Erkekler zor kızlar hakkında ne düşünürsünüz ?
sizin için zor kız nedirr ?
sizin için zor kız nedirr ?
zor kiz
kolay kiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
zor kız yada zor erkek diye birşey yoktur. dünyanın en çirkin kızıda olsa seni beğenmemişse senin için zordur. yada dünyanın en güzel kızı seni beğeniyorsa senin için kolaydır. böyle bir genelleme yapılamaz.
neye göre zor neye göre kolay bide tabi erkeğine ve kızına göre değişir
zor kız nasıl oluyor kolay kız nasıl oluyorr açıkla bana bakim.
Cevap
17Cevap
ZOR KIZ bence daha çekicidir ama herkese zor olan kız kolayın ömrü çabuk doluyo hevesi kaçıyo insanın oysa zor ölemi insanın içinde zor kazandım var kaybetme korkusu var o yüzden sıkı sıkıya bağlanır
zor kız senin içn nasıl olmalı
yüz vermemeli ilk etapta öyle tamam bende hoşlandım dememeli hoşlansada öyle herkesle muhattap olmamalı terslemeli ama abartmadan biraz koşturmalı beni peşinden peşinden koştururkende kıskandırma yollarına girmemeliki basit görmeyeyim onu yani kısaca böyle yada buna benzer
ama böyle oluncadaa erkekler tekrar gelmiyo
eğer zamanı uzatırsan dengeyi sağlayamazsan umudunu yitirtirsen ve koşturduğun zaman diliminde seni başkasıyla samimi görürse uzaklaşır hem mesafeyi koruman lazım hemde sürekli senden haberdar olmasını sağlaman lazım eğer böle yaparsan bir ömür muttlu olursun parmağında oynatırsın derler ya işte öyle bi sevgilin eşin olur ;)
zoru başarırız imkansız zaman alır diyen tayfadan değilim.
amaç sadece kız ise kolay olanı tercih ederim.
ama amaç kızdan ötesiyse zoruda bir denerim.
Zor kizzz tabikide zor kafalarda zaten hic birseyimiz kolay olmadiki ..
zor kız senin için nasıl olmalı
zor kız zordan çok .. çok sevilen bi kız olmalııı ki konuşurkenn sesin titremelii hafiften yüzün pempeleşmeliii ona bakarken bbazen gözünde kendinide görmelisin kendini ne kadar zor görüyosan onuda öyle düşünmelisinnn ama çok sevmelisinnn artık biraz daha fazla sevmek sana zor gelmelii kafanda aşmak istemelisin ama okadar kolay değil olduğu anladığın an zor kız dediğin budurrr diceksinn kendine.. ve bağlanmışsındır o olmasada hayatında tarif edilmez bi acımı keyifmi ?
Bazı kızlar zor olayını çok abartıyor. Onun için adamına göre kolay adamına göre zor. Ha kolay olupta herkesle oluyorsa kötü. Ama zor olupta kendine turşu kuruyorsa da kötü. Onun için kolay başlayıp zora gitmeli.
sen ortası ol yada kendini hangisine yakın hissediyorsan on ol kendin olursun sonucta
zor kız ama odun gibi olmamalı. o da az ilgi gösteremeli ibilmeliyim beni sevdiğini
Kolay kızlar...Genelde çirkin olanlar ve geçici olanlar :)
Zor ama imkansız olmasın. Hele naz hiç yapmasın çekemem
Kız dedigin agırdan alıcak kendini hemen tav olmıcak İstanbul Gibi Olmalı Fethi Zor Emresi Bir Tane Olmalı...:D
Zeki olsun yeter, zor ya da kolay diye kasmaya gerek yok.
normal olsun yeter zorları adamı sıkar kolaylarıda kaşar diye düşündürür
eger kezban derecesinde değilse pırlanta gibidir tabi abartmamak lazım
kezban derecesi nasıl oluyo
yani çocuktan 10 adım bekleyip sen 1 adım atmayacaksın biraz burnundan kıl aldıracaksın
bıyıklarını alsın diyo
zor kız yoktur aslında..kendince nedenleri olan kızlar vardır :)
zor kızlar daha çekici
hımm peki zor kızz senin için nasıl olmalı
çok basit laf anlamayan kız zor kızdır...:)
kolayolsun benim olsun, zor kızla uğraşamam
hepsi aynı be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar