- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAman benim basımda fa öyle bisey var.
Babamla düğüne gitmiştik arkadasının.
O arkadasının karısı cok beğenmişte abisi için bir konus demiş. Falan üç kere söyledi gıda geldi artık.
Bence zamanla söyleyeceklerdir11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler inşallah :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılHemen sık boğaz etmek istemiyorlardır
24 Yorumla
Soran+1 yılGüzel düşünceniz için teşekkürler, inşallah öyledir. Bu işlerde çok acemi olduğum için sizlerle paylaşmak istedim. :)
- +1 yıl
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun :)
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun :)
- +1 yıl
Senden de :)
https://www.imgim.com/kemal-sunal-resimleri-6.jpg
kız emineeee dediğini duyar gibiyim :)) bir anda aklıma geldi Ruhu Şad olsun..21 Yorumla
Soran+1 yıl:D amin
Tekrar gelirler. 1 hafta normal...
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler içime su serptiniz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılakışına bırak
kaderinde varsa zaten bir şekilde olur... değilse üzülme.. canına yazık
o zaten kaderim değilmiş diyeceksin...21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz :) teşekkürler
+1 yılBence çok beğenmiştir çirkin kız mı var ya takma gelicekler bak gör😊😊😊👍
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler :)
O kedi buraya gelecek :D- +1 yıl
Aynen ✔👍👍😊
Cok gicik bir durum gercekten. 1 haftaya kadar haber cikmazsa umidini kes bence
24 Yorumla
Soran+1 yılBen ancak 2 gün daha sabredebilirim galiba :) teşekkürler
Soran+1 yılAynen valla beklemek zor..
Amin inşallah hayırlısı olsun hakkımızda..
nikah gökte yazılmadan yerde yazılmazmış ve nikahın saati asla şaşmazmış... nasibinde ne varsa onu yaşarsın takma kafana
33 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler haklısınız :)
Soran+1 yılSayenizde huzurla uyuycam 3 günlük huzursuzluktan sonra :)
+1 yılsiz arayın ya da ne bileyim aracı kişi olaya girsin
13 Yorumla
Soran+1 yılBöyle durumlarda erkek tarafinin haber yollaması gerekmez mi şu gün gelcez diye?
- +1 yıl
doğru da bekliyorsun. en azından iyi ya da kötü sonucu görmüş ol diye dedim.
Soran+1 yıl2 gün daha bekliycem sonra diğer taliplerimi değerlendircem artık napiyim:D hayatta arayamam soramam..
Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. Çocuk seni begendiyse er geç ses çıkar..
110 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmiş gibi duruyordu ama, hayırlısı :)
- +1 yıl
Benim bildiğim görücüye , kız ailesi cevap verir.. Ben mi yanıyorum. Geçen bir kürt arkadaşımin başına geldi. Baştan anne gitti kızı gördü.. sonra çocuk da gitti ikinciye.. sonra kızın ailesinden olumlu yanıt geldi.. evlendiler geçenlerde.. Benim bildigim de, kız tarafı cevap verir.. Çocuk baştan senin fotoğrafını falan görmüş mu ki.. gelmeden önce..
Soran+1 yılErkek tarafı arayıp sormaz mi gelelim mi tekrar diye.. Bizim burada öyle ama.. Bu arada gözleriniz çok güzel :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :) .. yoo.. zaten iki kez gelmişler.. daha ne yapacaklar.. benim bildiğim annen ya da baban gelir sna sorar, kızım beğendin mi, ne diyelim diye.. onların da gözü tuttuysa.. erkek tarafına haber gönderilir.. telefon numaları alınır verilir.. görüşmeye başlarlar.. ya da buluşurlar birebir.. o yüzden bu işte bir gariplik var bence :) karşı taraftan değil sizin taraftan ses çıkması lazım :)) ailen olayın üzerine yatıyor olmasın :D
Soran+1 yılAnneme sordum geçen ama o da bilmiyor ne yapılacağını :) çünkü ilk defa karşılaşıyoruz böyle birseyle.. Neyse belki arayi yapan teyze yardımcı olur biraz daha sabredeyim bakalim :)))
Soran+1 yılBu kadar özele girersek deşifre olucam o yüzden girmeyelim :D
bir de gözleriniz onun gözlerinin tipkisinin aynısı sadece onunkileri biraz daha koyuydu galiba tam bakamadim ama :)
Soran+1 yıl:D :D :D
brak tipi be bacım yüzü değilde kaderi güzel olan kazanıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle haklisiniz :)
hayırlı olosun ne diyim kardeşim Allah tan umut kesilmez kardeşim
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :) haklisiniz ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılkısmet işi bekle biraz daha donerse senindir donmesse zaten hiç senin olmamıştır
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen :D akışına birakabilsem sanki herşey çözülecek :)
- +1 yıl
yasın ufak daha ne goruculer cıkar
Soran+1 yılEvet :)
+1 yılgerekirse sen haber yolla
başka görüşmek isteyen var kararınız nedir diye15 Yorumla- +1 yıl
bu gibi insanlara çok kızarım :)
Soran+1 yılAynen ;) 5 gün oldu. Ben zaten olumsuz olduğunu anladim :)
- +1 yıl
yani olabilir olumsuz da olsa insan bir haber gönderir bir cevap verir.
Saygısızlar :D
ama şu da var. mahsus ta yapabilirler siz arayın diye
istekli olup olmadığınızı anlamak için :D
Soran+1 yılHayatta aramayiz..
Onurluyuz doğuştan, sevmeyiz gurursuzu! :D- +1 yıl
tebrikler :)
+1 yılBenim görüşümde gelmedi 1 haftadır bekliyorum 😔 damat bey yakisiklimi 😊
121 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok yakışıklı :)
- +1 yıl
Neden güzel ne iş yapiyor
- +1 yıl
Ya benim kide çok yakışıklı ama bir türlü haber vermedi sinirden olecem
Soran+1 yılAynı durumdayız :D Allah hayırlısini versin hakkımızda :)
- +1 yıl
Aynen zaten mühendislerin hepsi böyle 😭
Soran+1 yılMühendis mi seninki :)
- +1 yıl
Evet yaa bir insan haberdar eder olcem meraktan seninkinn mesleği ne 😭😭
Soran+1 yılBenimki de mühendis :)
Soran+1 yılSeninki ne mühendisi :)
- +1 yıl
Gemi mühendisi sennki ne muhendisi
Soran+1 yılAy Tesadufun bu kadari :) benimki de gemi mühendisi :)
Soran+1 yılAynı kkişi olmasın :D dermişim :D
- +1 yıl
Gerçekmi haha benimkisi ıstanbullu 😊
- +1 yıl
Kaç yasinda
Soran+1 yılBenim ki de İstanbul 30 seninki kaç yasinda
- +1 yıl
Ohaaa 24 benimkisi
- +1 yıl
Sende 27 28 varsın galiba
Soran+1 yılEvet tatlım doğru bildin :D evde kaldik
- +1 yıl
Benim yaşım küçük ama 19 😇
Soran+1 yılDur daha ne acele ediyon tatlım :D
- +1 yıl
Aşık oldum amaya 😭
siz hiç konuşmadıysanız senin ailende biraz sıkıntı var demektir bu sebeple istememiştir büyük ihtimalle
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya ben de öyle düşünüyorum ama eğer begendiyse bir de kendi konuşmak için ayrıca gelir galiba diye düşünüyorum.. Giderken benle guleryuzlu bir şekilde vedalaşarak çıktı gitti. :) hayran kaldım..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 5 güne gelirler bu arada belki begenmemiste olabilirler tesetturlumusun
186 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden sordunuz
Cevap sahibi+1 yılBanada kiz bakmya gitti annem kiz çok güzeldi ama giyimi çok açıktı kızda benden çok hoslanmisti ama kabul etmedim 😕 bu arada yaş kac
Soran+1 yılTanidik cikmayalim :D
Cevap sahibi+1 yılHadi ya siteden kaçar giderim 😅
Soran+1 yılPeki soru sorma sırası bende :D
Olumsuz olduğunu karşı tarafa nasıl soylediniz
Cevap sahibi+1 yılCook zorlandım ama söyledim ben sizinle beraber olmamam diye😔
Soran+1 yılLütfen bu benim için önemli :D
Cevap sahibi+1 yılYa sen kaç yasindasin😀
Soran+1 yılYoksa o sen misin :(
Cevap sahibi+1 yılBilmem olabilir de olmayada bilirde 😇
Soran+1 yılSen ne işle mesgulsun
Cevap sahibi+1 yıl2 gün daha beklerim ondan sonra beklemem başka taliplerime bakarım dedin bencede bak 😏
Soran+1 yılBen 22 yaşındayım sen kaç yasindasin
Cevap sahibi+1 yılNeyse hayirli geceler gönlünce olsun
Soran+1 yılSöyler misin bak uyuyamam ben meraktan o değilsin dimi :(
Cevap sahibi+1 yılBaşka taliplerime varmış ya onları kabul ettim bence bekletme fazla neye inanmak istiyorsan iste
Soran+1 yılAma olmaz ki ya.. Sen o değilsin demi Allah aşkına bir cevap ver :(
Cevap sahibi+1 yılYa sen demiyomuydun bir sürü taliplerim var diye hem bir yorum yapan üyenin gözlerini begenmisin ne güzel
Soran+1 yılKonyada yaşıyorum ben sen de mi ordasin
Cevap sahibi+1 yılHadi hayirli geceler
Soran+1 yılAnlaşıldı sen osun... Kismetimi kapattim göz gore gore sanırım :(
Cevap sahibi+1 yılNeden uzuluyorsunki sırada bekleyen çok taliplerin varmış
Soran+1 yılBu zamana kadar gelseydin sen de bana bunları yazdirmasaydin. Hayırlı geceler.. Diğer taliplerimi değerlendircem artık napiyim..
Cevap sahibi+1 yılSen yazmak istediğin için yazdın bunları görmeden önce yarın haber verecektik sen rakiplerini iyi değerlendir onlarda gelmezse bu seferde başka şeyler yaz
Soran+1 yılSaol bu arada iyi dalgaya aldin bu gergin halimde bir de senin şakalarınla uğraştım...
Cevap sahibi+1 yılDalga saka?
Soran+1 yılBasbayağı dalga işte. Bana talip olan kişinin bu vakitte nette gezecek kadar bos bir işi yok.. O şu an uyuyodur çünkü sabah erken kalkmak zorunda..
Cevap sahibi+1 yılNereden biliyorsun sen kahin misin istersem sabaha kadar uyumam ?
Soran+1 yılSoyle hadi ne işte çalıştığını soyle bakalim tutturabilecek misin?
Cevap sahibi+1 yılInanip ya da inanmamak senin elinde zaten bu zamandan sonra seninle bir ömür gecirilmez
Soran+1 yılSoyleyemiyosun çünkü sen değilsin. Çocuk yok karşında.
Cevap sahibi+1 yılCocuksun çocuk olmadan böyle paylasimlari yapmazdin sen öyle san bak bakalim ben değilse haber vereceklerini vermeyeceklermi o zaman buradan yazarsin
Soran+1 yılBen senin o çok begendigin açık kız değilim bak sen de onu çok begenmissin evlendikten sonra kapanirdi belki niye reddettin ki kizi.. Bence aklın onda kalmış senin tekrar talip ol o kıza.. Senin sayende tesettüre girer belki belli olmaz.
Soran+1 yılEvet bu hafta sonu gelecek goruscez ben de yazcam buradan sen de gorceksin..
Cevap sahibi+1 yılBenim aklım onda falan kalmadı sadece konuşmalarına i sinamadim ve güzel bir şekilde söyledim kirmandan o da teşekkür etti
Cevap sahibi+1 yılHi hi çok beklersin 😊
Soran+1 yılE sonra ne oldu peki? O kızı reddettikten sonra gittigin kız nasildi güzel mıydı?
Cevap sahibi+1 yılGuzeldi
Soran+1 yılŞeker tuttu mu sana :)
Cevap sahibi+1 yılSen bana inanmak istemiyorsun inanma beni neden bu kadar çok merak ediyorsunki asikmi oldun ilk görüşte gulumsememe başka senin nasıl goruculerim var deyip çoğul eki kullaniyorsan bizde başka kızlara bakarız 😊
Cevap sahibi+1 yılPiskevit
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊
Soran+1 yılSen sadece kendini bana gelen o erkeğin yerine koydun ve benim bu şekilde başka taliplerimi degerlendiririm dememe canın sıkıldı bunu bana anlatmaya çalıştın sanırım. Her neyse iyi de yaptın. Belki de yanlıştı söylediğim.. Evet o kişiye aşık oldum görür gormez. Ondan her konuda daha üst mevkilerde maddiyat olarak da daha üst seviyede kişiler de bana talip olmak istediler ama ben onu tercih ettim. Gordugum ilk günden beri de sürekli olarak onu düşünmekten kendimi alamıyorum. Şimdi ben onu reddetmiş olsam gerçekten aşırı derecede fazla bir talip trafiği var şu an . Hatta birisi TV ye falan çıkan ünlü sayılan bir insan. Ama ben hiçbirini kabul etmedim bu gelen kişiyi kabul ettim. İyi ki de etmisim. Çok elektrik aldım. Ama şöyle de bisey var ben günlerdir olumlu ya da olumsuz bir cevap bekliyorum ve kafayı yemem an meselesi. Beklemenin ne kadar cekilmez olduğunu anlatmama gerek yok sanırım. İsteyen daha çok kişi varken bunla karşılaşmak koyuyor insana biraz.. Kendinizi biraz yerime koyun lütfen
Cevap sahibi+1 yılSarı kolanin tadida kötüydü 😊
Cevap sahibi+1 yılPekii
Soran+1 yılSarı kola evet 4 ggünlüktü o yüzden kötüydü. Tamam inandim şimdi gerçekten inandim. Elim Ayağım boşaldı yazma daha fazla.. Kararın da olumsuzmus zaten uzatmaya gerek yok madem. Kısmet değilmiş.. Hayırlı günler..
Soran+1 yılAllah gönlüne gore versin. Aklımın ucundan geçmezdi seni böyle bir yerde bulacagim.. Bilseydim asla yazmazdim.
Cevap sahibi+1 yılPeki sen beni bütün kalbinle istiyormusun?
Soran+1 yılBunun artık bir anlamı var mi sence? Rezil oldum şu an titriyirum konuyu derhal kapatcam yanı bu gonderiyi. Daha fazla rezil olmak istemem
Cevap sahibi+1 yılBenim için var
Cevap sahibi+1 yılEvet?
Soran+1 yılYok ben su saatten sonra yüzüne bakamaam senin kusura bakma..
Cevap sahibi+1 yılBen bakmanı istiyorum 😔
Soran+1 yılYerin dibine girdim nasıl bakabilirim.
Cevap sahibi+1 yılOmur boyu bakacaksin
Soran+1 yılİnstagram adresini yazar misin
Cevap sahibi+1 yılInstigram kullanmiyorum
Soran+1 yılSoyismin neydi
Cevap sahibi+1 yılGizlilgi ac mesaj atayim herkesin ic8ndemi soyley?
Soran+1 yılSadece soyismini soyleyeceksin bunda ne var ki? Gizliliğin nasıl açılacağını bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTaniyorlar beni burada sorubsormayi bilorsunda gizliligin nereden acildiginimi bilmiyorsun
Soran+1 yılBen daha bugün katıldım buraya
Cevap sahibi+1 yılAltta soru gizliliğini kaldırma var bugün katildiysan nasıl gizli kullanıcı olarak soru soruyorsun anladim
Cevap sahibi+1 yılTamam kapat
Soran+1 yılmesaj atan sen misin
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılcevap yazmayı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılMesajlar var orada
Soran+1 yıl@foreveres yok hayır kendince beni dalgaya aliyo ben de özelde ağzının payını verdim ;) dalgaya dalgayla karşılık verilir :)
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂😂..
Cevap sahibi+1 yılSana bu akılla bakmaz 😎😎😎😉😂
Soran+1 yılBak sen benden özelde özür dilemistin hatırlarsan. Şansını zorlama istersen sil şu yorumunu. Kurban ol sen benim aklıma. Kendini kurnaz sanan ahmagin tekisin. Senin hayatın yalan, tırnağı olamazsın benim talibimin.
Cevap sahibi+1 yılHahaha özür diledim ama benim hakkimda kötü konuşunca ozrumu geri aldım senin talibim kimki tırnağı olamiyacakmisin emin ve çoook eminim ondan yakisikliyimdir 😎
Soran+1 yıl@foreveres biz yukarda konusmustuk çocuklarla yorumda yedigun falan.. Bu da sazan gibi atlamış hemen sarı kola da kötüydü diye.. Yarım aklıyla cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor. Halbuki ben orda gulusmek için yedigun yazmıştım çocuğa tabiki de çay kahve ikram ettim ;) konya falan dedim hemen bilgilerine konya yazmış. :D ben de saf ayağına bunun aklını ölçüm. Sonra özelde bir güzel donattimm. Özür diledi falan helallik istedi. Durum bundan ibaret :) o bana gelen kişi bunun gibi boş gezenin boş kalfası değil. İşi gücü yoğun kültürlü bir beyefendi ;) başından beri asıl ben onu oynatiyorum ava giderken avlandiginin farkında değil yazık :D
Cevap sahibi+1 yılBen mi boş gezenin boş kalfasiyin konyada görev yapıyorum merkezde özel harekat ciyim sen sazan gibi takildin oltaya morelim bozuldu haha
Soran+1 yılOzelde öyle demiyodun hayırdır karizman mi çizildi? Neyse ugrasamicam hiç senle. Evlenecek daha kendi seviyende insanlar bul kendine. Diycem ama senden aşağı seviyede insan bulabilir misin bilemem... Neyse sen kendi kendinle eğlen kendi çapında...
Cevap sahibi+1 yılÖzelde senden özür diledim evet ama sen burada bana laf attın satastin emin ol bir sürü kiz benimle evlenmek diye peşimde koşuyor hepside senden akillidir herhalde😉😉😉
Cevap sahibi+1 yılTencere kapaksinizdir kesin o çocukta senin gibi aklı 5 karistir😁
Soran+1 yılGelceklermis yarın aakşam ;) haber vermek istedim :)
Cevap sahibi+1 yılHahaha bir git ya senin aklı dengenin yerinde değil olsa burada öyle paylaşım yapmazdin 😂
Soran+1 yılKıskanma nolur çalış senin de olur..
Cevap sahibi+1 yılGerçektende sen anormallik var sende hayır neden kiskaniyim isim var gücüm var çok şükür
Cevap sahibi+1 yılCirkinlikte son nokta hahaha bide guzelim diyor😂😂😂😂
Aşağıda ben o kişiyim diyen kişiye hemen inanma biraz ayık olun yav
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanmadim ben zaten ozelden kurkunu giydirdim ;)
cunku ben kaptim onu cicim :D
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlisin sen ya :D
+1 yılallahım görücü dalgası daha bitmedi ne dir bu bana çok ters sizi bilmemde hani yani şimdiye kadarda haber etmeleri lazımdı demekki zor hani umut baglama olursa şayet sevinmiş olursun daha çok ama zor yani dedigim gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. 3 günde haber gelmediyse irtibata geçmediyse galiba olumsuz olduğunu gösteriyor
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( galiba haklisiniz :(
Soran+1 yılİnşallah tabiki hayırlısı o kadar dua ettim hayirsizsa olmasın dedim..
Müzakereler devam ediyordur belki
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :)
Soran+1 yılAminn :) sağolun.
+1 yılKahveye tuz koyduysan buz gibi soğumuş senden :D
381 Yorumla
Soran+1 yılKahve yapmadım ya belki ordan kırmıştır puanimi :D
- +1 yıl
Çayla kandırdın öylemi :D
Soran+1 yılÇay olsa yine iyi.. yedigunle kandirdim :D
- +1 yıl
Kesin demiştir:Dünürcüde yedigün ikram ettiyse , evlenince 8. gün zehirler :D :D
- +1 yıl
Soran+1 yıl@lnsanity evet ama bayram günü gelirlerse kavurma, tatli, sarma esliginde yedigun içerler :) bu arada sarmaya bayıldı :D kesin tekrar gelecek :)
- +1 yıl
ooo hamaratmış bak seeennn :D erkeği vuracağı yeri biliyor
Soran+1 yıl@lnsanity maalesef onu annisim sarmıştı :D
Soran+1 yılTabi ne sandiniz :D dua edin geri gelsin arkadaşlar beklemek ölümden beter :)
- +1 yıl
dünürcülükte kavurma-sarma ikramı ilk defa duydum. sizin işi olmuş bil ;)
- +1 yıl
Soran+1 yıl@lnsanity nickin otomatik olarak kendi etiketleniyo ben bisey yapmadım :) iyi geceler çok teşekkürler şu gergin günümde guldurdunuz baya :)
Soran+1 yılBayram günü geldikleri için öyle oldu :)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl@lnsanity uyu sen hadi azad ettik mışıl mışıl uyu :D
Soran+1 yılHakkını helal et valla aciktirmak için diildi. Sadece yedigun ikram etmeme çok tepki gösterildiği için öyle açıklama yapma gereği hissettim. :D
- +1 yıl
öenmeli değil helal olsun da, yedigün tamam, ama bu saatte kavurma sarma ney hıııı :))
Soran+1 yılKuru kuru yedigun içti sanmayin diye kavurma sarma tatlı kadayıf tatlısı boregi ekledim :D
- +1 yıl
yuh yaaaa bide börek üstüne tatlı diyor şuna bak şunaaaa :(
Soran+1 yılşu an mutfakta süzülüyolar keşke hepsini kargoyla yollasam sana :)
- +1 yıl
he damat beyden artanları bayatları kargola tabi
Soran+1 yıl:D damat bey dedin Allah soyletti :) :D hadi insallahhh :D
- +1 yıl
ben burada mide spazmı geçiriyorum, o hala damat derdinde allahım yaaa :D
Soran+1 yılUyuyalim barı yoksa kavga edicez :D
- +1 yıl
aç karnına uyku ne gider deemi. hayırlı geceler size
Soran+1 yılşu an mutfagin altını ustune getirmek vardı ama bu vakitte yersek çok kilo alırız :))) o yüzden tek çare uyku galiba :)
- +1 yıl
açlıktan meyveye sarıldım valla :))
çıkar ağzındaki baklayı başka ne var mutfakta :)
Soran+1 yılCips bisküvi ne ararsan var ama bu vakitte asla yemem :D
- +1 yıl
seninki mutfak değil, resmen aşevi-market :D :D
Soran+1 yıl:D aynen öyle
- +1 yıl
yat uyu Allah aşkına daha fazla ızdırap çektirme bana :D
Soran+1 yılEvet ya bu damat adayi yüzünden uyku duzenim bozuldu zaten.. O kedi buraya gelecek.. :D
Uyuyorum ben ;) iyi geceler piknik tüpü tatlı rüyalar.. Burcunuz ne bu arada sevgil
Soran+1 yılSevgili piknik tüpü :)
- +1 yıl
Fareye rakı içirmişler o kedi buraya gelecek demiş :D :D
Allah hakkında hayırlısını versin.
Burçlara inanmam ama o dönengede doğduğum için Akrep miş ;)
Soran+1 yılBen de diyorum neden bu kadar his sohbet bir çocuk :) tahmin etmeliydim ;)
Amin inşallah hepimizin hakkında hayirlisi olsun :)- +1 yıl
neden bu kadar his sohbet bir çocuk? af buyurun neyce konuştun ;) gerçekten anlamadım
Soran+1 yılHoş sohbet olacaktı ora pardon :)
- +1 yıl
akrep öylemi oluyor :D
Soran+1 yılBana karşı öyle oluyorlar ben anlasiyorum onlarla ;)
- +1 yıl
burcumun yeni özelliğini öğrendim sağolasın :)
senin damat heyacanı yatırmayacak galiba :D
Soran+1 yılEvet ama sizlerle dertlesmek iyi geldi :) ona 2 gün mühlet kendime de sabir diliyorum :D ve uyumak istiyorum ;)
- +1 yıl
peki hayırlı geceler 👋
Soran+1 yılHayırlı geceler ;)
- +1 yıl
tamam yat gari (uyumıyacak kesin) :D
Soran+1 yıl:D bak nasıl da biliyo :)
- +1 yıl
burçlara inanmam ama hislerim acayip kuvvetlidir ;)
Soran+1 yılAkrepler öyle olur ;)
- +1 yıl
20 dk sonra cevap geldiğine göre mutfak arası verdin galiba :D
Soran+1 yılHayır şu an başka biriyle ugrasiyorum. Gorus sahibi bir şahıs gizli bir hesaptan yazmış guya talibim oymuş yarın haber verecekmis falan filan..:/ hiç böyle şeylerle ugrasacak halde değilim :(
- +1 yıl
link atarmısın
Soran+1 yılBu paylaştığım şeye yorum yyapanların arasında bulabilirsin.
- +1 yıl
senle kafa buluyor
- +1 yıl
bu arada hemşehriymişiz ;)
Soran+1 yılHadi ya sen de mi konyalisin :)
- +1 yıl
evet :D
Soran+1 yılAynen ya şu gergin halimde kimseyle ugrasamicam... Böyle dalga konusu yapıyorlar kendilerince egleniyolar.. Çocuk var sanki karşılarında dengesizler.
- +1 yıl
takılma boşver.
Soran+1 yılAynen ya bak bu hafta sonu söz kesecez ben de. burada paylascam insallah :D
- +1 yıl
beni davet etmezsen gücenirim bak :))))
Soran+1 yılEderiz de nisanlim kiskanir sonra seni döver:D
- +1 yıl
o mutfağı temizleyimde dayak kabulüm :D :D
- +1 yıl
bu kim diye sorarsa, doğalgaz gelmeden önce bizim tüpçüydü dersin ;)
Soran+1 yıl:D anlastik
- +1 yıl
haftasonu davetiyemi bekliyorum o zaman :D hayırlı sabahlar
Soran+1 yılBu adam galiba gerçekten o :( sarı kola kötüydü falan dedi :(
- +1 yıl
yok be senle resmen kafa buluyor. buradaki yazışmalardan ne ikram ettiğini öğrenmiş senle muhabbet ediyor.
Soran+1 yılEvet ben de onun ağzının payınıverdim ozelden :)
Soran+1 yılBu arada tanıştığım çok memnun oldum piknik tüpü :)
- +1 yıl
bende memnun oldum bayan gizli :D
Soran+1 yılGizli değilim bak gizliliği açtım:)
- +1 yıl
evet gördüm ;)
Soran+1 yılmesaj a gel bisey diycem :D
- +1 yıl
geldim mesaja de hadi :D
+1 yılekonomik piyasa senin görücü fazla görmek için mahalleyi geziyo cv yi begendi ise geri dönerler
00 YorumlaAyy canım saf mısınız? belki oğlan sizi beğenmedi ne onu bekliyorsunuz boş verin sanki ondan önce hayata devam etmiyor muydunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılSaflikla bir alakası yok. Begenmediyse saygı duyarim bildirmesi gerekirdi. Hayat devam etmiyor değil. Ben sadece bu işlerde acemiyim ve tecrübe sahibi kkisilerden fikir almak istedim.
Bol şans :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Annenler baya sorguya çektiler demekki hhaha
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldu :D
Oğlan beğenmemiştir belki.
00 YorumlaDemek ki gönlü yok fazla
00 Yorumla
+1 yılbekle gelir :D
11 Yorumla
yok mu adı sanı yaz bul
011 Yorumla
Soran+1 yılVar ama haberi onun arayıp vermesi lazım :)
Soran+1 yılEvet sıradaki gelsinn :D
Soran+1 yılMaksat değişiklik olsun :D
Soran+1 yılEvliliği yasamk istiyorum nasıl biseymis bakalim :D bir an önce yuva kurmam lazım.. :D
Soran+1 yılEvet bir kere olsun omur boyu sursun isterim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşi düşünce gelirler bekle ablacım :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı. düşünme asamasında
11 Yorumla
normaldir ya
10 Yorumlabeğenmemiş seni sanırım. :/
00 Yorumla
+1 yılbekleme oğlan seni beğenmemiş
00 YorumlaEvlendin mi
00 YorumlaBir umuttur yasamak
10 Yorumla
+1 yılDaha erken degilmi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe için erken
- +1 yıl
Evlenmek için
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yollarım gel :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemek ki görücüler, görmek istemiyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu söyleme.. :(
+1 yılHala var mı ya öyle şeyler.
05 Yorumla
Soran+1 yılVar :D
- +1 yıl
Sen bunu nasıl kabul edebiliyorsun peki? Tanımadığın biri ile evlenmek saçma ya
Soran+1 yılTanımadan olur mu tabiki de gorusmelerimiz olacak anlasamazsak elektrik alamazsak olmaz zaten :)
- +1 yıl
Önce evlilik kararı alınıp sonra tanıma evresine geçiliyor yani? :)
Soran+1 yılBiraz öyle gibi :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSu gorucu usulu bitmedimi ya kacinci yuzyildayiz
01 Yorumla
Soran+1 yılValla ben de eskiden öyle diyodum ama ailem böyle istedi onlar mutlu olunca ben de mutlu oluyorum. Benim için en doğru şeyin ne olacağını onlar daha iyi biliyorlar. çünkü tecrubeliler.
+1 yılOglan vazgeçmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle :( tövbe de :/
- +1 yıl
Tövbe allahim bu kızı sevdigi oglana nasip et aminn
Soran+1 yılAminn saol Allah razı olsun :)
+1 yılSeni begenmemis
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol ya :/
Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. cocuk beğenmemıs.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma ben güzel bir kızım niye begenmiyo yaa :(
Soran+1 yıl2 gün mühlet veriyorum geldi geldi.. :)
Soran+1 yılO kadar :D daha bir suru talibim bekliyo ona mi kaldım ayol :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbegenmemiş seni
027 Yorumla
Soran+1 yılAma beğenmiş gibi duruyodu bana gulumsemisti :(
Cevap sahibi+1 yılnabıcaktı surat ascak değil ya
Soran+1 yılSen de haklisin neyse gerçekler acıdır napalim :/
Cevap sahibi+1 yılbir kaç kere gittikde ailesi sorun cıkardı hep
Soran+1 yılHakkında hayırlısı olsun sen beğenmiş miydin kizi
Cevap sahibi+1 yılgörmedimki :D ailem gider ailesiyle konusurdu yani bikaçını görmedim gördüklerimde normaldi işte
Soran+1 yılAnnenin zevkine guveniyosun yani:)
Erkekler belli bir yaştan sonra çok güzel kızlara bile kusur bulabiliyolar sen de 29 yasindasin işin zor hadi hayırlısı ;)
Cevap sahibi+1 yılben kusuru fizikte değil karakterde ararım :D annemin zevki değilde başka yoluda yok gibi
Soran+1 yılRabbim hayırlı eş nasip eylesin, beklediginize değsin inşallah en kısa zamanda mutluluğu yakalarsiniz.. ;)
Cevap sahibi+1 yılamin sanada ben kestim umudu artık olursa olur :D
Soran+1 yılBen de 2 gün mühlet veriyorum o kedi buraya gelecek :D hatta burada paylascam soz kestik arkadaşlar diycem :))
Cevap sahibi+1 yılne güzel :( bir kzda beni böyle isteseydi keşke
Soran+1 yılİster ister sen yeter ki aramayı bil ;)
Cevap sahibi+1 yıl5 sene aradım yok
Soran+1 yıl:( nasip kısmet hayırlısı..
Cevap sahibi+1 yılöyle ama neyse :(
Soran+1 yılBurcunuz ne
Cevap sahibi+1 yılkoç sevilmeyen koç :)
Soran+1 yılKoçlar iyidir ya çok iyi eş olurlar niye sevilmesinler ki. Aslan kadınıyla çok güzel bir evliliğin olur ;)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyom hburda hep uzak dursunlar dediler
Cevap sahibi+1 yılAslan kizi nerde?
Soran+1 yılKoç erkeği dört dortluk erkektir. Tek kusuru yemek konusunda seçici davranması yemeklere kusur bulması :) yemek begendiremiyoruz biri de babam :D
Cevap sahibi+1 yılEvet ama guzel yapilan herseyi severimde aslan kizini nerde bulcam kiz bulamiyokem
Soran+1 yılElbet birgün bulacaksın :) yay da olabilir ;)
Cevap sahibi+1 yılAen burc diyosun ben kiz diyorum :(
Soran+1 yılSana dua edicem sen de bana dua et :)
Cevap sahibi+1 yılOlur :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat