Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar tarafından seks partneri olarak henüz tercih edilmediğim için, evlenilecek erkek olarak görürler. Ancak kesinlikle, cinsellikten bıkmadan evlenmem.
Zira kadınlar ortalama 33 yaşından sonra, gençken nefret ettikleri iyi erkekle evlenmek zorunda kalırlar. Çünkü çok sevdikleri maddi durumu iyi serseri erkekler, bunlarla evlenmeden seks yapmak istiyor , evlilikte genç bakire kızları tercih ediyorlar ve yüksek çekicilikleri sayesinde de çok rahat bulup evleniyorlar
Tabi bu iyi erkeklerin içinden, evi+asgari ücretin 2 katı kadar maaşı olanları tercih ediyorlar ki bu zamanda asgari ücretin iki katını memur bile alamıyor.. Ev ise. çoğu bekar erkekte yok. Bu erkeklere de sadık kalmayıp aldatıyorlar. Çünkü bakire olmayan kadın, karşılaştırma yapar ve efendi bir erkek serseri alfa erkeğin verdiği zevki veremeyeceğinden; serseri Bu yüzden yeterli deneyimi olmadan erkek, evlenirse kesin pişman olur. Şimdi diyecekler ki; bakire kızla evlen ve aldatmaz. Ancak bakireler , genelde koyu dindar olduğundan bana göre değil ve koyu dindar olmasalar da kariyerini eline alamayacak kadar ufak oluyorlar. Zaten 23 yaşından büyük laik bir kadının, bakire olma ihtimali bu yüzden çok düşük. Olan cüzi azınlığı da serseri alfalar kapıyor.. Bu yüzden efendi erkeklerin geneline yakını bakire olmayan kadınla evlenmek zorunda kalacağından hiç bir efendi erkek, 6 ayda bir partnere değiştirebilecek duruma gelmeden; evlenmemeli ve enayilikten kurtulmak için de Red pili benimsemeli.
RED PİL NEDİR?
Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Özellikle, seks yapmayan veya evlilik düşünülmeyen kadınlara; özel günler harici hediye almamayı tavsiye eder. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Tüm bu tavsiyeler kadına ulaşamayan erkekler, kadına karşı umursamaz yapar. Bu yüzden de Red Pilcilerden, sapık olmaz. Zira kafaya takan erkek, sapık olur; umursamaz erkek kafaya takmadığından sapıtmaz. YaniRed pili benimsemeyen abazalar, sapık olur. Ayrıca Red Pilbeta erkeklere, sadece kendisiyle aynı kazanan kadınlarlaevlenmelerine dair tavsiyeler verir. Çünkü bir kadın, kendisiyle aynı kazanan erkekle sadece severek evlenir. Severek evlenen kadın ise, sadık kalır. Ayrıca severek evlendiği ve çıkarı olmadığı erkeğe, geçmişi hakkında dürüst olur. Yani Red Pili benimseyen erkek; hanımcı olmayı bırakır , kaşar kadını anlar , bunu kullanmak ister, Red yerse iletişimi keser , asla da yazmaz va ruhen kaşar olmayıp kendisine denk statüte olan bir kadınla evlenip mutlu olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani genel olarak ;
- Dürüst
- Özgüvenli
- Empati yapmasını bilen
- Saygılı
- Sevgi dolu
Bir insanımdır. Tabi bu özellikler biri ile evlenmek için yeterli değil zira o kişinin beni sevmedi önemli.
Maalesef günümüzde bunlara bakmayıp kör kütük seviyorum diye atlayıp 3. Sayfa haberi çıkan kızlarla dolu ülkemiz. :(((00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, evet evlenilecek bir insan olduğumu düşünüyorum yani sorumluluk almayı seven, sevginin de hakkını verebilecek biri olduğuma inanıyorum. Nasibimizde kim varsa hayırlısı o olsun inşallah.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de şu an değilim çünkü hem yaşım erken hem de yapmak istediğim daha çok şey var. Eğer evlenirsem onları yapmam çok zorlaşır. Bir de damat tarafı yobaz veya gıcık insanlarsa ben hiç lafımı esirgemeyen biriyim, düzgün aileli insan bulmak da zor gibi. O yüzden evlenme ihtimalimde biraz zor çünkü biriyle sadece seviyorum diye değil ailesine bakarak da evlenirim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenilecek insanım ama evlilik düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan üretilen sıfat ve tanımlardan biri daha. Bir kere "evlenilecek insan" tanımı kişiden kişiye değişir. Böyle saçma bir sıfatı bir kadın olarak asla kabul etmiyorum. Evlenmek tek taraflı bir eylem değil. Karşılıklı böyle bir istek varsa herkes evlenebilir. Herkesin karşı taraftan beklentileri aynı değil. Böyle bir standardı da kimse başkaları için koyma cürretine sahip değil. Senin hor görüp "evlenilecek insan değil" dediğin birisi başka biriyle evlenip bir ömür mutlu bir evlilik geçirebilir.
17 Yorumla- +1 yıl
@atmc123 ben gayet sakinim. Saçma soru diyerek cevaplamak yerine saçma olduğunu sebepleriyle cevaplamak istedim. Sorun nedir?
- +1 yıl
@atmc123 Birincisi velev ki sakin değilim bundan size ne?
İkincisi sakin olduğumu söylememe rağmen sizin bunu kabul edip etmemeniz inanın umrumda değil.
Üçüncüsü umarım bana yaptığınız gibi sitedeki başka kadınları da bedenlerini konu alan "vergisini ödüyor musun?, kaç beden" gibi taciz edici mesajlar atmayı bırakırsınız. - +1 yıl
Ya ablacim bak isine yaa kendini teshir etme daha fazla sende o zaman ne niyetle burada oldugun belli knusturma simdi beni. Sende goze sokarcasina fake ve fotosopli fitolar koyma o zaman millette yazmasin nedir yani Allah allah. Kim koyduysa kuyruk acini git ona kus bana burada bos yapma. Sakin degilsen de burada millete salca olma kapasitesizligini gosterme. Sakin olsaniz da byle sert sekilde knusmazsiniz ki umrumda degil anladim zaten amacinizi ama burdan size kemik cikmaz.
- +1 yıl
@atmc123 hem buraya benimle ilgili yazdığınız yorumların hem de özel mesaj yoluyla attığınız taciz mesajlarının ekran görüntüsünü videolu olarak aldım. KS yönetimine şikayetimi ilettim yarın da Pazartesi günü ilk iş olarak adliyeye gidip kayıtları savcılığa suç duyurusu olarak ileteceğim. Kendiniz gizli ve kimlik belirtmeyen profillerin arkasında saklanıp başka insanları taciz edemezsiniz. Bunu savunmak için de eklediğim fotoğrafları sebep gösteremezsiniz. Fotoğraflarım gayet doğal ve hayatın içinden. Teşhir ettiğim bir şey yok. Sizin ne gözle baktığınız belli. Aranmak, kemik gibi kelimeleri de aynen tarafınıza iade ediyorum. Böyle bir zihniyetin adalet karşısında hesap vermesi lazım. Sosyal medyada anonim olmanın vermiş olduğu bu çirkin ve ucuz cesareti bakalım devletimizin savcısına ve hakimine karşı ne kadar gösterebileceksiniz. Umarım orada da bu söylemlerinizin arkasında durabilirsiniz. Yazık...
Ever evlenilecek biriyim ama evlenmek istemiyorum şu an
20 Yorumla🚬
Bülbül gül goncasına yarim der.
Dalın dan koparılıp da kendini çiğneten kırmızı güllerin düştüğü yol da üzerine basan kadar onları bir hatıra defteri için de Kurutup saklıyanlar da var.
Gül dalın da her kes yolun da
Bana gelince kalbim kara bir gül gibi evlenecek birimiyim değilmiyim inanın ki bilmiyorum
00 YorumlaDüzeni severim. Sakinliğimi koruyan biriyimdir. Aile hayatına önem veririm.
Sorumluluk sahibiyimdir ve sorumluluklarımı bilirim ve bu evlenince de aynı şekilde olur. Yaşadığım en ufak küçük sorun olursa bunu büyütmem hayatımızı etkilemesine izin vermem.
Bence bana göre evlenilecek insanım diye düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılEvlenilebilecek bir insan olarak düşünüyorum neden diye sorarsanız artık o sorumlu alabileceğimi düşünüyorum işim var bir hayatım var Kendi düzenim var hani artık hayatıma birini alıp gerçekten yoluma bakabilirim ayaklarımın üstünde durduğumu biliyorum artık doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorum karşımdakilere nasıl oturulur nasıl hareket edilir nasıl davranılır bunları biliyorum evlenmek için zaten en önemli olan da saygı güvendir Bir de zaten saygı korduğun sürece evlenebilecek bir insansındır
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle evlenilecek insanım ama ataerkil toplumda evlilik kadını harcıyor. Bizim toplumda evlilik erkeğe hizmet eden bir şey. İstisnalar elbette vardır genel konuşuyorum şimdi cevabıma atlamasın kimse.
47 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel özetlemişsin.
- +1 yıl
ataerkil mi? Benim yapabilipte senin yapamadığın ne var merak ettim? şimdi cinsiyetimle kadın olan zodyakbeyi ne yapazdı şu an ki düzende? açıklasana bir merak ettim 😉
- +1 yıl
@ZodyakBeyi bunu konuşacak miyiz cidden.. belki sonra ama şu an cidden hiç iyi günümde değilim
- +1 yıl
1- Ev işlerini sadece kadın yapıyor bizde %90. Çocuk bakımıda aynı şekilde.
2- Cinsiyet ayrımı için söylüyorum evlilik için değil bunu. Bir kadın tek başına saat 10'a kadar dışarıda durabilir mi bizde? Hayır, çoğu aile izin vermez. 3-Bir kadın arkadaşlarıyla çıkıp gezebilir mi? Bunuda çoğu muhafazakar aile engeller. 4- Bir kadın tek başına veya arkadaşlarıyla şehir dışına gidebilir mi? Hayır çoğu gidemez. 5- Bir kadın tek başına okumak için ülke değiştirip taşınabilir mi? Hayır toplumda kadına güvenilmez.
Bunlar geneldi.
Öyle kadınlar var ki aileleri okumasına dahi izin vermiyor. Kadın markete zor bela gidiyor. Siz Türkiye Cumhuriyetinde yaşadığınıza emin misiniz? Yoksa sadece kendi yaşadığınız rahat hayatın üzerinden kalan herkesin hayatını aynı zannederek o şekilde mi değerlendiriyorsunuz?
TC mi ataerkil değilmiş? - +1 yıl
Belki de benim yapabilipte senin yapamadığın bir şey olmadığı için bir argüman bulamamış olabilir misin? Cafeler, resortantlar, devlet daireleri, barlar ve diğer sektörler... Yoğun bir şekilde kadın eleman alımı yapıyor özellikle... Tam tersine dişi erkil bir toplumdayız... Yanlızca sizin işinize gelmiyor bunu kabul etmek.
- +1 yıl
Valla benim yaşadığım yer alanya... gece 01.00 da sahilde gezerken bardan çıkan ve sevgilileriyle öpüşe çırtıklaşa gezip tozan kızlı erkekli gurupları görüyorum... Kimse de çevirip dövmüyor laf etmiyor... Bu örnekler çok bireysele indirgenmiş örnekler... Aynı şeyleri erkekler de çekiyor... Erkek dediğin çalışır para getirir... arabası altında olur gibi gibibii... Bunların sonu gelmez... Cinsiyet ayrımı konusunda oldukça kadın yanlısı uzaktan bakarsan toplum olarak türkiye...
- +1 yıl
@ZodyakBeyi knk evlilikten bahsediyoruz biz. kamu kurumu sektör mektör ne anlatiyorsun🤣
+1 yılKarşındaki insanla senin uyumuna bağlı mesela baş parmak ile yüzük parmağı birbirine değdirdiğinde uyumsuz olur dimi hayatta böyle böyle insanlar karşına çıkarıp sonunda seni anlayan biri ile denk getirdiğinde o senin için sende onun için uygun birer eş oluyorsun..
42 Yorumla- +1 yıl
Süper cevap
- +1 yıl
Bu kafayla bekarım deme şimdi
+1 yılTamamen herşeyiyle tüm varoluşumla evlenilecek insanım.. Çok iyi aşk adamı, çok iyi bir eş, çok iyi bir baba olacak bir adam..
21 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
+1 yılBen kendimi hayatta bırakmazdım muhtemelen ama desteklemeye ve onu engelleyen şeyleri yolundan çekmesine yardım etmeye gayret ederdim, yoksa olmaz yani.
20 Yorumla
+1 yılEvlenecek insanım yaa evlenince her şeyi ortaya koyup fedakarlıklar yapacak biriyim eşime sadık ve onun mutluluğu için her şey yapmaya hazır hissediyorum
10 YorumlaBen evliyim ama evlenecek insan değilmişim. Neden mi çok gezen biriyim duramıyorum. Ve flörtoz bir insanım ve cinsel ilişkide benlik bişey değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Flörtöz...
Bunu açar mısın biraz
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazen benden iyi baba, koca bulamaz kimse diyorum, bazen de çekilecek dert değilim diyorum..
Halet-i ruhiyeme göre değişiyor..
10 Yorumla sanmam yaa apxmwşxms ben bile beni çekemiyorum katlanamıyorum başkası nasıl tahammül etsin
20 Yorumlabunun net bir kriteri yok. benimle uyuşan biri için mükemmel derecede evettttt. ama kafalar farklıysa benle mi uğraşacak thats alll
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta nasipse evlenmek olacak bence değilim neden çünkü yemek yapmayı bilmem sonra sosyal biri değilim çalışmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBen tam evlenilcek biriyim çünkü gelip geçici, takılmalık denilen ilişkiler bana göre değil sevip aşık olursam eğer evlenmek istiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
söylediklerin çok güzel de şu virgülü en alakası yere koymayı nasıl başardın ya :)
+1 yılHer konuda becerikliyim diyemem genel anlamda sorumluluk sahibi biri olduğum için evet diyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalana çok uzak olduğumdan ötürü tercih edilmiyorum.
Bu nedendir istenmiyorum , tercih edilmiyorum.10 Yorumla Evlenilecek insanım bence de evlilik veya ilişki düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılBence benden çok iyi bir baba olur. Özellikle kız babası
10 YorumlaEvlenmek istemememden dolayi evlenilecek biri değilim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılevliyim ama evlenilecek biri olduğumu hala düşünmüyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. günün birinde bıcır bıcır çocuklar etrafında dönerken bu yorumu hatırlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılben seçerim seçilmem o yüzden bu soruya cevap veremem
00 Yorumla
+1 yılEvlenilecek insanım ama evlenecek insan değilim 😅
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Ewt hemde fazlasıyla ama ne yazık ki aşk alanında zerre şansım yok 😏
00 YorumlaEvlenevek biriyim benim gibisi nadir bulunur bu devirde ehehe
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılBence de ben evlenilecek insanım ama evlilik şu anda bana çok uzak bir konu gibi geliyor
00 Yorumla
+1 yılTa kendisiyim benden iyisi şamda kayısı gel gör ki kıymet bilen yok 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani namuslu temiz bir kızım. Ama gel gör ki tembelim. Bir evin sorumlulugunu üzerime alamam diye düşünüyorum. Evlilik öyle anne babanın evinde yatmaya benzemez
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben evet öyle hissediyorum benden iyi bir eş olurdu ve çokta güzel bir anne 🥹🥹
00 YorumlaEvet eşim çok şanslı
Birazda hamarat olsam mmmmm00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilim ya ben tek kadınla yetinemem. Etrafta çok güzel kızlar var. Takılmak sevişmek daha cazip
00 Yorumla
+1 yılşu an değil. Belki bir iki seneye dengeye gelirim
00 YorumlaPek değilim.. Sınırsız hizmet, evi çekip çevirecek sorumluluğu üstlenmek pek bana göre değil..😃
00 YorumlaKim bilir. Öyle olduğumuzu düşünsek dahi bu saatten sonra bir önemi yok gibi geliyor. 🙂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kesinlikle evet . Seversek cennet sevmezsek biraz sıkıntı ama olsun
00 YorumlaHayır, evlenilecek insan değilim. Evlenmeyi de düşünmüyorum zaten..
00 Yorumla
+1 yılEvet aşık olursam seversem tam evlenilecek kişiyim
02 Yorumla- +1 yıl
@Ahme4 şu anlık biriyle konuşamam 1.5 ay sonra ancak
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evlenilecek biriyim; ama halen birini bulamadım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek isteyen karar verse çok güzel olur. Ne desem olmaz çünkü.
00 Yorumla Merhabalar
Evlenilecek adam olsamda evlenilecek birini bulamadım hala00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilikten sevgililikten nefrett ediyorum külfetten başka bir şey değil fuzuli masraf hiç evlenmedim de hiç sevgilim olmadı bekarım kafam rahat hı şöyle düşünme bu. çocupu kabul eden olmadı diye alakası yok hiç yanaşmadım tanımak için vsvs gereksiz insanların neden karnını doyurayım oraya harcayacapım parayı dıjaj hayvanlarının karnını doyuruyorum daha iyi zaten hayvanseverim sokaktaki hayvanlara bakıyorum kedilere vsvs
00 Yorumla
+1 yılÖyleyim. Kimle flört etsem birkaç hafta sınra evlenelim diyor.
00 Yorumla
+1 yılBen öylemiyim bilmiyorum kime göre neye göre ama şuanki yeni gençlikte olan eğlencelerin hiçbiri hoşuma gitmez evden okula okuldan işe bir giden bir insanım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişilik olarak evet ama evlilik tercih etmiyorum bana göre değil, kimsenin yükünü alamam çocuk çoluk sorumluluk bana göre değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. 35 yaşındayım hâlâ bekarım demekki evlenilecek insan değilmişim
00 Yorumla
+1 yılŞu an değilim ama ileride olacağımı düşünüyorum maddi ve manevi şekilde toparlanacağım için o zaman tam evlenecek bir insan profili olacağım bence ve sevgilim de öyle düşünüyorum galiba
10 Yorumla
+1 yılBen değilim de @NeclaTekinAydınoğlu sence sen evlenilecek insan mısın?
02 Yorumla- +1 yıl
saçmalama ikimiz de 10 numara 5 yıldız insanlarız 🥹🫶🏻 bizi sevmeyen ölsün 💁🏻♀️
- +1 yıl
@NeclaTekinAydınoğlu Queen🙌🏼
Ben evlenilecek biri olduğumu biliyorum.
Ama 4 senelik ilişkimde altadılınca evliliği kafamdan çıkarmıştım. Yaş aldıkça tekrar evlenme kafası başladı bu aralar00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır erkek beni s"KS objesi olarak göreceğini düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldegilim istemiyorumda. millet evlenmeye geliyor istemiyorum dedikce
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet öyleyim ama şu an evlenmek istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılbunu soranlar ya siz evlenilecek insan mısınız.. Bizim Türk kızlarının evlenmek için yeterince ahlaka sahip olmadığını düşünüyorum
01 YorumlaEvlenip başımızı belaya mi sokalim erkeklere güven olmuyor😉👍💯
00 Yorumla
+1 yılBende heves kalmadi ve dusunmuyorum acikcasi. Peh banane
00 YorumlaKendimi övmek gibi olcak ama bence evlenilecek insanım ama evlilik düşünmüyorum🤣
00 Yorumla
+1 yılEvlenilecek ve evlendiğinde eğlenebileceğin insanım
00 Yorumla
+1 yılDeğilim kürtaj olurum o kadar nefret ediyorum çocuklardan
11 Yorumla- +1 yıl
ilginc
- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği