- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. "Evlilik" durumundan nefret eden birisiyim ve kocamdan soğurum düşüncesi ile yaşarım sürekli veyahut bir çocuğun sorumluluğunu almak, işten çıkıp direkt eve yemek yapmaya gitmek falan sıkıcı gelir bana. Ben böyle istediğim zaman dışarı çıkayım, istediğimi yapayım, istediğim yemeği istediğim zaman yiyeyim, evimi istediğim gibi çekip çevireyim falan istiyorum. Birisine göre yaşamak falan benlik değil ortada evlilik olunca insan özgürlüğünden falanda kısıtlıyor kendini ister istemez ve ben özgürlüğüme düşkün birisiyim sabrım gelmez.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇocuklarla aram iyi. El becerimden kazanç bile sağladım. Öğretmenim mesleğim gereği empati kurarım her insanla, iletişimim iyi. Kimseyi yargılamayı sevmem yaşarken tanımak gerektiğine inanır yeri geldiğinde özeleştirimi yaparım özgür ruhluyum farklı kıtaları keşfetmek isterim romantizm , akıl ruh uyumu ve bilinmezlikler beni çeker. Bilmem evlenilecek biri miyim ancak güzel çocuk yetiştireceğime dair inancım sonsuz.🙂
21 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilecek biriyim ama evlwnmwye niyetli değilim Evlilik dediğimiz şey şimdiki insanların elinde oyuncak misali kimsenin oyuncağı olamam kusura bakmasın kimse
50 Yorumla
+1 yılBence değilim ama hayatıma giren kadınlar genelde tam Evlenilecek adamsın diyor.
Zor bir insanım sinirliyim, yanlış yaparsa kalp kırarım ve acıma duygum olmaz serbest yaşamaya alışığım ve kısıtlanmaktan haz etmek işime karışılmasını sevmem bence hiç evlilik için uygun değilim😊
14 Yorumla- +1 yıl
Mesleğiniz ne
- +1 yıl
Ne fark eder mesleklere göre ideal lik değişiklik gösterme
- +1 yıl
Değişiklik göstermiyorum ne bu sinir. Sadece meslekten dolayı bu kadar gaddarsınızdır belki dedim.
- +1 yıl
Gaddar değilim ki bunu da nerden çıkardın. Sadece kızdığım şeyler olunca acıma duygum kalmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi bir ömür katlanabilir bir insan olarak görmüyorum,😅
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet evlenilecek birisiyim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben evlenilecek bir insanım. Ama evlilik düşünmüyorum orası ayrı. Evlilik falan hiç benlik değil soğudum herşeyden şahsen o yüzden evlilik falan istemiyorum. Bekarlık bence en güzeli evlenip hayatımı neden boş yere mahvedeyim. Bence evlilik pişmanlık diye düşünüyorum ben. Sonradan pişman olmamak için evlenmiyorum. Dertsiz başım dert falan alamam asla.
30 Yorumla
+1 yılEvlenilecek biri miyim? Karşıdakine göre değişir.
Bircok insanın standard yaptığı şeyleri yapmayabilirim, tembellik gösterebilirim. Ama herkesin kaçtığı şeylerde de hep oradayım. Sahip çıkarım koşulsuz.
Karşıdakinin neyi önemsediğine göre değişir.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen değilim ya ondan bitti zaten evliliğim. Bana göre değil ev işi yemek sonra bide tembeldim rahatıma düşkündüm. Gezip tozayım yiyip içeyip giyinip süsleneyim kafasındaydım. Bana ağır geldi her sabah kahvaltı sonra evi topla düzelt bulaşık makinesini diz tekrar çıkar çamaşırlari koy makineye as topla. Her gün dağiliyor her yer. Aksam yemegi tatlısı kahvesi. Yok ben yapamadım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakire değilim o yüzden hayır :D erkeklerin gözünde değilim yani. ha kendi gözümde evet öyleyim çünkü tek eşliyim düzenli ilişki seviyorum vs. çocukları çok severim ortamci değilim falan filan evlilik tam bana göre aslinda
712 Yorumla- +1 yıl
benim için bakirelik önemli değil
- +1 yıl
Bakire değilim demen suç değil
- +1 yıl
ben bakirim ama
Cevap sahibi+1 yıl@BağımsızBiri teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim sırf dürüstlüğünden bile tercih ederdim
- +1 yıl
Cevabınızı tesadüfen gördüm "bakire değilim o yüzden hayır erkeklerin gözünde değilim yani." üzdü bu cümleler beni. Kimseye bekaretten bahsetmek zorunda değilsiniz. Kuldan günahını kul sormamalı, soruluyorsa dahi kul anlatmamalı. Kendinize bu şekilde yüklenmeyin, hayatınıza girip bekaret sorgulayanla devam etmeyin açıklama yapmayın. Tövbenizi edin, doğru olun, doğruda kalın. 💐 Hayırlı geceler dilerim
Cevap sahibi+1 yıl@ErDeMtheLazy ancak herkes sorgular bekareti ya, geçmişi illa herkes merak eder yani :)
- +1 yıl
Bende merak ederim ama dürüstlüğün çok iyi
- +1 yıl
Size o paragrafı sorgulayan biri yazmış olamaz 😊 sorgulamayı kendine hak görenler de olabilir, sorguladıklarında sizin cevap verme zorunluluğunuz yok. "geçmiş konuşulmamalı" dersiniz. Israrcıysa biz anlaşamayacağız der yolunuza bakarsınız. Böyle düşünen tek erkekte ben olamam. 31 yaşımda bakirim ona rağmen sorgulamaktan utanırım.
Cevap sahibi+1 yıl@ErDeMtheLazy yani kadının geçmişi önemli midir erkek için sanırım ileride güvenmiceğim bi hareketi olur mu noktasından bakarsa önemli görür bu yüzden sorar ama bu sorunun birine "beni aldatmıcaksın dimi" diye sormaktan da farkı yok biraz da anlamsız gibi geliyor ama yine de saygı duyuyorum herkesin tercihine, ben kendi ilişkimde aldatmadığım ve düzenli ilişkiden sıkılmadığım için evlilik bana göre demiştim sadece.
- +1 yıl
Geleceği inşa edebilmek için geçmişi sorgulayarak en önemli olan anı "bugün" ü kaçırıyoruz. İnsan dünü değil bugünüdür. Hatasız insan yok, dört dörtlük insan yok. Bitmiş gitmiş dünü sorgulamaya gerek yok.
- +1 yıl
kendinize haksızlık ediyorsunuz. sizi tanımak isterim
Evet öyle biriyim ve alacağım sorumlulukları iyi bilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet evlenilecek birisiyim. Çok şükür evim var, işim var, evlilik sorumluluğunu alabilecek bilinçteyim ama bizim Türk kızları egosundan geçilmiyor. Şimdi şansımı yabancı kızdq deniyorum ve inşallah o olacak
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncele cevap ama lütfen oku.
Bekarım evet bu zamana kadar karşıma evlenilecek birisi çıkmadı. Bu senenin başında yengemin aracılığyla bir öğretmenle tanıştım. Birbirimize o kadar bağlandık ki anlatamam ama elimizde olmayan sebeplerden dolayı severek ayrılmak zorunda kaldık.
3 ay önce başka bir kıza görücü gittik kızla tanıştım konuşurken kızın kuzeni benim arkadaşım çıktı ve kız birden bire yan çizmeye başladı. Ailemden birisini tanıman benim için sorun, senin evin annemin evine uzak, ben her istediğim zaman annemin evine gitmek isterim vs.
Şimdi ise hayatımda başka birisi var. Kız Vietnamlı ve ben ona o kadar aşık oldum ki anlatamam. Aynı şekilde kız da bana aşık oldu. Yaza evlilik planlıyoruz. Karakter olarak önceden tanıştığım Öğretmen kızın resmen Vietnam şubesi.- +1 yıl
Öğretmenle niye ayrıldınız
Cevap sahibi+1 yılUzun hikaye ama ikimiz de birbirimizi çok sevmiştik.
Yorumlar da çoğu kişi hakedecek birisi yok falan falan demiş armudun sapı üzümün çöpü derken evde kalırsınız aile olmak kadar güzel bişey var mı yahu.. Ona bakarsan kimse kimseyle aynı huyda değil yani en iyi anlayanlar arasınds bile uyumsuzluk okuyor geçinmeye gönlün olacak derler ya..
45 Yorumla- +1 yıl
Oooo olmaz ama oyunda karakter belirler gibi %100 istiyorlar
- +1 yıl
Aha işte bu, cebinde hemen kullanmak üzere boşanma kartını tutanla evlenilmez zaten. Kendini kusursuz hep karşıdakini hatalı görenlere denk gelmemek lazım
- +1 yıl
Aynen öyle karşılıklı törpülenmesi gereken şeyler olacak
+1 yılSevdiğim ne olursa olsun çok sever bir hatasında soğurum. Bu insan için de hayvan için de bir eşya için de geçerli. Hadi insanı hayvanı anladık da eşya ne gibi bi hata yapabilir sana diyecek olursanız.. atıyorum bir elektronik cihaz aldım diyelim ufak bi kasma donmasında direkt olarak soğuyorum. Yaniii ben evlenecek bir insan olamam. Bu şekilde kendimden de soğuyorum. d
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benden iyisi de bulunurdur elbet de ben de az değilim yani hani.. Kolay bulunmam. Elbette aynı şekilde değerini bilip birlikte olmaktan memnuniyet duyduğum bir partnerim var. 2024'te evlenirim belki :D
10 Yorumla
+1 yılevet. doğru insan henüz karşıma çıkmadı. evlenmek için evlenenlerden (çocuk, düzenli seks, hizmet bekleyen ama birey olamamış erkekler vb) uzak durdum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kesinlikle evet. Kahve yok sigara yok. Yemekten anlarım, yemesinden de anlarım. Şükür işimiz gücümüz var. Daha ne olsun. Kendim gibisini bulsam direkt evlenirim 😅
20 Yorumla
+1 yılBu öyle bakılıp anlaşılacak bir konu değil bunu sadece yüzeysel bakıp. bununla evlenilir demek. ahmaklik olur insanların iç dünyası dışına göre degisebilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Kesinlikle öyleyim ama büyük kumar bu devir için. Bide bunun düğünü takısı eşyası üstüne anlaşamaz boşanırsan nafakası offff vazgeçtim mezara girmelik 😀😀
10 Yorumla
+1 yılBen daha çok olayboy olarak takılmak isterdim bana bı hatun yetmez ama haram olduğu için yapamıyorum.. bu yazdığım dogru değil biliyorum ama cinsel duskunlugum var maalesef
11 Yorumla- +1 yıl
Herkesin lafına inamma🔥
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet. Ben olsam beni kaçırmazdım. Gezmeyi eğlenmeyi severim. Çalışmayı severim. Ev işlerini yaparım. Birkaç yemek hariç yapamadığım yemek yoktur. Espriliyim. Ortamına göre davranmasını bilirim.
10 Yorumla
+1 yılAşırı harcanan düğün masrafları, boşanma sonrası nafaka olayı bir de düğünde takılanların hepsinin gelinde kalacak olması
Yok ben almim kalsın 😂11 Yorumla- +1 yıl
çoğu kız zaten evlenebilmek için "ben düğün istemem ki" diyor. ayrıca kimsenin nafaka verdiğini görmedim daha :D
+1 yılKesinlikle. Hep öyleydim sevgiyi zirvelerde yasatamasam da hep ama hep sadıktım. 8 yıllık ilişkimde bugün nişanlıyım 🫀
20 Yorumla
+1 yılEvlenilecek biriyim ama tek bir kötü huyum var bazı konularda inatçıyım. Sevgilim de dediğim dedik , inatçı bakalım sonunuz ne olacak:(
21 Yorumla- +1 yıl
koç burcu musun
+1 yılNe istendiğine göre değişir ama bence tam evlenilcek biriyim 😂 kriterleri sıralayınca beni alan yaşadı diye düşünüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
o zaman yaşayalım :D
+1 yılbu hayatta hepimizin kusurları vardır ama daha iyi olmaya çalışırız . evlenmek sorumluk sahibi olmak demektir..
20 Yorumla
+1 yılEvet öyleyim ama mutsuz edenler sağ olsun
22 Yorumla- +1 yıl
Evli ve mutsuzlar yazdı bence kuzu😂
- +1 yıl
Her şey olabilir
+1 yılKesinlikle. Bundan eminim
Hattaaaa beni alan yaşadı 😂31 Yorumla- +1 yıl
ne mutlu o zaman bana :D
+1 yılEvlenilecek insan olabilirim ama evlenmeyi düşünmüyorum çünkü buna değer insanlarla karşılaşmıyoruz maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam evlenilecek adamım. Ancak benim de şöyle bir sorunum var, kolay kolay ulaşılabilir bir insan değilim. Kendi iç dünyamda takılıyorum. Kolay kolay herkesi o dünyaya almıyorum alamıyorum. Yanlış anlaşılmasın kibirden değil. Ama beni anlayan anlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılBence değilim hareket li ve eglenceli özgürlüğü seven yapım var evlilik biraz mod düşüklüğü yaratabilir bende
10 Yorumla
+1 yıldoğru insanı bulursam (onu gördüğümde konuşasım ve gülesim geliyorsa) tabiki kaçırmasın derim yoksa konuşmak içimden gelmiyor evlenemem.
10 YorumlaGayet tabii Karsımdakinin doğru insan olması gerek hiç kimse ideal değil fakat bazı noktalarda uyum sart
10 YorumlaEvet ben evlenilecek biriyim iyi kalpli dürüst sevdiğimi tam seven değer veren biriyim
21 Yorumla
+1 yılBilmem ki zamanı gelince olabilir şuanda kariyer bazlı ilerliyorum zaman gösterir
20 YorumlaKendim kadar sadakatli birini henüz tanımadım.
Bulduğum vakit, ömürlüğüz 😇20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnümüzdeki birkaç yıl için aklımda evlilik yok. Şu anda evlenilecek biri değilim.
20 Yorumla
+1 yılKendimi kimseye tavsiye etmem 😂😂
Gerçekler 😂😂😂21 Yorumla- +1 yıl
Nerdesin iki gözüm
evet öyleyim öyle olmasam elin oğlu beni alıp birde 2 çocuk yapmaz dı dimi :D
20 YorumlaDünyada üç tane mütevazi insan var biri de benim. Benden iyisini bulamazlar.
22 Yorumla- +1 yıl
o zaman seni tanımak lazım
Tecrübe ettim. Evlenilecek biri değil misim ya da evlilik bana göre dglmis
20 YorumlaEvet öyleyim ama beni hak eden biri yok neden evlenim bi kere yaptım o hatayı zaten
22 Yorumla- +1 yıl
@fatma9648 ne güzel ego
- +1 yıl
umudunu kırma.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürlüğüne aşırı düşkün bir insan olarak evlilik bana göre değil.
20 Yorumla Evlilik anlayışım bu çağdan biraz farklı. Yine de kafa yapıma en uygunu evlilik. Yani evet.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence benden iyi evlenilecek eş yok ama ben hariç herkes evleniyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlenilecek, düşünebilen, erkekleri de nafaka korkusu sarmış durumda o işler yaş artık yaş alınca yalnızlıktan tekrar ortaya çıkarlar herkes çok antisosyal geliyor be
212 Yorumla- +1 yıl
nafaka ödeyen erkek mi var bu arada :D
Cevap sahibi+1 yıl@justlookin5 ne bileyim paranoyak olmuşlar gibime geliyor başlamadan sonunu düşünüyorlar kendi konuştuklarım değil onlar antisosyal çıkıyor da düzgün birisidir diye bakıyorum göz ucuyla paranoyak olmuş çocuk bu yaşta
- +1 yıl
bahane mk nafaka ödemesi gerekenler 20 yıldır ödemiyor boşversene sfghj
Cevap sahibi+1 yıl@justlookin5 olabilir sevgili kadın* arayıp kadınları boklayanlar gibidir belki de. güvenicek kimse yok
Cevap sahibi+1 yılbulamayınca sallıyorlar erkekler aşırı kırılgan
- +1 yıl
Tuhaf?🙄
Eski karımı sadakatsizlikten boşadım. İspatladım ve boşadım. Ama çocuk küçük olduğu için velayet annede kaldı. Ayda 12 saat gördüğüm bir çocuk için nafaka ödüyorum. Hem de hiç aksatmadan. Her sene nafaka arttırımı davası açılıyor. O mahkeme ve avukat masrafı da üstüne bana giriyor.
Yani hem aldatılıyorum, hem yuvamı kaybediyorum, hem çocuğumdan ayrı düşüyorum bir de üstüne para ödüyorum.
Yeniden evlensem nasıl olacak? Eski karım hala kanımı emiyor.
İş kurmam zor, evlenmem zor, çocuk kredi kartı gibi kullanılıyor.
Görüş günlerinde " Boşanılmış eski koca" ödeme günlerinde " Çocuğun babası" muamelesi görüyorum. Çocuğun bana karşı doldurulması da cabası.
Hani akşam haberlerinde izliyoruz ya. Canavar eski koca dehşet saçtı.
Şiddetin hiçbir türlüsünü desteklemiyorum. Ama erkeğin kadına uyguladığı fiziksel şiddet kadar kadının da erkeğe uyguladığı psikolojik şiddeti göz ardı etmemek gerekir. Çaresi olmayan insanlar, gelecekten umudunu kesen insanlar, ısrarla tahrik edilen insanlar fevri yollara başvurur.
Ben bile düşündüm bir ara. " Bu nefes aldıkça bana rahat yok" diye..
Söyleyin bakalım bayanlar !
Bu işte bir terslik yok mu?
Erkek boşanınca çekip gitmek isterken 2 sene evli kalan kadının bir ömür erkeğin hayatına şerh koymasında bir anormallik yok mu?
Boşanmayan ve yaşamayan bilemez. O kadar basit değil.
Erkeğin ATM ya da sağmal inek gibi görüldüğü bir toplumda evlenme de boşanma da arızalı olur.
Ve sizi temin ederim kadınların aldatma ve istismar etme oranı erkeklerden daha az değildir.
Bunu ben değil boşanma avukatları söylüyor.
Ama kadın kısmının bizden akıllı olduğunu rahatça söyleyebilirim.
Çünkü çoğu erkek boşanmadan sonra defalarca psikolojik taciz ve şiddete maruz kalır. Sonra bir canım yapıp eski eşini döver. Hooop! Karşı taraf mağdur olur. Sen de kurbanken canavar olursun.
Gerçekten boşanmanın b. kunu çıkaran çok fazla hemcinsinjz var. Not edin derim. Saygılar efendim
- +1 yıl
@Dark-black ödemesen kimse neden ödemiyorsun demez ayrıca yoksulluğa düşen taraf sen olsaydın kadın sana ödemek zorundaydı ama belki yine ödemicekti yani s2ne takan yok bu kuralları
- +1 yıl
@justlookin5 kesinlikle yanlış düşünüyorsun.
Ödemediğin an noterden ihtarname alır, 30 gün içinde faizi ile ödersin. Ödeme yapmazsan 3 ay hapis cezası var. Ve nafaka ödenmesi hususunda babanın gelirinin olup olmaması önemli değil. Çalışmasan ya da işsiz bile olsan ödemek zorundasın. Aynen bakabilirsin google üstünden. Yasa belli. Erkek işsiz ise nafaka öder mi? Nafaka ödenmez ise ne olur? Cevaplar orada kardeşim - +1 yıl
@Dark-black eniştem 20 yıldır ödemiyor sen ne anlatıyorsun
- +1 yıl
@Dark-black bruh
- +1 yıl
@justlookin5 1 saatte anlatsam " Ama eniştem ödemedi" diyeceksin..
Ver icraya dilekçeni çek ihtarnameni.. bak bakalım icra mahkemesi eniştenin maaşına haciz veriyor mu vermiyor mu?
Yahu başımda var diyorum eniştem diyorsun.
Bak araştır serbest diyorum yok öyle bir şey diyorsun. Ne diyeyim kardeş. Ben çatladım burada.
Tamam eniştenin konusu haklı okey.
Hakkında nafaka ve icra davası açıldığında ödeme yapmak mecbur degil, hiç bir çiçek olmuyor okey..
Hatta ben dahil benim avukatlar da mcık..
Okey tamam 👍
- +1 yıl
@Dark-black sen ödemesen kadın gelip döversin çocuğa bi şey yaparsın çocuk sana kışkırmasın diye zaten mahkemeye vermiyor seni, aynı şekilde arkadaşımın babası da terk etti boşandılar nafaka ödemesi gerekiyor ama ödemiyor annesi korkudan böyle bi hak arayışına giremiyor çocukla babanın arası bozulur ya da çocuğa ya da ona bi şey yapar diye korkudan siniyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence evet. Değilim diye düşünürdüm ama bu siteye bakıyorum da öyleymişim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Bir tık üşengecim onun dışında öyleyim bence
20 YorumlaBuna dışardan bir gözün yorumlaması lazım aslında ben evlenilecek biri miyim orasını bilemiyorum da aşk adamı olduğunu düşünüyorum maço ve aşık bir adam
10 Yorumla
+1 yılEvet hem evlenecek hemde eğlenecek adamım be 😂😁🤣
10 Yorumla
+1 yılevlilik erkekleri korkutuyor. hayat pahalı ve boşanmanın maliyeti var.
10 YorumlaBüyük konuşmamak gerekir, ama evlilik konusunda fikrim 180 derece değişti benim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenilecek biri olsaydım bu yaşımakadar biri kapardı zaten🤷🏻♂️
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyleyim taliblerimi bekliyorum
Bir mesaj kadar yakınım10 YorumlaDışarıdan evet gibi dursada içeriden tanıdın mı hayır gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değilim ben kendime tahammül edemiyorum başkası nasıl etsin
10 Yorumla Ben ne olduğumu bi bilsem keşke. Sanırım aldatılacak biriyim ki öyle oldu
12 Yorumla- +1 yıl
@Nbrcnms55 , nadiren insanlar aldatilmayı hakeder ki bu da tartışılır. Bence aldatilmayı hakeden insan yoktur, aldatmak için bahane arayan insan vardır 🤷🏻♂️
+1 yılÖyleyim kesinlikle ama beni anlayan biri çıkmadı henüz 😃😃gerçi çıkanları da ben sevemedim 😁😁
10 Yorumla
+1 yılEvet. İyi bir eş ve iyi bir baba olacağımdan eminim.
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar bekar olmasının sebebi belli değil mi sence?
+1 yılBen ben olsaydım kendimle evlenmezdim. Çekemem hiç kendimi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilecek biri olduğumu düşünmüyorum ama dost oluncak biriyim
10 Yorumla
+1 yılÖnce eğlenilecek sonra evlenilecek biriyim. Eğlenme aşamasında keyifle tanır
10 Yorumla
+1 yılTartışmasız evet. Çunkü evlendiğim kadına sadık kalırım sonuna kadar. Söz.
10 Yorumla
+1 yılEn son kendimi bıraktığımda öyleydim. şu sanırım hayır.
10 Yorumla- Devamını Gör (221)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat