Bir erkeğin kitlenmesi ya da onun gibi bir şey..

Merhaba şöyle bahsediim.. Sizden yaşça büyük ama orta yaşlarda hatta genç diyebilirz.Yani ben 18 yaşndayım bu bahsettiğim kişi 30. Saygılı davrandığım birisi.Ama tuhaftır ki birkaç davranışı var.Mesela beni görünce kitlenio. Farkettiğim kadarıyla dizleri ve kollarını vücuduna kenetlio sıkıyor kendini.Kasıyo fazlasıyla.Hemde bunu ben orda olduğum müddetçe devam ettiriyo.Bana öyle bakarak uzun uzun gülüyo tabi kendini baya kasıyor.Hatta el sıkışmak istemişti ama elini uzatacağına yine kendine çekip kastı.Bende tebessüm ettim tokalaştım.Elini tutup, sonra elimi geri almam biraz zor oldu tabi.Önce bırakmak istemedi sonradan bıraktı.Tüm bunlar olurken aşırı bi gülümseme vs yüzünde var.Sonrasında hemen yan sandalyeye oturup yine aynı şekilde kendini kastı, bana dönemio ya. böyle arkasını dönüp rahat oturamıyor yanımda.Arkadaşlarım baya güldü tabi bu duruma.Bunu hergün tekrarlıyor.Ama son zamanlarda durup durup uzaktan bana baktığını görüyorum tam göz göze geldiğimizde ise hemen başka yere çeviriyor.. Anlamıyorum. Ona karşı hiçbir farklı davranışım yoktur.Böyle davranmasının nedeni ne olablir ki?
Bir erkeğin kitlenmesi ya da onun gibi bir şey..