+1 yılBazen gerçekten de kıstas için yaparız.
Sizin testleriniz yok mu sanki , bizi istemeye gelecekler demiyor musunuz , en yakın kız dostunu hedef alıp onunla konuşma bir daha deyip sana olan sadakatini bağlılığını ölçmüyor musunuz , türlü türlü numaralar yapmıyor musunuz.
Biz de anlarız halden..Göğsünü daha önce hiçbir erkeğe açmamışın belli ki anlaşılan..İlkler her zaman zordur ama buna değiyorsa katlanılır..
9 aydır beraber olduğun bir erkekten bahsediyoruz , boru değil nerdeyse bi bebek doğacak
Çocuk senden göğüslerini açmanı istemiş , azacak değilim demiş ama bil ki fena azacak sadece seni korkutmak istememiş , hangi erkek kadınının vücudundan tahrik olmaz ki
Katlanılır dediğim , dediğim gibi düşünceli bir erkekse bunu hiç yapmadığından sana zor geleceğini bilir , sana güven veriyorsa çok seviyorsa ve gerçekten geleceğinizi görüyorsan bunu yapmalısın :)
Benim için niyet önemlidir mesela , sen memelerini açmıyorsan bu benim için olumsuzdur ama elini oraya götürüyorsan ve sonra yapamayıp vazgeçiyorsan bu bile benim için bi aşamadır , beni arzuladığına dair bir kıstastır
Çocuk kötü niyetli değil , ona haketmediği muameleyi yapıyorsun kuruntuların yüzünden..Böyle devam edersen evlenince çoğu türk kadınının yakalandığı bir hastalığa yakalanacaksın
Dediğim gibi eğer çocuğa güveniyorsan ve ''gelecek '' görüyorsan , yavaş yavaş tempoyu arttır
Arttır ki usanmasın , bıkmasın...
Kendi kafanızdan düşünmeyi bırakın artık
Siz kadınsınız , biz erkek
Hislerimiz farklı , ihtiyaçlarımız farklı , aynı olaya bakıp yorumlamalarımız farklı , siz sevgiye ilgiye muhtaçsanız biz de gazlanmaya erkekliğimizi hissetmeye sekse muhtacız..
Sağlam bir ilişki için üç şey gerekir : Büyük sevgi , Koşulsuz güven , Tahrik edici Cinsellik
Konu bununla ilgili olduğundan cinselliğe dem vurmak istiyorum , tahrik etmek için soyunmana gerek yoktur , bunu bu cevabımı okuyan bazı kadınlar bilir çok iyi..Ama ufak ufak kendini göster diyorum sana..Hem erkeğin hem geleceğin için zor olur bu hallerin..
Son olarak şöyle düşün , eğer bu durumun erkeğin için önemsiz olsaydı senden hiç şikayetçi olmazdı , yanına gelir sevgilim derdi canım cicim derdi , sonra gider bir kaltakla o ihtiyacını da doldururdu.. O bakımdan sevin biraz da sadakati için , düşün bunları..
Seni arzulamasının sevmediği anlamına gelmediğini de kafana yaz..İnsan ruhuyla sevdiği kadına çekilir , ben kadınımın gülen gözleriyle boşaldığımı bilirim..
Herneyse bu kadar cevap fazla bile , sabah sabah enerjik halime denk geldin..
Düşüncelerinde bir gramcık değişiklik yapabilmişsem ne mutlu bana
Saygılar310 Yorumla- +1 yıl
patlama noktasına gelmiştir belki , yanlış anlama hep onu savunucu laflar kullanıyorum bilmeyerek ama
9 aydır bir erkek memelerin için beklemez ..
Dayanamıyordur artık , patlamıştır
Daha fazla yorum yapmayacağım
Diğer cevapları okumadan cevap verdim ben her zamanki gibi , sonra bi baktım erkekler melek kesilmiş kızlar da aynı hesap..
- +1 yıl
Mantığınızla konuşuyorsunuz...Oysa iilişkinin dili , duygulardır..
