1.85 boyundaki erkek 1.73 boyundaki kızı beğenir mi ya da kaç cm boy ister?
Her boydan erkek ya da kız yorum yapabilir
Her boydan erkek ya da kız yorum yapabilir
kankacım daha önemlisi kalplerin uygun olması ve GERÇEKTEN severse boyu takmaz kimse;
şunu da belirtiyim ki Türkiyede kızların boy ortalaması 1.63 olarak belirlenmişti ve yeterince ideal olduğunu söyleyebiliriz.
ama şunu söyliyim benim boyum :1.84 kız arkadaşımın boyu 1.63 o da boyundan muzdarip ona başının tam kalbime denk geldiğini söylerek rahatlatmaya çalışırım (hoşumada gider =) )
idealdir. hatta ben 1.94 üm benim için bile 1.73 güzel. türkiyede yaşıyoruz yapacak bişey yok zaten :)
Senin boy ne öyle ya. Allah vermiş de vermiş. nerelisin sen? :) güzel yorumun için çok teşekkürler
Benim sevgilim 180 ben 160 😊 boyumuz uygun olmasada kalbimiz uygun sorun yapmiyoruz hic
Uygundur bence.
Cevap
22Cevap
bende 185 şim uzun kızları hiç sevmiyorum ben sanki 190 ve üstüyüm yanıma yakışmıyor uzun kız :) 160 taş çatlasa 168 yeter bana
Uygun tabiki sorun olacak bir şey yok bende 1.78 boylarında bir sevgili bulabilsem :)
sen 185 misin
he tamam büyüksün abi
Yok ben boydan dolayı öyle dedim. espri olsun diye :)
Sormuştum bu sabah :)
www.kizlarsoruyor.com/.../q3982690-boyle-bir-baslik-varsa-soralim-dimi
194 benim 176 ben omzuna anca geliyorum topukluyla onda bile bunalım yaşıyorum ya
fazla uzun bile bence 173 boyunda kız var mı türkiyede arkadaşlar varsa bende isterim
ben 1.73 üm. ama 1.75 olmak isterdim ya
evet çok ideal hatta mükemmel hatta tadından yenmez hatta çok iyi hatta çok başarılı hatta hattta hattta anla işte. çok iyi :D
Gayet uygun anlaştıktan sonra boy falan önemli değil.
Ben 1.75 boyundayım 1.55 ile 1.60 boyundaki kızlardan hoşlanıyorum, fazlasıyla çekiciler.
abi 1.55 de me ya. onları gaz odasına atıp infaz etseler. keşke ölse onlar. git gide nesil ufalıyor
@talyano85 Kısa olmayı onlar istemiyor sonuçta ama öyle deme yine de. Karakter ele alırsak içlerinde iyileride çok.
@İtalyano85
1.73 kiz bulup da begenmeyen erkegin aklina tukurem
1,75 Üzeri hiç kız yok ya ne kadar sinir bozucu mantar gibiler.
Daha önemlisi kalpler ve düşünceler uygun olsun. Boyları yakın ama birbirlerine.
Erkek arkadaşım 1.81 boyunda
Ben 1.75 çok gayet uygun bence
aşık sa ya da seviyorsa neden olmasın uygun tabiki illa ki erkek uzun olmalı dıyen var sa salak bence
bende 1.85 im 1.60 civarı kız istiyom
sen çok kısa istemiyon mu sanki
ayy ne tatlı konuşuyosun
Ayaklarının ucuna çıktığında, dudaklarını öpebiliyorsan rahatça, bence uygundur...🎃
her şey boyla mı oluyor? ya da uygun değil yazsak silip atacak mısın?
hiç bu kadar ideal olmamıştı
Kalp aynı olsunda boy ne farkeder
evet uygun bence gayet yakışırlar..
kabul eder sıkıntı olmaz her türlüsü kabul eder.
Fazla bile :D
Tabiki uygun 😊
Super yakisirlar
Bence yeterli
benimde öylee :)
uygun
kalp boyu kaç
lütfen saptırmayalım
ne saptirmasi, kalp diyorum, yani kalpler yeterlimi aşka dmek istdm
abicim soruyu ben sordum sen niye soruya soruyla cevap veriyosun?
yahu sana cevap verende kabahat,
Uygun evet
kesinlikle
Fazlasiyla yeterli.
Kısa bence
uygun tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar