Sevgilim Şizofren Çıktı Yardım Edin

10 gündür çıkıyorduk hareketleri bir farklı geliyordu ama bu kadarını beklemiyordum şu an mal gibiyim. Bana bir şey söyledi ispatla felan dedim soğukkanlı bir şekilde yalan söylediğini gösterdi ne oluyoz lan oldum. Dedim yalan varsa ben yokum sana en büyük yalanı söylemedim dedi. Deliyim ben dedi ben dedim neyse her şeyi anlat dedim gözleri doldu felan biliyordu ters harekette gideceğimi. Neyse anlatmaya başladı çocukken çok yanlızlık çekmiş 6 yaşında hayalinde 2 karakter varmış onunla arkadaşlık yaparmış senelerce onunla büyüdüm dedi. bazen benim yerime onlar karar alır dedi. artık bunlardan bıktım dedi iki kişilermiş bir erkek bir kız şimdi nerdeler dedim karşımda oturuyorlar dedi. ben çok soğukkanlılıkla onu dinledim. Onlardan bıktım artık dedi benim yerime karar almalarından bıktım dedi önceden ben odndaki eşyalarla konuşuyorum dediğinde anlamıştım bir tuhaflık olduğunu adları felan varmış ne bileyim yanlız kaldıkça geliyorlarmış vs vs. En son seni neden sevdim biliyor musun diye sordu cevap onları kıskandırmak için oldu tabi şok oldum. Ne oluyoruz zerre anlamadım. Şizofreni hakkında okudum ne yapılması gerek doktor dalga geçecek felan dedi. daha bir sürü saçmalık var ben senelerdir tedavi görüyorum dedi ne tedavisi söylemedi ama. Okulun en iyi bölümlerinde okuyor embesil değil belli ama ne yapacağımı şaşırdım.
Sevgilim Şizofren Çıktı Yardım Edin