Oran nasıl sizce, fark ideal mi yoksa kötü mü ? Erkek sürekli kısasın bana göre diye kıza laf söylüyo, haklı mı sizce de ayrılıcam artık bu lafı söylemesinden dolayı :( Boy harici güzellik deseniz ben erkeğe göre çok daha güzelim..
Cevabın nedir?
+1 yılkendisi kısa 1.75 nedir yahu kendi boyuna baksın aklı sıra kızı küçümseyerek kendi kısalığını kapatmaya çalışıyor ama ortalamaya bakarsak 2 side normal kız alttan alsın kendi özgüvenini yükseltmeye çalışıyor veya kız daha güzel olduğunu bildiği için kendini uzunum demeye çalışıyor salla her insanın yapacağı şeyler bunlar he desin geçiştirsin kız
22 Yorumla
Soran+1 yılİngilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyomus. Sanki boyu 2 metre. Sinir oldum ya. Bu söylediği laf yüzünden ben tavır yapınca da boy kompleksin varmış senin dedi
- +1 yıl
kendisinin var boy kompleksi üstelik boy çok basit bişey güzellik veya yakışıklılık daha öenmli bunuda kendisi biliyor eğer seviyosan sıkıntı yapma beğenmiyosan git de gidemez :D
En İyi Cevaplar
Aşağılık kompleksine girmiş o. Son çırpınışları senin güzel olduğunun farkında ve sana senden üstünmüş gibi davranmaya çalışarak korktuğunu gösteriyor. Böylesine ergence bir korku daha saçma şeyler yaptırmadan ayrıl derim. Özgüvenin yok ne diye kendini birşey sanıyosun 175lik bebe! de :D
20 Yorumla
+1 yılerkeğin kısasın demeye hakkı yok çünkü kendisi de çok uzun değil :))))))))))))) ayrıca fark az bile ben 157-158 falanım abim 178 yan yana görünce sevgili sanıyorlar direkt aynada bakıyorum aşırı da bir fark yok
00 Yorumla
Aha şaka yapıyor herhalde sevgilin. Kendi boyu zaten yeterince kısa bence bir erkeğe göre. Senden uzunu onu garip gösterir daha
16 Yorumla
Soran+1 yılBenden uzununu bırak ingilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyomus öyle dedi
Soran+1 yılOrtalamalarini bilmiyorum ama bana söylediği ingilizler gibi cok uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum. Benim tepem attı tabi. Bunun tribini atınca da bana senin boy kompleksin varmış dedi ya
- +1 yıl
kendini uzun sanıyor sevgilin. :) öyle de ona bir erkek için uzun değil :) ayrıca çok uzun derken en azından rus diyeymiş
- +1 yıl
o çok uzun ddiği kızlar ondan uzun yalnız :D
Soran+1 yılSalk işte o kızlar hobit gibi seni yanında niye gezdirsin. Ben boyum 1.57 diyince de o kadar var mısın 1.50 görünüyo dedi ya @cikolatalilattem
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
32Cevap
+1 yılsaygısız insandan netice alamazsın allahın verdiği yapıyı yargılamak kimseye düşmez sen salla bence bunu yarın üzülüesün sonu yok halbuki her durumun tatlı bir yanı vardır bende 170 botundayım ayrıldığım eşimde kısaydı ama ben hiç sorun yapmadım ve bu konuda kıradım ayrılma sebebimiz farklıydı sen takma kafana kuzum yaşın genç kaliteli insanlarla karşılaşırsın sevgiler
10 Yorumla
+1 yılKızım erkek senden sıkılmadıysa şaka dışında asla kısasın demez. Ayrıca 1,57 kız bence gayet tatlıdır. Ben 1.78 im ve bana göre kısa değilsin. Kız dediğin zaten 1.60 ortalamasında gezer. Uzun kızlardan korkarım genelde
14 Yorumla
Soran+1 yılBana ingilizler gibi çok uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum dedi. Ben kisaymisim. Boyum 1.57 ama bunu söyleyince o kadar var mısın 1.50 saniyodum ben dedi
- +1 yıl
Kızım aklını başına devşir. Burası Türkiye kız her türlü yüce karşılanıyor. İngiliz gibi kızlardan hoşlanıyormuşmuş ta bide bunu sevgilisine söylüyor. Afedersin ama öküz değil hıyar ağası bu. Sana değer veren birini bul bence.
Soran+1 yılAyrilicam hatta ayrıldım gibi zaten. Bu en küçük seylerinden daha neler yaptı bu. Böyle adamdan hiç bişey olmaz biliyorum ilk aşkım diye çok zorlanıyorum ama
- +1 yıl
İlkler acı verir ama bence zorlanma. Aşırı zorlamayla ilerleyen bişey yok. Değerini bilecek bir ton insan vardır. Allah gönlüne göre versin :)
+1 yılsevgilim 1.85 ben 1.60 valla ben sorun ederdim bana yetiyorsun sacmalama boyunu degil seni seviyorum der dururdu böyle bişey erkek tarafından söylenmesi cok sacma
20 Yorumla
+1 yılÖyle diyosa bir an bile durma yanında kız dediğin kısa olmalı zaten boyun güzel eminim sende güzelsin he bir insanla beraber olma derim arkadaşım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe mı o sanki kendi 2 metre idealsiniz dışarda güzel ve uzun bütün kızlar onu bekliyo sanki aptal ya
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım sinir oldum ya
+1 yılBoy sorun değil o halledilir ama beyin küçük olunca o zor işte...
10 YorumlaBaşka konular bulun kendinize takılacak. Gönlğnüzden ne geçiyor ona bakın. Boy, yaş, kilo, tip, vücut yapısı, ekonomik durum sorun olmaktan çıkmalı bence..
00 Yorumla19cm topuklu giymiyrsan gayet uygun ama öpüşmek için parmak ucuna basman gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılO ingilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyorum dedi. Opusurken o parmak ucuna basar artık.
Ayrılık konusunda 530 cevap paylaştı. 10 cm topuk, 10 cm de saçını kabarttın mı, geçersin onu. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOna 2 metre kız lazım ingilizler gibi
1.57
1.75
ne kadarda çapraz rakamlar.
https://i.hizliresim.com/RobgGj.gif01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl bir tepkidir 😦
+1 yıl1.75 erkeğe gore uzun bır boy değil... beğenmıyorsa ayrıl gıtsın.
10 YorumlaBen 1.60, sevgilim 1.84 :D nasil goründügünüze ne bakıyorsun kalpleriniz yakıştıysa..
00 YorumlaKendi cok mu boylu sanki.. sitir o zaman i*ne deyiver
12 Yorumla
Soran+1 yılİngilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyomus
kısasın diye başkasına söylüyor. Ama sen erkekle kendinin güzelliğini kıyaslıyorsun öylemi? Cicim hangi modelsin sen
010 Yorumla
Soran+1 yılburada herkes anlamış bir sen anlamamissin. Başkası yok o benim
Soran+1 yılOnu da herkes anlamış sen anlamamissin. Yakışıklı güzel her neyse dış görünüş olarak orantidan bahsediyorum sonuçta. Ayrıca saçma detaylar ben bunları sormadım
Soran+1 yılBen cevap aldım yeterince zaten, saçma cevaplarda sorumun altına yazilmasa iyi olur.
Soran+1 yılHerkes anladığına gore sorun tek kişide ;)
Soran+1 yılSorunun kimde olduğu hala anlamamandan belli boşver kafanı yorma sen pc yi kapat yat uyu 😄😄
+1 yılkız 1.57 erkek 1.65 oranlar nasıl birbirine yakışırlar mı? dürüst ol cevap ver
019 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim karşıma çıkanlar arasında boyu en kısa olan 1.75 ti
- +1 yıl
ben genel soruyorum karşına çıkanları değil 1.65 erkek görmedin mi hayatında hiç?
Soran+1 yılDikkat etmedim nasıl durur diye sevdikten sonra önemi yok bence.
- +1 yıl
o sevdikleri de sürekli 1.80 üzeri oluyo ama ben kısa erkeğin yanında hiç kız görmedim.
Soran+1 yılValla benim bir arkadaşım vardi cok güzel bir kızdı ama boyu 1.55 falandi. Uzun erkekler karşısına çıksa da o 1.65 belki de daha kısa bir erkeğe aşıktı, çocuk kızı haketmiyodu bile kötü davranıyodu ama aşk ışte
- +1 yıl
ben boy yüzünden çok reddedildim ondan sonra takıntı haline geldi bu bende
Soran+1 yılSeni tanıyan kızlar o yüzden reddetmezler. İnsanlar genelde önce dış görünüşe bakar sonra tanıyıp tanimayacaklarina karar verirler. Sende taktik değiş önce arkadaş olarak yaklas kendini sevdir tanit iyice sonra açıl. Bu sefer sonuç farklı olur
- +1 yıl
boyunu kısa bulursa arkadaşta olmazlar bak sen bile söylüyosun dış görünüşe önem verirler diye ben bu boy yüzünden hiç bir kızla arkadaş olamadım
Soran+1 yılArkadaş olamazsın demedim. Boy yüzünden arkadaş olmamak ne ya sen cevreni değiş bence sacmalamıslar. Aklıma geldi 1 örnek daha veriyim uni de 1.60 boylarinda yine bir çocuk vardı o da gitti güzel bir kız buldu yıllardır beraberler. Ama sana bu anlattığım çocukların boyu kısa fakat ikisininde özgüveni tamdı.
- +1 yıl
bak canımcıım kısa erkekler asla adam olamazlar kızların gözünde birer eziktirler 1.55 boyunda ki kız bile 1.65 1.70 erkeğe adam gözüyle bakmıyor onlara adam demem diyor erkeksi değiller diyor beni koruyamaz edemez diyor.
Soran+1 yılValla sen takıntı yaptığın için böyle düşünüyosun. Ben o boyda olupda sevgilisi olan bir sürü erkek gördüm
- +1 yıl
ben niye görmedim ben niye reddediliyorum boy yüzünden takıntı haline gelince de suçlu oluyoruz siz ilk önce şu boy sevdanızı bırakın bakın o zaman herkes sağlığına kavşmuyo mu
Soran+1 yılvalla senin kendinle problemin var önce onu çözmen lazım. Ben boşuna anlatmadım bunları sana, uydurmadım da, onlar nasıl buluyo peki. Senin özgüven problemini çözmeden 1,80 boyunda da olsan olmaz o iş
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q4411727-ulkemizde-neden-1-75-erkekler-cirit-atiyor
buna ne diceksin bayan?
Soran+1 yılya kızların çoğu böyle düşünür zaten diyorum ya sana. O yüzden taktik değiş önce kendini sevdir tanıt dedim. O çocuklarında ortak özelliği özgüvenli olmaları dedim, benim o anlattığım kız arkadaşımın lafına bakarsan uzun boylu esmer iri yapılı erkeklerden hoşlanıyo ama 2 yıl boyunca aşık olduğu çocuğun bu tarifle alakası yok. Ama çocuğu görsen özgüven patlaması yaşıyo. 1.80 boyunda olupda ortada ezik ezik dolaşan tipler de emin ol kızların dikkatini çekmez
- +1 yıl
tanıtmama fırsat vermiyolar işte yaa sevdirmeye çalışıyorum ama yok lmuyor
Soran+1 yılarkadaş ol önce diyorum hoşlandığını belli etme. arkadaş bile olmak istemiyolarsa uzak dur zaten hiç öyle kısa diyede arkadaş olmam diyen kız tanımadım ben açıkçası
- +1 yıl
sen yazdığımı okumuyo musun yoksa beynin geç mi algılıyo senin haa? ben sana diyorum ki tanıtmama izin vermiyolar anında kaçıyolar bir insana kendimi tanıtamadan nası arkadaş olabilrim
Soran+1 yılHaddini bil iyilik yaptık tavsiye verdik hakaret ediyo. Sen istersen 2 metre ol sana bu karakterinle bakan kız bulamazsın. Terbiyesiz
Yoo ideal 160 bynda bir kzin 190 boyunda sevglisi var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen boy komplekslerine girdigimde sevgilim arada dalga geciyordu fakat bence boy sorun olmamli bir iliskide
00 YorumlaSanki kendisi çok uzun 3cm topukluyla geçiyorum sevgilini artisliği kime
04 Yorumla
Soran+1 yılBeyin yok ışte. İngilizler gibi çok uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum dedi bide ciddi ciddi. O kızlar seni ne yapsın, öperken de parmak ucuna basarda öper artık
Soran+1 yılAyrıldım zaten. Bu yaptığı en küçük örnekti daha neler yaptı bu. Defolsun gitsin o benim gibi güzelini zor bulur bir daha. Ilk aşık olduğum insan diye tuz verdik tepemize çıktı
+1 yıl165 boyum var bence kız için ideal yani bana göre ideal :D :D
06 Yorumla
- +1 yıl
Yosmaya bak sen :D
- +1 yıl
Soran+1 yılBen onların boyunu bilmiyorum o bana ingilizler gibi çok uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum dedi aynen
- +1 yıl
Terk et nazını çekme sende :D
+1 yılOlur problem yok. 20cm var bizim aramizda.
13 Yorumla
Soran+1 yılİngilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyomus sanki boyu 2 metre salağn
- +1 yıl
Benim boyum 190 sevgilimde 170. Arada bende onla kucuk askim, minik kiz diye dalga geciyorum halbuki oyle kisa boyluda degil:D
Soran+1 yılBenimki şaka değil ciddi ciddi söyledi
+1 yılBen iyi miyim sence ona göre bir kiyaslasan keske...
00 Yorumlaboy farkı çok değil ama sürekli bunu söylemesi
çok ayıp ben olsam yüzüne bakmazdım00 Yorumla
+1 yılerkek sanki çok uzun
16 Yorumla
Soran+1 yılİngilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyomuş
- +1 yıl
ingiltereye gitsin o zaman boşver seven kusur aramaz
Soran+1 yılO kadar uzun kız bunu ne yapsın sanki 2 metre boyu var sinir oldum ya
- +1 yıl
uzun kız bulsa bu sefer kız benden uzun diye konuşmaya başlar
Soran+1 yılBeyin yok ışte. En azından bende boy yoksa beyin var onda o da yok
- +1 yıl
:) bence hayatta seni kusurlarıyla sevecek insanlar vardır bu insan yarın başka bseyle karşına çıkar unutma bunu eğer bir kusur ararsa insan bulur kimse kusursuz değil bırak boyunda kısa olsun aklın namusun şerefin kısa olmasında boyun kısa olsun ne olacak salla kaldıki sen bayansın boyu takma çok kısada değilsin
+1 yılBu ilişki de orata da aşk yok gibi
00 Yorumla
+1 yılAyrıca bkz; Tauriel & Kili...
00 Yorumla
+1 yılbundan rahatsiz oluyorsa ayril bence
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrilcam. 2 metre boyundaymis gibi ingilizler kadar cok uzun kızlardan hoşlanıyomus
1.75 çok mu uzunmuş :)
14 Yorumla
Soran+1 yılOna göre çok uzun galiba. Beyin yokki. İngilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyorum dedi. Bana da 1.57 mi boyun 1.50 gibi duruyo dedi deli oldum
Soran+1 yılAyrilcam zaten
+1 yılboyle bır seyı soorun yapıyorsa bosver gıtsın!!
02 Yorumla
Soran+1 yılİngilizler gibi çok uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum dedi
- +1 yıl
O zaman yol ver gitsin..
Bileşke vektör büyük vektöre yakındır diyorum😄
03 Yorumla
Soran+1 yılNe demek o
Soran+1 yılBizle ne alaka onu soruyorun
+1 yılminyondan hoşlanmıyor fakat minyonla beraber, değişik kafa :D
04 Yorumla
Soran+1 yılİngilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyomus. Sanki 2 metre boyunda. Çok sinirlendim
- +1 yıl
bu laftan dolayı ayrılmayı düşünüyorsan zaten gönder gitsin, kasma bu kadar:)
Soran+1 yılKendimi kötü hissettirdi. Ondan daha uzunlari da daha yakisiklilari da pesimden koştu ben ondan hiç vazgecemedim o bana bunu söylüyo
- +1 yıl
kısır döngü. sen onu, o başkasını. Başkası diğerini, diğeri seni. diye gider :))
+1 yılYani, hayırlısı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisi beni beğenmeyip ingilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyomus
+1 yılUzun sana ama iyi yani
022 Yorumla
Soran+1 yılNesi uzun ya 1.75 boyu var. Ayrıca ikimizde ortalamadayiz. Yan yana da gayet normal duruyo
- +1 yıl
Uzun sana 1,65 kızı hakediyor o sana 1.65 ya da 1.68 yeter
Soran+1 yılSaçmalama benim boyumdaki kızların çoğu en az 1.80 boyu olan çocuklarla birlikte. O senin dar görüşün. Kesin sende kisasin gururunuza yediremeyip karşıya saldiriryosunuz aynen böyle.
- +1 yıl
Kızım ben kısa deilm senin gbi hobitlerin uzun erkek merakı gülünç mantar gibisiinZ:) ben 1.75 şim
Soran+1 yılTamam ışte kısasın onun gibi. Ben uzunum demiyorum en azından. Ayrıca kızların değil erkeklerin merakı var minyon kızlara bana şimdiye kadar denk gelen en kısa erkek 1.75 içinizi bu şekilde rahatlatmaya devam edin. Altta kızların yorumlarına bak bakalım 1.75 i kızlar kısa olarak goruyolar mı gormuyolar mı. Kabul edin kısa olduğunuzu ve sırf içinizi rahatlatmak kendinizi kandırmak için karşı tarafa saldırmayin
- +1 yıl
Yemin ederim hiç bilgin olmadığı belli :) 1.75 kısa değil türl kezbanlarının avunması :) dünyada boy ortalamı 1.82 habern varmı?
Soran+1 yılKısasın. Dünya ortalamasından 7 cm aşağı daha ne olsun. Sizin gibi hobitlerde özgüven patlaması yasiyo. Kızın kısası erkeğin uzunu iyidir. Gelmiş 1.75 boyla benim boyuma laf soyluyo. Benim karşıma çıkan en kısa erkek 1.75 be, sende gerçekleri kabul et ve sus. Sana 1.45 kız gider anca
- +1 yıl
Haha kezban yaa :D
Soran+1 yılGerçekleri duymak işine gelmedi tabi hemen saldir. İstediği gibi davranmayan kızlara direk kezban diyen mahmut abi hahaa hemde kısa mahmut 😄😄😄
- +1 yıl
Benmi saldrdm senmi bir bak :)))) komik hobit :)
Soran+1 yılSen saldirdin mahmut abi mantar gibi dedin. Kısasın bende kisayim kabul edin. Niye inkar ediyosunuz ya. Ben hak ediyorum ama etrafımda 1.80 lik erkekler varken bu çok bilmiş kendini 2 metre sanan hobitle olursan böyle olur.
- +1 yıl
:)) komik kız
Soran+1 yılKomik değilim gerçekleri söyledim. En kısası 1.75 oldu. Senin gibi kısa erkeklerde kiskanin böyle uzun kız sizi ne yapsın. Kısa kızlara uzun erkekler bayiliyo. Ortada kaldınız esra erola gidin 1.75 likler. Bu arada senle çok ugraşasım geldi. Cevap verde iyice uğraşıyım 😈😈
- +1 yıl
Haha sardı bana manyak :)))
Soran+1 yılKısaymış sen 1.45 lik kızları görmedin anlaşılan ben ortalamadayim be. Minyon diye de kimseye ezdirmem kendimi, sinirlenince koskoca kapının üst camına elimi geçirmiş insanım ben, 1.85 lik kardeşimin üstüne saldırıp dovebilen biriyim. Gelip de bana mantar gibisin gözükmüyosun falan diye konusamaz kimse hele senin gibi minnacık bişey hayatta konuşamaz.
- +1 yıl
Ben sana laf etmedmki genel konuştum özleden yaz ordan tartışalm medenice ifşa falan etmen korkma:)
Soran+1 yılGit 1.45 liklerle konuş. Bundan sonra en az 1.80 boyu olmayan biriyle muhattap bile olmam...
- +1 yıl
Haha güldüryosn akşam akşam:)))))) atacaksan at düzgnce sohbet edek:) ben seni kırmak istemedm sen üstne alndn ama
Soran+1 yılKırdın mantar dedin kezban dedin. Git
- +1 yıl
Ö. dlerm tamam gel :))
Soran+1 yılYa asılma bana kısasın istemiyorum
- +1 yıl
Sevgili olak demedim:) adam gbi ö. diledk kibarlk yaptk normal konuşma çağrdm gelrsen gel
+1 yılYav seviyorsanız Boy mu Önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum ama o ingilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyorum dedi sanki 1.90 boyu var
- +1 yıl
Söylemesi ayıp boyun 1.83 Boy Takıntım olsa Turkiyede Kız Bulamam Sevmiyorsa veya sana böyle diyosa bence biraz ilişkiyi düşün derim
+1 yılsacmalik o zamsn senle ne isi var
02 Yorumla
Soran+1 yılİngilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyorum dedi
- +1 yıl
o xmaan senle ne isi varmis peki oyle kizlardan hoslaniyorsa
Gayet normal boylarınız ayrıca sevmeye engel değil
01 Yorumla
Soran+1 yılOna göre normal değil. İngilizler gibi çok uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum dedi
+1 yılColuk cocukla takilirsan olacagi bu
04 Yorumla
Soran+1 yıl27 yasinda ama beyin yok. 2 metre kız istiyomus düşüncesiz
- +1 yıl
Kafa buluyo senle
Soran+1 yılCiddi ciddi söyledi. İngilizler gibi çok uzun kızlardan hoşlanıyorum dedi
- +1 yıl
Bileniyyceem
Gizli Üye(30-35)+1 yılOran fazla ama seviyorsanız oran sadece bir sayı
20 YorumlaAyrılık konusunda 25,3b cevap paylaştı. Boşver değmez unut gitsin
00 Yorumla
+1 yılAyağı yere değdirmeden halloluyo daha ne istiyo :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon be
İddia kuponu gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılSensin iddia kuponu
eşşek ve deve misali
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka sanki 2 metre boyunda çocuk
Soran+1 yılOnda da yok o zamn sorunda yok, en azından bende akıl var onda o da yok.
Soran+1 yılO ufacık boyuyla 2 metrelik kız istediği için düşüncesiz oluyo evet
Soran+1 yılBeyinsz yaziyorum dusuncesiz cikiyo ya duzeltmede
normaldir sorun yok
02 Yorumla
+1 yılBoy sorun olmamalı
00 Yorumla
+1 yılNormal bence
02 Yorumla
- +1 yıl
sanki kendisi 1.90