Sevgilimi kaybetmekten korkuyorum..

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir yazı olucak galiba ama fikir alıcak kimsem yok bu yüzden sizlere sormak istedim, özellikle bayan arkadaşların fikirlerini almak iyi olucak gibime geldi. Ben 20 sevgilim 19 yaşında. 7 Aylık bir ilişkimiz var. Çok mutluyuz yani genel olarak kavga etmeyiz bir sorunumuz olmaz hatta arkadaş çevremiz keşke sizin gibi olabilsek gibi şeyler derler. Ama bizim içimizde büyük bir sorun var dışa yansımayan. Benim bu ilk sevgilim yani ilk aşkım daha önce ne cinsel ne ruhsal kimseyle hiçbir şey yaşamadım ve onu kaybetmekten çok korkuyorum. Onun ise 2. ilişkisi daha önce 4 yıllık bir ilişkisi olmuş. Konuyu açmak gerekirse onu kırmaktan çok korktuğum için sesimi yükseltmem genelde, yüzünün gülmesi için saçıma sakalıma boyuma posuma bakmadan şaklabanlıklar yaparım :) ( yeri geldiğinde ciddiyeti sağlarım tabii ki bu kısım yanlış anlaşılmasın ) o bişey isterse hemen yaparım yani genelde ne istediğini sorarım onun istediklerini yaparız. Bunun haricinde tek kötü yanım onu hiç paylaşamam aşırı kıskancım. Ama sevgilim bazen bana diyor sen nasıl erkeksin biraz sen söyle sen bil diyor ona onu kırmaktan korktuğumu söylüyorum bu sefer başka bişey diyor. Son zamanlarda rolleri değiştik gibi beni azarlamaya çalışıyor sesimi çıkarmıyorum küsmesin gitmesin diye. Bana bazen şakasına el kaldırır bazen yolun ortasında şakalaşır vurur flan ama ben bişey demiyorum. Yani öyle 1.50 boyunda ufak tefek birşeyde değilim :) Arkadaşlar şakasına bazen tipimden dolayı hanzo bile derler :) Ama inanın onu kaybetmekten korktuğum için ters çıkamıyorum. Daha bu sabah bir fotoğrafını koymuştu telefonuna bir lavuk yazmış gözleriniz çok güzel diye (göz renginin belli olduğu bir fotoydu ) bende sordum bu o fotoğraf değil mi kaldırır mısın diye bana '' İstediğim fotoğrafı koymakta özgürüm açık değil bişey değil sana mı sorucam '' dedi. Ben yinede alttan aldım ama sabrım taşmak üzere napıcam bilmiyorum artık zoruma gidiyor. Çok sabırlı biriyimdir ama aşırı intikamcı bir yanım var kendimide biliyorum küsersem asla geri dönmem bende. Fikirleriniz nedir arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim ?
Sevgilimi kaybetmekten korkuyorum..