Aşk İlişkileri 1.83 boyun da erkek ve 1.75 boyun da kız? Ballılokmam2000 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sizce kız ve erkeğin boy uyumu nasıl? Güncellemeler+1 yıl Yoksa kıza daha mı uzun bir erkek yakışır sizce erkek yetersiz kalır mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel 1.83 boyun da erkek ve 1.75 boyun da kız? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TAM-ER Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl 1.75 boyunda kadina gidecek erkek en az 1.90 olmali 2 4 Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl Neden sence Yorumla TAM-ER +1 yıl Çünkü 1.75 kadin icin uzun bir boyYaninda kendisiyle. ayni boyda ya da yakın bir boyla hos görünmez Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl Anladım haklısın yani toğuklu payımız da var birde.. 1.83 erkeğe en fazla kaç boyun da bir kız olur peki konuya diğer yönünden bakarsak? Yorumla TAM-ER +1 yıl 1.65 ve 1.70 arasi idealdir Yorumla
Tatata2019 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 32% +1 yıl Uyması iyi. Ama çok basit mesele bunlar. Boşuna takılıyorsunuz 2 1 Yorumla Tatata2019 +1 yıl Bence kıza daha uzun birisi yakışır. Zürafaya ne dersin. Boy o biçim. 😂Kafasına odaklan mutlu olmayı dene. Boy önemsizzzz. Yorumla
12Mustang Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Daha uzun boylu olursa iyi olur mesela ben 1,92'yim topuklu giysen biraz uzun görürünsün kızlar biraz daha boylu gibi duruyor zaten erkeğe göre 0 0 Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne olarak uyum. Düşündüğüm şey ise bel topuk ve diz mesafeleri önemli :) 0 0 Yorumla
mertkaan07 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Boy mu mutlu edecek huzur verecek 1 0 Yorumla
Çoksıkıldım54 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kiskandim erkegi 1 4 Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl Neden? Yorumla Çoksıkıldım54 +1 yıl Bnde isterdim 1.75 boyunda bir sevgili ya da es Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl Gönlüne göre olsun iste yeterki Senin boyun kaç Yorumla Çoksıkıldım54 +1 yıl 1.80 benim Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Gayet iyi 0 0 Yorumla
EsinYozkatlı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Güzel sorun yok 1 1 Yorumla ᴋᴀğᴀɴ_ᴀʟᴛıɴışıᴋ +1 yıl sen Yozgatlı mısın @EsinYozkatlı Yorumla
Kadda Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Sen nasılsın 0 11 Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl 1.76 60 kilo fit o da 1.83 boya 63 kilo da sence uyum nasıl olur? Yorumla Kadda +1 yıl Boktan Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl Sebep? neden ki Yorumla Kadda +1 yıl Aklımdan geçiyordun Yorumla Kadda +1 yıl Sana yemin ederim ki aklıma şimdi geldin ve çok şaşkınım Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl Olabilir. uyum neden kötü aramız da senxe? Yorumla Kadda +1 yıl Yokya.. Ben anlamam uyumadan geri kafalıyım ben... Önce olan kafa uyumudur Yorumla Kadda +1 yıl Kötü birisin sen Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl Ay üstüme iyilik sağlık sjsjsjsj nerden çıkardın? Yorumla Kadda +1 yıl Bas git Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl burası benim sayfam basıp gitçek olan belli çok konuşma sçmayım senin o a. m. c. ı. ık ağzına g. ö. t oğlanı seni hadi yol al!!! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
1.75 boyunda kadina gidecek erkek en az 1.90 olmali
Neden sence
Çünkü 1.75 kadin icin uzun bir boy
Yaninda kendisiyle. ayni boyda ya da yakın bir boyla hos görünmez
Anladım haklısın yani toğuklu payımız da var birde.. 1.83 erkeğe en fazla kaç boyun da bir kız olur peki konuya diğer yönünden bakarsak?
1.65 ve 1.70 arasi idealdir
Uyması iyi. Ama çok basit mesele bunlar. Boşuna takılıyorsunuz
Bence kıza daha uzun birisi yakışır. Zürafaya ne dersin. Boy o biçim. 😂
Kafasına odaklan mutlu olmayı dene. Boy önemsizzzz.
Daha uzun boylu olursa iyi olur mesela ben 1,92'yim topuklu giysen biraz uzun görürünsün kızlar biraz daha boylu gibi duruyor zaten erkeğe göre
Ne olarak uyum.
Düşündüğüm şey ise bel topuk ve diz mesafeleri önemli :)
Boy mu mutlu edecek huzur verecek
Ben de 1.83'üm ve gayet iyi oran.
Topukluyla kapatırsın sen
Kiskandim erkegi
Neden?
Bnde isterdim 1.75 boyunda bir sevgili ya da es
Gönlüne göre olsun iste yeterki Senin boyun kaç
1.80 benim
Çok iyi.
İyi bence
Gayet iyi
Daha ne olsun yapıstır gitsin
Güzel sorun yok
sen Yozgatlı mısın @EsinYozkatlı
Iyi..
İdeal bence
Süper yaa😍
uyumlu
İyii
Fena değil
Sen nasılsın
1.76 60 kilo fit o da 1.83 boya 63 kilo da sence uyum nasıl olur?
Boktan
Sebep? neden ki
Aklımdan geçiyordun
Sana yemin ederim ki aklıma şimdi geldin ve çok şaşkınım
Olabilir. uyum neden kötü aramız da senxe?
Yokya.. Ben anlamam uyumadan geri kafalıyım ben... Önce olan kafa uyumudur
Kötü birisin sen
Ay üstüme iyilik sağlık sjsjsjsj nerden çıkardın?
Bas git
burası benim sayfam basıp gitçek olan belli çok konuşma sçmayım senin o a. m. c. ı. ık ağzına g. ö. t oğlanı seni hadi yol al!!!