Ali, Ayşe'yi seviyor ama...?

Ayşe kendi halinde bir bayan ve sağlık problemleri mevcut; saçları dökülüyor lakin yenileri çıkmıyor. Ayşe saçları iyice seyrekleşmeye başladığı sıralarda, o buhranlardayken Ali ile tanışıyor. Ali ise maddi durumu iyi ve yakışıklı diye tabir edilenlerden.

İlişki başlıyor velhasıl, Ali bu durumu hiç sorgulamadan Ayşe'yi seviyor ve tedavisi için tüm imkanlarını sarf ediyor. Ayşe sağlığına ve eski güzelliğine kavuşuyor, Ali sıkıntılı dönemi atlatmanın verdiği mutluluklar da iken, Ayşe bombayı patlatıyor ''Ayrılalım'', '' Olmuyor artık'' . Ali bir süre dirense de Ayşe' nin dediği oluyor.

- Sorum şu; Bu olayda beni huzursuz eden bir şey var ama bulamadım... Fikri olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
- Ayşe, sağlığına kavuşmasına yardımcı olduğu için sevgisini vefaya mı emanet etmeliydi? Yani sırf bu yüzden ayrılmamalı mıydı?

- Ya da her şey olmuş bitmiş Ali yardım etti tamam ama Ali' yi sevmesi için bir sebep mi bu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar nefret ederim güncellemekten ama bunu paylaşmam lazım.

Peki Ayşe sağlıklı olsaydı ne olacaktı? Ali ile anlaşamadığı için ayrıldığında haklı olacaktı değil mi? İşin içine vefa girince durum değişiyor. Aslında bu soruda anlatmaya çalıştığım bu. Vefa sevgiyi etkiliyor mu? Etkilemiyorsa Ayşe, Ali ile anlaşamadığı halde neden haksız bulunuyor ?
Ali, Ayşe'yi seviyor ama...?