı söylemem almanyadamı yaşıyosun Yorumla Soran 1 yıl Neden söylemezsin devlet sırrımı Yorumla Soran 1 yıl Buradayım ben bu arada Yorumla Soran 1 yıl Bursa* Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok o değilsin Yorumla Soran 1 yıl Kimki o diye arayıp duruyorsun? Eski sevgilin falanmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoo senin gibi s*ikilmişin biriydi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çare arayıp duruyodu Yorumla Soran 1 yıl Sözlerine bakılacak olursa sen daha çok sikilmişsin 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır s*kilmedim hiç. Neyse kırdıysam özür dilerim. Neye yanıyorum biliyormusun? Ben evlenecek kız bulamazken siz böyle adamlara kendinizi harcatıyorsunuz. Sizede yazık bana da yazık Yorumla Soran 1 yıl Harcanmadık ki. Hayat devam ediyor beni olduğum gibi sevecek insan da çok bunu da biliyorum ama umurumda değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah tan harcanmamışsın Yorumla Soran 1 yıl Harcanmaktan kastın ne ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendini kullandırtmakBen ise bakire olmayan kızları bile evliliğe ikna edemedim Yorumla Soran 1 yıl Aşk meşk boş iş evlilikte öyle. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Madem neden hala o herifin peşinden koşuyosun? Boş olmayan nedir peki? Yorumla Soran 1 yıl Koşmuyorum ki şu an aslında ama canım hala o herifin kafasına zorla bazı şeyleri öğretmek istiyor fazla canım Yorumla Soran 1 yıl Fazla slk ve ben onun bu salk hali bile beni Yorumla Soran 1 yıl Çok salklık ediyor kafasına başına alsa iyi olur Yorumla Soran 1 yıl Sinirlerimi bozuyor sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlıyorum. Peki evlilik aşk neden boş? Dolu olan nedir ne yapmak lazım? Sevgilim yok partnerim yok evlide değilim. Sıkılıyorum. Yorumla Soran 1 yıl Sıkılıyorum diyenlerle işim olmaz Yorumla Soran 1 yıl Git bu siteden de hayata karş burada eş bulamazsın herkes şu sıralar fazla aptalca zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden bu kadar terssin hemen işim olmaz diyorsun sanki sana asılıyomuşum gibi. Çevrem yok nereden kız bulayım. Yorumla Soran 1 yıl Beklentisiz yaşa yorulmazsın Yorumla Soran 1 yıl İyi tm gel Bursaya 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dimi ne kadar kolay söylemesi. Sen bunu gidip de koynuna girdiğin adama söyleseydin keşke. Bu yaşta yalnız kalmayı kolay mı sanıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Bursaya gel o zamn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkıyorum gizliden bi konuşalım lütfen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazacakmısın ya da takip Yorumla Soran 1 yıl No Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sebep? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önce bursaya gel sonra no. Neyimi beğenmedin söyle. Beni gören susup kaçıp gidiyor. Anormalmiyim cevap ver? Yorumla
planckconstant Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl kahkahayı bastım 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden ergen? Yorumla planckconstant 1 yıl sşösmmdmdmdm bana ergen diyene bak hayallere kapılmış vermiş basmışlar engeli süpersin Yorumla planckconstant 1 yıl biraz aklın olsa senin 2 katı yaşında bşrisiyle değil yaşıtlarınla ilgilenirdin canısı bak işine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzelmiydi peki ilk birliktelik
kaldığı yerden umursamayarak anca
Sen yurtdışındamı yaşıyon
Niye sordun
Birine benzettim
Kim ki
Önemlimi
Tanışıyor muyuz
Bilmem olabilir
İsim?
Eee
Adımı söylemem almanyadamı yaşıyosun
Neden söylemezsin devlet sırrımı
Buradayım ben bu arada
Bursa*
Yok o değilsin
Kimki o diye arayıp duruyorsun? Eski sevgilin falanmı
Yoo senin gibi s*ikilmişin biriydi 😂😂
Çare arayıp duruyodu
Sözlerine bakılacak olursa sen daha çok sikilmişsin 😊
Hayır s*kilmedim hiç. Neyse kırdıysam özür dilerim. Neye yanıyorum biliyormusun? Ben evlenecek kız bulamazken siz böyle adamlara kendinizi harcatıyorsunuz. Sizede yazık bana da yazık
Harcanmadık ki. Hayat devam ediyor beni olduğum gibi sevecek insan da çok bunu da biliyorum ama umurumda değil
Allah tan harcanmamışsın
Harcanmaktan kastın ne ki
Kendini kullandırtmak
Ben ise bakire olmayan kızları bile evliliğe ikna edemedim
Aşk meşk boş iş evlilikte öyle.
Madem neden hala o herifin peşinden koşuyosun?
Boş olmayan nedir peki?
Koşmuyorum ki şu an aslında ama canım hala o herifin kafasına zorla bazı şeyleri öğretmek istiyor fazla canım
Fazla slk ve ben onun bu salk hali bile beni
Çok salklık ediyor kafasına başına alsa iyi olur
Sinirlerimi bozuyor sadece
Anlıyorum. Peki evlilik aşk neden boş? Dolu olan nedir ne yapmak lazım? Sevgilim yok partnerim yok evlide değilim. Sıkılıyorum.
Sıkılıyorum diyenlerle işim olmaz
Git bu siteden de hayata karş burada eş bulamazsın herkes şu sıralar fazla aptalca zaten
Neden bu kadar terssin hemen işim olmaz diyorsun sanki sana asılıyomuşum gibi. Çevrem yok nereden kız bulayım.
Beklentisiz yaşa yorulmazsın
İyi tm gel Bursaya 😉
Dimi ne kadar kolay söylemesi. Sen bunu gidip de koynuna girdiğin adama söyleseydin keşke. Bu yaşta yalnız kalmayı kolay mı sanıyorsun
Bursaya gel o zamn
Çıkıyorum gizliden bi konuşalım lütfen
Yazacakmısın ya da takip
No
Sebep?
Önce bursaya gel sonra no. Neyimi beğenmedin söyle. Beni gören susup kaçıp gidiyor. Anormalmiyim cevap ver?
kahkahayı bastım
Neden ergen?
sşösmmdmdmdm bana ergen diyene bak hayallere kapılmış vermiş basmışlar engeli süpersin
biraz aklın olsa senin 2 katı yaşında bşrisiyle değil yaşıtlarınla ilgilenirdin canısı bak işine
nasıl kulanıldın
canım
zor durum