İlişkiden önce hayatta yapmam dediğiniz onca şeyi , aşkınız için yaparsınız..Burda cool görünmek için yapıyorlar yani..
Okuduklarıma tekrar bak ve kalbinin sesini dinle soran , iki ayaklı bir masa ayakta durur ama sağlam olmaz..İşte gün gelir , birinin patlar dayanamaz ve çöker o masa.. - +1 yıl
benim diyeceklerim bu kadar, kolay gelsin.
- +1 yıl
Bu beyi en iyi cevap seçin.Uzun uzun yazmıış.
- +1 yıl
uzun uzun yazmis ama bi iliskide bide 9 ayliksa hersey cinsellik degildir ki. gögüslerini göstermedin senden ayriliyorum kafasida nedir bu bana cok sacma geliyor. ilerdede seninle yatmak istiyorum der kiz kendini hazir hissetmez bu seferde sen beni arzulamiyorsun güvenmiyorum diyip yine ayrilir. cocuk oyuncagina degil ki bu.
En İyi Cevaplar
ya seni deniyen biri olsa camda orasını burası açmadı diye ayrılır mı ? bi sağlıklı düşün camda orasını burasını açmadı helal olsun delikanlı kızmış der sıkı sıkı bağlanır. diyelim camda açıp gösterseydin deseydi ki sana sen ne biçim kızsın bir kere istedim diye her tarafını açıp gösterdin deseydi bunu kaldırabilir miydin ? sen cam da öylece dururken çat kapı iceri girse yüzünü yerden kaldırabilirmiydin ne dicektin annene? anne sende tanıyosun ya gösterdim mi dicektin. mantıklı düşün derim ben, camda göstermedi diye ayrılan adamdan BİR YOL OLMAZ! abazanın önde koşanı o aç gözünü .
52 Yorumla
Ya inşallah dediğini yapmamışsınızdır. Böyle sapıklar bir sürü internette. En ufak yanlış hareket faciaya bile getirir. Göğüs göstermekle güven mi olur ya bu ne saçmalık? Benim de sevgilim var sanaldan tanıştık abazanın teki çıktı hala onun adam olacağına ümit ediyorum aklım kayıp ama sizin gibi bir şey yapmam. O da biliyor. Seven adam bunuyapmaz inanın. benimki de sevmiyordur. Her sözü yalan çıktı. Aynı anda bana seviyorum yazıp başkasına kalp gönderiyor öpücük aşkım falan. Bunlar abazan takımı. Boş vakit buldu mu kameraya kaçar. Sen açmazsan ayn anda ona buna açtırır. Sakın ha inanıp da bir yerini gösterme hem pişman olacağın bir şeyi niye yapıyorsun senin ahlakın ondan üstün olmalı. O da ne alçak ki bunu istemiş. Benimki her çapkınlığı yapıyor kim bilir reelde neyi var ama risk edip de bana bunu söylemiyor belki henüz. Ben onu bu bataklıktan kurtara bilir miyim diye çırpınıyorum. Belki evlenirse yapmaz diyorum ama bu da aptallık. Burda bazı insanlara sordum meğer evliler de yapıyormuş bu iğrençliği. Yani oyun fanteziyse gidip karılarıyla yapsınlar sanalda bile. Ne yazık ki sapık kadınlar da çokmuş. Utanma falan yok elin adamlarının önünde soyunuyorlar bunlar da zaten soyunan çok deyip birinin üzerinde tutmuyorlar ilgilerini. Artık sevdiğini elde etme çabası yok sevgi de yok bunlarda. Nasılsa önüme karılar gelecek diyorlardır. Belki çetin ceviz çıkmışımdır ondan bekliyordur bilemem. Yanlış hareket yapmayın sevgiden aklınızı kaybetmiş olsanız bile sakın! İnşallah sorunuzu görmekte geç kalmamışıdır. Allah yardımcınız olsun!
00 Yorumla
SIKTIR ET YOL VER. seni hak etmiyor emin olabilirsin ki seni hic haketmiyor. biraz gercekci ol, tam gerizekali serefsizmis. seni akli sira test ediyormus. hala güvenememis mi o 9 ay icersinde sana.
Banada eski sevgilim onunla yatmadigim icin "korak ve kücük" diyordu. seninle yatmayip korkak ve cocuksu oluyorsam seve seve olurum demistim sonarada bastim tekmeyi. :) Böyle bazen tanidigini sanarsin ama iyi oyunculuk yapmistir. o yuzden sana tavsiyem ona salak ve saf olmadigini göster!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen salak mısın.. Bu lafı hak ediyorsun Çünkü hala buraya gelip doğru mu diyorsun.. Bu kadar da saf olunur mu ya. Bu nasıl güven lan. Bu nasıl sevgi Allah böyle sevginin belasını versin... Böyle güveninde belasını versin... Aklın yokmu senin ya neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor musun.. Herif resmen kendini tatmin etmek istiyor abazanın teki... Allahım sen sabır ver böyle insanların sorularına ya cidden sabah sabah gördüğüm manzaraya bak... İlla biz gelip burda sana camda soyunma diyeceğiz yanlış diyeceğiz...
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendini kandırıyosun.. Yok seviyor ondan yapıyor bilmem ne.. Resmen sanal seks gibi bişey kendini tatmin etmek istiyor.. Akılsız olduğuna bi kez daha inandım şu güncellemen var ya... İnternette dolaşan o webcam videolarındaki kurbanlarda senin kafadan... Göğsünü aç sevgini ispatla.. Ulan cidden şaka gibisiniz be.. Şimdiden söylüyorum sevgili olabilirsiniz ama asla evlenmeyeceksiniz... Kullanacak seni.. Sonra gelirsin foruma şunu yaptı bunu yaptı ayrıldı... Sana müstehak kızım böyle düşünüyorsan.
Cevap sahibi+1 yılBi eğlenilecek kız vardır birde evlenilecek kız vardır.. Senin hangisi olduğun çok açık ama kabullenemiyorsun anladık sevdiğin.. Severse insan sevdiğinin bazı kusurlarını göremez ama bu düpedüz sapıklıktan başka bişey değil. Bunun adına güven meselesi demiş ki duygusal taraftan vursun seni diye.. Sende buna kanmışsın.. Ben çok konu gördüm namazında niyazında adam iyi adam sonradan tozuttu diye.. Aklını başına al... Saf olma.. Basit kız mısın yoksa zor kız mısın buna sen karar vereceksn.
Cevap sahibi+1 yılBasitsen açarsın... Tıpkı kaşar gibi.. Açık ve net konuşurum kişiye göre yorum yapmam...
Cevap sahibi+1 yılGünümüzde akıllı kendi ayaklarında duran belli çizgileri olan kız çok az.. Arkadaş hiç mi düşünmüyorsunuz senin güvenini dahi adam böyle sapıkça bişeyle test ediyorsa sen ona nasıl güveneceksin ? Yok kendimi suçlu hissettim açmadım da, güvenimi belli edemedim.. Sana bişey diyeyim mi asıl o camı açmasan benim yüreğime girerdin açarsan değil... Bu kadar basit olmayın. Nerde sütü bozuk var onu buluyorsunuz.. İki üç duygusal söz söylüyor ona kanıp tav oluyorsunuz...
Cevap sahibi+1 yılEminim sana duygusal çok şey söylemiştir demi vay efendim nasıl güvenmezsin.. Ben senin evleneceğin adam değil miyim... Zaten görmeyecek miyim... Sen benim sevdiğim değil misin sen benim değil misin.. Vs vs.. Bir kaç güzel söz tamam.. Ama buna anca saf kızlar inanır.. Cam açacaksın ne olacak.. Sana şimdiden söyleyim geleceği.. Bir daha cam açtıracak... Sonra bir sefer daha.. Sonra bir sefer daha.. Seni kullanacak.. Ve açmazsan kavga çıkacak smdi ayrılmazsanz ztn bu sebeple yine ayrılacaksınız...
Cevap sahibi+1 yılEğer güven istiyorsa adam gibi güven istesin. Sor bakayım o ite kızkardeşinden de biri öyle güven istese ne der ? Sen bunu sor konu kapanır.. Benim söyleyeceklerim de bu kadar. Anlayana lafım...
Cevap sahibi+1 yılMesaj atma kapalı sende...
+1 yılsabah sabah iyi güldüm. bu soruyu favorilerime ekliyorum.
haklı falan da değil. ciddiyetle kamerada göğüslerini göstermenin ne alakası var. junior sapık yahu.
bahanesine güldüm yoksa aç göster diyebilir bizi ilgilendirmez özel hayat sonuçta da bahaneye bak çay demle42 Yorumla- +1 yıl
gghghh
+1 yılCok sevmişsin belli yanlız Düşme o hatalara... Niyeti kullanmak kendini kullandırma Sana bi tavsiye Erkeklerin gözünde kolay kız olma kolay olursan kullanılırsın zor olursan peşinden koşarlar...
Ve o cocukla konsma birdaha ne olursa olsun benden sölemesi04 Yorumla- +1 yıl
senin ciddiligini anlamak için başka yolmu yok illa gögüslerinemi bakcak ?
- +1 yıl
belkide senn ona güvencinden faydalanmak istyodur insanları kendin gibi iyi niyetli sanma. her insan şeytana uyabilir güvenme fazla kmseye
Bak kardeşim,yaşım 43 senin yaşında kızım var,hayat tecrübem sanırım vardır,bu çocuk seni cinsel yönden kullanmak istiyor.O nun ailesi ve senin ailen bunu farkına varmadı mı? evlenmek içinde acele etme,ciddi düşünme içinde erken davranma sonra pişman olursun.
22 Yorumla
+1 yılKimse gerçekten hoşlandığı sevgilisinden cam açıp memelerini göstermesini istemez. Bunda yanlış bir şey var. Sapıklık falan değil ama seni kullanıyor gibi. O görüntüleri kaydedip sonradan aleyhinde kullanmayacağına güvenmiyorsan kimseye göğüslerini gösterme. O abaza elemandan da ayrıl. Sana bakıp azmayacaksa niye meme görmek istiyor?
10 Yorumlaya kusura bakma ama ya kendini kandiriyor cocuk yada seni kandiriyor. gögüslerini göstermedin o zaman benimle ciddi dusunmuyorsun bana güvenmiyorsunda ne demek? cameranin önünde ciril ciplak ciksaydin yani ayrilmayip hala devam mi edecekti, cok sacma. fazla bel alti dusunuyor, biraz buyusun ve olgunlassin yoksa olmaz böyle. ilerdede benimle yatmiyorsun korkuyorsun senden ayriliyorum der bebe.
00 Yorumla
+1 yılBu tehlikeli... Bence yalan olabilir. Bunu yapacak olsanız bile ( sadece sizin için demiyorum) screen shot olayını aklınızdan çıkartmayın yüzünüz gözükmesin. hatta göğüslerinisi cama yaklaştırın göğüslerinizden başka bişi görülmesin. İlerleyen zamanlarda tehdit unsuru olabiliyor.
Ör: benimle ilişkiye girmezsen ailene bana göğüslerini gösterirken çektiğim fotoyu gönderirim gibi.00 Yorumlahahaha daha neler duyacağız sana bakıp azmayacakmıymış :D
sende bunu yememişsin zaten yalan söylüyor amacı ortada bırak sen onu .hayır birde nasıl yüzsüz bir şahsiyetmiş o öyle güvenip güvenmemek mevzusuna getirmiş durumu yol yakınken terk et telefon hattını değiştir, msnden ,faceden maceden sil gitsin valla o seni çook arar daha emin ol kurtulamazsında (:01 Yorumlaver kurtul... ya kuzum sonuçta seviyorsan cinsellik yaşarsın... ötesinde köy olmaz... eğer o cinselliği yaşamaz ve yaşatmazsan ilişkide çatlar başlar... dünya iki cinsinde kasık aralarındaki organlar üzerine kuruludur nerdeyse... sen camda göğüs gösteriyimmi diye soruyon? evet göster...
00 Yorumla
+1 yılyalan söylüyor ve haksız. bu tür cam açma güven isteyen bir davranış, pek çok zararı olabilir. karşındakine %100 güvensen bile o görünti kazaen de başka birlerinin eline geçebilir kişi bu konuda çok dikkatli değilse. bana soracak olursan, hazır ayrılmışken, senden böyle bir nedenden dolayı ayrılan biri ile tekrar birlikte olma. sana göstermesi gereken saygıyı göstermemiş, seni riske atacak davranışlarda bulunmak istiyor ve üstüne seni suçlu çıkarıyor.
00 YorumlaBirde ben kendimi sapık zannederdim. Olurmu öyle şey, senin kararına saygı göstermek zorunda. Yapmamakla iyi yapmışsın. Kendi isteğinle yaparsan yap ama sakın zorlamaya gelme bu tür şeyler gönülden geçerse olur öbür türlü yapma. Bu tarz durum yüzünden ayrılan adamdan da hiç hayır gelmez onu da söyleyeyim.
11 Yorumla
+1 yılSafmısınız yoksa yaşınız cidden 18 yaş altı falan mı? Böyle bi mantık olabilir mi !? Sana güvenmek için bunu istedim dediğinde, elini beline koyup, bende sana güvenmek için açmıyorum, bakalım açmayınca terkedecek misin diyemedin mi?
20 Yorumlaadamdaki uyanikliga bak..
9 ay bosu bosuna bu tür insanmi denir bilmiyom zaman gecirmisin
o malda 9 ay beklemis anca göstermis..
en iyisini yapmisin tebrik ederim..02 YorumlaSAKIN YAPMA SAKIN INSALLAH GEC KALMAMISIMDIR. Hic bir alakasi yok boyle erkek mi olur, sakin kararindan dönme sakin acma. Sonrada ayrildiginiz zaman, ki bu mumkun seni bunlarla tehdit edebilir veya arkandan konusabilir. Neler okuyoruz hersey mumkun.
00 YorumlaAdamda yaratıcılık süpermiş yalnız...Kandırıyor, seni kötü emellerine alet edecek..Nerden biliyorsun kayıt yapmayacağını...ve daha sonra o görüntüleri kullanmayacağını...
10 Yorumla
+1 yılAçtın gösterdin bir kaç ay sonra nereni açmanı isteyecek ? nereye kadar nereni açacaksın ve sonra sana senin ne olduğun belli işte diyecek bilesin ...
12 Yorumlas*kt*rsn ya öyle şey mi olur iğrençlik bu sevdiğin kızdan böyle birşey nasıl ister bir kişi. göğüslerini göster falan yemin ediyorum delirdim ya şuan.
12 Yorumla- +1 yıl
ya böyle birşey asla olamaz gerçekten. yanlış anlama ben seni dolduruşa getirmiyorum. sonuçta karar verecek olan kişi sensin biz ne söylesek boş. ama 9 ay bir ilişki içindesiniz güven olmasa bu kadar ilerlemezdiniz. çocuk orda bildiğin seni izlemek istemiş açsan o 1 dk degil 1 saat olurdu
+1 yıl9 ayın boşa geçmiş güvenle memenin ne alakası var hala o bağlantıyı kurmaya çalışıyorum:D
32 Yorumla- +1 yıl
Başka şekilde de gösterebilirsin.
seven adam bunun için ayrılırmı vay bee ayrılmak ne kadar basitleşmiş,bırak güvenmesin inanmasın,göğüs gösterip göstermemek sana kalmış ama bunu yapmadın die ayrılması onun yanında sıfır değerin olduğunu gösterir
14 Yorumlasakın inanma
seven insan oranı buranı açmadın diye kızıp ayrılmaz aksine sevinir
sakın kanma
içinede acaba az açsaydımmı gibi bir düşünce sakın koyma00 Yorumla
+1 yılmemenin tekinimi göster dedi ikisinide aynı andamı göstermen gerekiyomuş?iki gögüs arasında renk olarak fark varmı onu merak etmiştir belki :)) güvenle memeler arasında bağlantı kurmaya çalışıyorum ama bulamıyorum...güvenle meme ne alaka acaba...
01 Yorumla- +1 yıl
aşk bahane meme şahane :D
+1 yılNe haklısı? Terket geri zekalıyı. Ayrılık sebebine bak sen! Denemek için sormuş birde beyinsiz abaza.
34 Yorumla- +1 yıl
Kızlar siz böyle olduğunuz sürece erkeklerden şikayet etmeye hakkınız yok.
+1 yılBu soruyu Not Defterine kaydırıyorum ben de.
Ayrıca akıllı kız ol. Güven ne zamandır,kendini göstermekle başladı hı?22 Yorumla- +1 yıl
süper ya sdşlfksdlksd
soran bu çocukla ilişkini devam ettirirsen bir sonra ki sorun
erkek arkadaşım bir kereden bir şey olmaz diyor
sizce doğru mu. olacaktır eminim02 Yorumla- +1 yıl
biz erkekler yok muyuz biz erkekler ne anassının gözüyüz ne çakalız yaaa
bildiğin yaban çakalı
eaaaa
ama senin çakal henüz anasının kuzusu sanırım
onlar nasıl yalanlar yeaa bana güvenip güvenmediğini anlamak için bilmem ne
resmen duygu sömürüsü
oysa senin sömürülecek duygularından daha güzel yerlerin olduğuna eminim yaneee
10-15 Sn. olabilir fakat 1dk. fazla uzun diyebilirsin. Ozaman söledikerini buraya yazar mısın?
04 Yorumla
+1 yılDemode ve ahlakçısın
Dokuz ay nasıl katlanılır sana akıl alır gibi değil
Ne var iki dakka bıngıl bıngıl sallandırsan24 Yorumla- +1 yıl
Beni bağlamaz
+1 yılKızların saflıgını fırsata çevirmek için ne güzel taktikler bulmuş. onla çıkmayı kabul etmek ten daha ciddi bir test olurmu ki?. arkadaş yap boz oynuyor sanki...
00 YorumlaHe yavrum he
He öyle deseydin.
Bildiğin edebiyat yapmış.
Abazanın felsefesi de hiç çekilmiyor :S10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. inanma be canım; ciddi düşünen adam böyle bişeyden dönüp gider miydi? tabiki azacaktı. bırak salağı
00 YorumlaSacmalama yahu..guven ve gogusun ne alakasi var..iyiki acmamissin
02 Yorumla
+1 yıldoğru söylediğini hiç sanmıyorum.ben de erkeğim. gerçekten seven birinin amacı cinsellik olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
ben internet üzerinde sevdiğim bir kızdan veya herhangi birinden böyle bir istekte bulunmadığım için olayı böyle bir boyutta düşünmedim tabi.doğal olarak herrhangi bir erkek karşı taraftaki kızın onu gerçekten sevdiğini öğrenmek için ya da ciddi düşünüp düşünmediğini öğrenmek için böyle bir duruma başvurabilir. normal görmek lazım.
yalan söylüyor...düzgün erkek asla bunu istemez...sevdiğine böyle bişeyi layık görmez.
13 Yorumlane alakası var kamerayı açıp ona el hareketi yapsaydın :D asıl kendisi ciddi olsa böyle birşey istemez.
03 Yorumlaaçma yalan hiç sevdiğini öyle yaptırırmı nerdenbiliyorsun arkadaşlarına izletmeyeceğini
aferin sana14 YorumlaYa geçsin bunları seni kafalamaya çalışıyor,sana aşık değil kullanmak istiyor,inanma buna bırak onu, böyle şeymi olur.
00 YorumlaŞuan hiç kusura bakma bunu söylemek istiyorum.
Şu sözleri söylemekle resmen Ulus Kristal gazinosundaki dansözden farkı yok.
Sevgilinde çok da deli KIVIRIYOOO :)01 Yorumla
+1 yılyok be inanma bence o azgın deyusa..hangi erkek sevgilisinden bunu isterki cevap çok açık sadece onu sevmeyen ve sex için beraber olanlar
01 Yorumla
+1 yılUmarım trollsündür, çünkü ağlamam gerekirkene tepinerek güldüm.
12 Yorumla- +1 yıl
ben de bir yandan üzüldüm ama sabah çok güldüm. favorilere ekledim zaten. arada açar gülerim.
+1 yılAllahtan mesafeler var uzak dur o adamdan derim ben .s
10 Yorumlasallamasyon yaa erkekler sevdiği kızları göğüsleri için sevmezler güvende böyle ölçülmez kusura bakmasın kıyamazlar bakmaya bile
00 Yorumlayavaş yavaş soyacak niyeti belli, şunu da görüym bunu da aç felan bunun sonu yok diym yani:)
11 Yorumla
+1 yılelemanın sana ne niyetle yaklaştığı belli
umursama bile.03 Yorumla- +1 yıl
Bir de mesafeler var demek oluyorki art niyet var ...
+1 yılO zaman şöyle de olabilir. Adam seni denemiştir ne tepki vereceğini görmek için
00 Yorumla
o adam olsa açmadın diye daha bir sahiplenmeliydi seni21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence yalan söylüyor aynısını bende yapmıştım ordan biliyorm :P haklı değil tabiki ne yani güveni göğüslerini görerekmi sağlıyormuş?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaileme tabiki söylerim her sevgilimi 6aylık bir birlikteliğimiz vardı gerçi o açmıştı en son ama yalan söylüyor eminim buna.
Cevap sahibi+1 yılevet erkekler böyledir
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılgögüslerini açtığında fotoğrafını çekip şiki şiki baba oynamayacağı ne malüm..
00 Yorumlaadam bildigin seni aptal yerine koyuyur annem yaşın kaç senin bırak şöyle dallamaları :)
00 Yorumlasen doğrusunu yapmışsın
göyüslerini açsan başka şey isticekti
9 ay nasıl anlamadın bunu
hayret11 YorumlaHangi konuda ciddi olduğunu merak etmiş ? Senin vücudunu sergileyen bir kadın olduğuna dair bir ciddiyet mi istiyor ? Sakın ama sakın açma.
01 Yorumlayapma öyle bi gösteri hem ahlaksız bu adam nasıl seni test eder
10 Yorumlainanma o dengesize niyeti başka tekmeyi vur gitsin.
01 Yorumla9 aya yazik valla, degmez. Haksiz tabiki ve niyeti baska. Sakin oyle bi hata yapma. Yol ver gitsin..
01 Yorumlabazıları ilk buluşmada elini tutmaya calışır :)) manyak bu erkeklerrr
00 Yorumla
+1 yılgöğüslerim yok ki diyeydin..
23 Yorumla- +1 yıl
Farklı bişiyi görmek isterdi o zaman.. Daha sakat...
Bugun cam ister yarin .m ister... dikkat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. farklı şehirlerdemi yaşıyorsunuz ?
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı. haksız tabı. napacak bakıp duamı edecek alla alla
05 Yorumla
+1 yılrexlabel neden böyle şeyler yapıyorsun?
00 Yorumlaonu çağır ve memelerimi göstercem de;)
00 Yorumladelimisin sen yaa bu ne saçma bişey.
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar