Sorum ilişkisi olan bekar arkadaşlara sevgilinızle evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Neden evet/hayır ?
Neden evet/hayır ?
aradığım kişiyi buldum.. okullarımız bitince evlenmeyi düşünüyoruz =) haliyle benim yanıtım evet..
ancak bundan önce çok ilişkim oldu her zaman evlenilecek kadar iyi birini bulmak söz konusu olamıyor elbette.. ama cinsellik sadece evleneceğin kişiyle yaşanmak zorunda da değil.. eğer ki arzuluyorsan birini, yaşamakta özgürsün..
ilki olmadı , umarım ikincisi ile evliliğe kadar gider ...
Dusunuyorum cunki onu cok seviyorum nedne olacak baska. Ama o iki sene daha dayana bilecekmi bilmiyorum evlenmek icin uni okuyorumda :s Inslh dayanir !
Neden diye sormanın sebebi bu işte tatlım karşınızdaki istemiyor olabilir siz istemiyor olabilirsiniz sevgi var ama gelecek göremiyor olabilirsiniz bir sürü neden olabilir çok seven her insan evlense keşke dilerim sevgilin bekler seni :)
Ama istiyor iste ona kalsa bu sene evlenecek :) Ama yasi daha 19 aramizda mesafe oldugu icin evlenmek istiyo. Ama o mesafe bi taraftanda herseyi bitiryo
Insan evliliklerini bile mesafeler arası yürüyebiliyor ve hiç kimse demesin aldatır benim ailem 23 sene böyle bir evlilik yürüttü herkes bilir aşklarını biten bir şeyler varsa gerçekci olmakta yarar var beklemesini dilerim tekrar senin adına
Hmm ne guzel inslh tskr edrim :)
Cevap
11Cevap
Evlenmeyi düşünmüyorum çünkü sevgilim yok olsada düşünmem, olsa evlilik için olur ama evliliği düşünmediğim için de sevgili yapmam.Biraz karışık mı oldu ne :)
bir sevgilim yok ama 15 imden mezara bir canım daha olsun tabiki çook isterdim.
Evlenmem masraf çok takılak yeter :D aman o duymasın :D
Çok haklısın evlilik çok zor çok masraflı
O yaşından önce sevgilin olmasın inşallah :P ya da şimdiki sevgilinle evlenene kadar ayrılanma inşallah :)
zaman her şeyin aynası olacaktır. Ne evet ne De hayırrrr :)
evet evleneceğiz acil çocuk lazımda...
iliskim olsaydi evlenirdim :D
ilişkim yok ama olunca ilk ve son olsun isterim
hayır...çünkü daha yaşanacak bir hayatım var...
ne evlenmesi ya %80 i gönül eğlendiriyo
her bayanın hayalidir.
Haklısın :)
Ben istiyorum ama onun annesi beni istemiyor
evlilik tamam pompa devam :(
düşünüyorum ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar