Bir kızım olacak ve ismini Alin Zeynep koymak istiyoruz. Sizce nasıl? Ali ismine çağrışım çok mu yapıyor? Sorulmadan da söyleyeyim ben farklı isim seviyorum Zeynep de klasiklerden olduğu için farklı isim koymak istedim ama Ali ismine benzerliği konusunda emin olamadım. Tanıdığım ve pek sevmediğim Ali adında biri var ona çağrışım yapsın istemiyorum ama anlam ve söylem olarak çok beğendim Alin'i
Anlamı: aydınlık, parıldayan yüce, soylu , dürüst, nazik kimse demek.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence hoş ve zarif bir isim kibar duruyor ayrıca anlamıds güzelmiş.
Teşekkür ederim ben de çok beğendim. Ali'den farklı tınısı var benzemiyor dedi bir kaç kişi daha. Koyacağım sanırım 😊
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alın ve adıyla yaşasın:)
Anlamı güzelmiş güzel isim
Ali ismini çağrıştırmıyor değil mi çünkü istemiyorum bunu. Alin denilince direkt tanıdıklarımızın aklına kızım gelsin istiyorum. Bir de Ali ismindeki kişi pek sevmediğim ve ceza yemiş biri onu andırmasın ismi
Bence çağrıstirmiyor farklı tınısı var gibi
Teşekkür ederim yorumunuz için ☺️
Bence elif Zeynep daha güzel
Dediğim gibi ben farklı seviyorum ayrıca Elif de Zeynep de var ailede. Ben bir ismini kimsede olmayan farklı bir isim olmasını onu çağrıştırmasını istiyorum o yüzden Ali adını çağrıştırır mı acaba diye tam emin olamadım çünkü öyle olmasını istemem
Hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim
Bu ismi koyma çok ağır isim kaldıramaz ismini
Ne açıdan ağır?
Dini açıdan isimleri anlamları ağır
Alin ingilizce ve Fransızca kökenli bir isim. Dini bir olayı yok ki. Zeynep'i babası istedi ama o da çok sık kullanılıyor ne gibi bir ağırlık verir ki?
Peki sen bilirsin
Yani bildiğin bir şey varsa söyle lütfen. Alin'in dinle pek alakası yok çünkü sen onu Zeynep için mi dedin? Yoksa başka isimle mi karıştırdın acaba?
Zeynep için dedim Zeynep çok ağır isim ve baziilari kaldiramayip ağlayabilir ve psikolojisi bozulur
Anladım onu babası istemişti zaten. Ben tekrar bir bakayım gözden geçirelim o zaman. Onun dışında Alin güzel mi? Ali adını falan çağrıştırmıyor değil mi?
Alin de biraz dalga geçerler gibi geliyor kızına yapma bunu
İnsanlar o kadar kötü ki her isimle dalga geçebiliyorlar. Mesela benim adım İpek bana pipet derlerdi. Annemin Hicran ona da hici derlermiş. Geçen bir yorumda okudum Deniz ismi ile bile dalga geçenler varmış. Yani yeter ki dalga geçmek istesinler her isime bir şey buluyorlar 🤷
Ama alin çok Ali'ye benziyor başka düşün ve insanlar çok kötü evet
Ben de o yüzden emin olamadım. Aslında çok beğendim ama işte Ali'yi çağrışım yapar mı diye endişelendim. Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim ablam inşallah minikimiz çok sağlıklı ve mutlu olur
Amin inşallah teşekkür ederim
Doğunca benim içinde op
Tabii😊
Doğduğunda haber et çeyrek benden
Tamamdır 😅
Söz sana güzel annecik
Hatırlatıcam sana doğduğunda😂
Kaç ay var
4 ay
O zamana çeyrek hazır ciddiyim ben bu arada
Peki bakalım. Valla hayır demem haberin olsun