bence evli bir insanla beraber olmak kötü aşşalayıcı birşey değil. Sevgi aşk nedir. nezaman kime ne duyacağımız hiç belli olmaz. nice erkekler var sevmeyerek ailesi yüzünden evlenmiş veya mutsuz karısıyla mecburi olan. oda bilemezki bir zaman sonra bir başkasını seveceğini. kimse kimseyi bilmeden yargılamamalı bence. Sen sakın bozma morelini oda seni seviyorsa bence sonuna kadar git. ama arada bir çocuk varmış bende babasız büyümüş biri olarak söylüyorum bunu ewed babasız büyümek zor benim babam beni hiç arayıp sormadı 20 yıl boyunca (benim durumum başka tabi) o çocuguyla ilgilendikten sonra sende buna karışmadıktan sonra bence güzel bir birliktelik ve ewlilik olabilir. Nerden biliosun ki seni kullandığını söledimi hissettirdimi sana? eğer öyle bişi yoksa kendini bunlarla kandırma. tabi sana bunu söylediyse hissettirdiyse ozaman hiç düşünme ve yolunu onsuz çiz derim. unutma hayat herşeye rağmen devam ediyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılhayr söylemedi hissettrmedi de
Soran+1 yılbeni sevdiğini ve ne olursa olsun vazgeçeyeceğini söylüyordu ama ben dayanamadım eşi hamile kalınca bitmesnn en doğrusu olduğunu düşünd ve haberszce kaybolum
En İyi Cevaplar
Kusura bakma ama evli bir erkekle birlikte oluyorsan onun niyetinin zaten sadece gönül eglendirmek oldugunu düsünebilmen lazimdi. Adam hevesini aldi ve gitti. Baska ne bekliyorsun ki gelip buraya ne yapman gerektigini soruyorsun? Daha en basindan dogru olmayan bu iliskinin bitmesi isabet olmus. Adami arama sorma. Bundan sonraki hayatinda basarilar.. Kactim burdan
03 Yorumla
Soran+1 yılo gitmedi ben terk ettm karısınn hamile olduğunu öğrendğimde ben braktım
Soran+1 yılevet değiştirmez
tekrar onunla birlikte olabilmek için kendinden ödünler ve tavizler vermelisin yoksa seni kabul etmez :) hatta ilişkinizin sağlam temeller üzerine oturmasını sağlamak için bir büyüğüne yani babana yada amcalarına danışmalısın merak etme onlar sizi baş göz eder :)))) allaaahımmm sana geliyorummmm :DDD
00 Yorumla
Senin yaptığın kötü bir davranış ama birlikte olduğun adam daha çok suçlu. Evli olduğu halde başka biriyle ilişki yaşamış.
07 Yorumla
Soran+1 yılevet belki öyle ama bazen isteklerine karşı koyamıyor
Soran+1 yılnasıl olacak o dedğin
Soran+1 yılevlnk olmayck
Soran+1 yılçoğunlukla öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılYaşanmış güzel şeylerin anısı ile yaşamaya devam et. İlişki deyince hemen meşk mi geliyor. Çok samimi ve sıcak dostluklar, arkadaşlıklar , paylaşımlar olamaz mı ? İlişki hemen cinselliğe ve hayvani duygulara mı gitmeli ?
00 Yorumla
+1 yılnemi yapicaksin zaten bastan yanlis olan bir iliskiymis.bitmesi iyi olmus bir daha böyle seyler yapma ayni seyi sana yapsa esin sen evlendiginde ne düsünürsün ne hissedersin bunu düsün
00 YorumlaYani varyaaa... Adamın sabrını denetiyor bu sorular
yani ölseniz dünya 2 pislikten kurtulur.01 Yorumla
Soran+1 yılölsem dünyanın bir pislikten kutulacağna inanıyor musun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldedim ben sana adamın eşi hamile olunca doğal olarak biyolojik ihtiyaçlar hasıl olmuş. sende insanlık namına yardımcı olmuşsun. üzülme senin gibi hümanist insanlara çok ihtiyacı var Türkiyenin. yanlış yolda değilsin yola devam.
024 Yorumla
Soran+1 yıleşi benmle birlikteyken hamile kaldı
Cevap sahibi+1 yılhımmm buda iyi bak nufus artışına sebep olmuşsun genç nüfusa ihtiyacımız var
Soran+1 yılne saçmalıyn hamile kalan ben değilim yada ben brakmadım
Cevap sahibi+1 yılkesin sizle alakası var
çünki sizle alakası olmasaydı sizden sonra veya sizden önce hamile kalırdı
Soran+1 yılhımmm zaten oı bnden önce krısına dokunamıyrdu bnde tecrbe etti snra krsıyla brlikte oldu
Cevap sahibi+1 yılhımmm egreti gelin misali
konuda uzman olmak böyle bişey demekkki
Soran+1 yılne alakası var demin söyledğm gibi br durum söz konusu değildi
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın ki adam sizden önce karısını dokunamıyor ama sizden sonra eşi hamile kalıyor buna biz sex terapisi diyoruz pataloji litaratüründe
Soran+1 yıleşine dokunamayn bana nasıl dokunsun
Cevap sahibi+1 yıl
13 dakika önce
hımmm zaten oı bnden önce krısına dokunamıyrdu bnde tecrbe etti snra krsıyla brlikte oldu
cevap sizin değilmi
Soran+1 yılben onu şaka mahiyetnde yapmıştım benm hamileliğinde bir alakam varmış ya onu şakaya çektm
Cevap sahibi+1 yılsen özele gelesene
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılözel bir sorum olcakta
Soran+1 yılsende gizlisin bende nasıl özele geleym
Cevap sahibi+1 yılsende gizlisin
Soran+1 yılikimzde gizliyken özele nasıl gelecm
Cevap sahibi+1 yılbir yolunu bulacagız artık
Soran+1 yılbr yolu var mı
Cevap sahibi+1 yılbu dünyada sadece ölümün çaresi yok geresi teferruat
Soran+1 yılbunun çaresi ne peki
Cevap sahibi+1 yılmailleşmek
Soran+1 yılnasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılordamısın
+1 yılhayır.Allah korusun.ne yapıcaksın ayrılmışsın adamda evliymiş unut gitsin.
10 Yorumlayaşadıklarını sen onaylıyormusun
evli hamile
aynısı senin başına gelse naparsın
bir an önce bırak ve daha da görme sakın
yuva yuva üstüne kurulmaz
kısmetini başka yerde ara05 Yorumla
Soran+1 yılben zaten braktım ama unutamıyorum
Soran+1 yılevet hergün pişman oluyorum ama insan ilkleri htyla tamlayınca unutamıyor
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılehh adam eşinden isteyemediği aksiyonları sende denemiştir. sende monotonlaşınca . yeni denizlere açılmıştır. şimdi kim bilir ne aksiyonlar yapıyordur
10 Yorumlayapacak bir şey başka birini bulacaksın,ona bakire olmadıgını söyleyeceksin,eğer bunu sıkıntı yapmayan birisiyle evlenebilirsin :D bunu sen istedin
00 Yorumla
+1 yılbence bu deneyim yeter sana , otur evinde der bu genç sana :)
00 Yorumla
+1 yılağla ağla donunu bağlaa bide bekaretini ona verdiysen utan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhic yakisiyormu bos bos geziyon onca evli metres arayan adam var piyasada :D
03 Yorumla
Soran+1 yılben onun yuvası yıkılmasın dye ayrılmışken gdip başkasını yuvasını mı bozayım hem hala onu se3
verken
Cevap sahibi+1 yılbu nasil bir celiski ya yuvasi yikilmasin diyeymis senin evli oldugun erkek bir kadinla bir sene yatsa ne hissederdin... birlikte olurken evli oldugunu niye dusunmedin.. insanlik bu degil kusura bakma böyle konusarak vicdanini rahatlatamazsin..
Soran+1 yılben vicdanımı rahatlatmıyoru
+1 yılevli bir erkekle olmadım ama evli bir kadınla olmuştum...doğal şeyler bunlar...
00 Yorumlaböyle bir ilişkiye girdiğin için büyük hata yapmışsın, ama bitirmeklede çok iyi bir iş yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılevet büyük hata
+1 yılbaşka bi evli bul :) bende evli biriyle bi ilişki yaşadım tek bi gecelik. oldu bitti. arkasını aramanın bi manası yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. bole takılırsan oraya olmaz iste, kararını vermissin zaten, baska cıkar illaki sans vermek lazim, arada bi gorussursun olmadı cok zor sa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah razı olsun ınsafa gelmısınde brakmısın esı hamıle dıye. sıze hersey mustehak allah ıslah etsın..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıymışsın daha ne yapıyım dıye soruyorsun. Git başka evli erkekleri ayart dememizi beklemıyorsun herhalde
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim boşanmanın arifesinde birlikte olmuştuk. Fiilen bitmiş kağıt üzerine evliydi
00 Yorumla
+1 yılevli erkekler çok yalancı la nası katlandın 1 yıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıldıysan ne yapabilirsin ? nasıl bir tavsiye verilebilir buna elde bilinen bişey yoksa ?
artı, erkek hiç mi yok çevrende evlilere kadar düştün ?011 Yorumla
Soran+1 yılgönülün nereye gdeceğini bilemezsn
Cevap sahibi+1 yılsen o gönlü hapis etme serbest bırak, o gönül evli olan adamlardan çok daha kalitelilerini bulur merak etme...mallığına gönülü kılıf yapma
Soran+1 yılben bu gönlü bir kere serbest braktım yeniden rakırsam nereye konacağnı bilemem
Cevap sahibi+1 yılsen bırak, o nereye konarsa konsun..bundan daha kötüsüne konmayacağı kesin..
Soran+1 yılya daha kötü olursa
Cevap sahibi+1 yılşu yazdığın saçmalığın farkına var öyle gel
Soran+1 yılsaçmalık hayt hep saçma ben yazdığım saça olsa ne çıkar
Cevap sahibi+1 yıl3,5 milyar erkeğin yaşadığı dünyada git itin birine paçavra ol o zaman, ne diyim ?
Soran+1 yılyok bu o kadar kolay değil haytma bundan sonra kimseyi almam gerçi ben almak istesem birilerini onlar almaz beni
Cevap sahibi+1 yılkendini bu kadar düşürürsen almazlar, haklılar
Soran+1 yılbn kndi mi düşür müyrm
+1 yılYakalım cadıyı, linç ekibi siper alın.
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeberin geberin geberin geberin geberin
60 Yorumla
+1 yılKendini onun eşi yerine koy ve kendinden utan.
20 YorumlaYapacağını yapmışsın ki zaten :S
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynı ahlaksızlığı bir daha yapma mesela ?
00 Yorumlahayır olmadım...olmamda..işim olmaz..
10 Yorumla
+1 yılOlmadim.
Bilmem unut gitsin.00 Yorumlakendine evli olmayan birini bul
00 Yorumla
+1 yılbence ne yap biliyo musun karaköye git :))
13 Yorumla
Soran+1 yılkaraköy ne alaka
- +1 yıl
bilmiyosan git araştır.
Soran+1 yılbilmiyom
Başka evli birini bul.
17 Yorumla
Soran+1 yılben sevdiğim insandan yuvası bozulmasın dye ayrıldım sırf karısı haile olduğu için raktım yoksa o boşanıp evlenmeye razıydı siz ne dyorsunuz
Soran+1 yılbunun yücelikle alakası yok
Soran+1 yılsen beni anlayamazsn
bırak kızım ev yıkanın evi olmaz
014 Yorumla
Soran+1 yılben ev yıkmadım aklımı başıma alıp ayrıldım eğer yıkmış olsaydım şuan onunla evli olurdum sesizce kaybolmazdım
Soran+1 yılama olan şu ki en hala onu seviyorum
Soran+1 yılhakkımda en hayrlısı neyse yüce rabbim onu nasip eylesin
Soran+1 yılamin :(
Soran+1 yılneyse bn üzülmyi hakettm
Soran+1 yılben sevdim sadece her sevgi de acı gtryormuş bunu öğrendm
Soran+1 yılsaol
kadın kadının düşmanı derler ya doğruymuş
10 Yorumla
+1 yılyapacağını yapmşsn ayrılmşsn dahada bulaşma
00 YorumlaÖlmelisin geç bile kalmışsın
00 Yorumlahic bişey yapma oldugu gibi brak
00 Yorumlaeeee yasak elma hoşa gider :) iyi eğlenceler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenmde öyle bir ilişkim vardı ve bitmek zorundaydı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen sanırım serdar ortaçın eski sevgilisisin
15 Yorumla
Soran+1 yılnerden çıktı bu
Cevap sahibi+1 yılanne karnından
Soran+1 yılyani bu cevabi neye dayanark verdn
Cevap sahibi+1 yılsanırım fazla magazin izliyorum :D doğru mu tuttu ne bu merak ?
Soran+1 yılhahaha bence sen çok magazin izliyn
Allahından bul
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam şanslı,sen bekarmsın?
036 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç acaba
Soran+1 yılyaşı ne yapacaksın asılacaksan boşa uğraşma
Cevap sahibi+1 yılhayır asılmıycam sanal paylaşım bu
Cevap sahibi+1 yılsadece yaşını söylermisin?
Soran+1 yıl23 yaşındaym
Cevap sahibi+1 yılpeki evlenicek olsan evleneceğin kişiye bunu söylermisin?
Soran+1 yılsöylerim tabi bunu bilmk onun en doğal hakkı
Cevap sahibi+1 yılhımmm peki başkasıylada yatsan bunuda söylermisin?sadece sanal paylaşım yapıyoruz kızma
Soran+1 yılbundan sonra başkasıyla yatmam ki
Cevap sahibi+1 yılneden tadını alamadın demekki...evleneceğin erkek çok şanslı
Soran+1 yılne alakası vr br yıl br birliktelik yaşdım
Cevap sahibi+1 yıladam çok şanlı hem evli hem senle..1 yılda tecrübe edinmişindir
Soran+1 yılşans mı bu
Cevap sahibi+1 yılevli olan sevgilin şanslı ve evleneceğen kişide çok şanslı
Soran+1 yılevleneck olduğum kişi nye şanslı her erkeğn hayalidir eşine ilk dokunan erkek olmak
Cevap sahibi+1 yılbazı erkekler tecrübelisini ister ve senin profesyonel olduğunu düşünüyorum cinsellikte,yanılıyormuyum
Soran+1 yılyanılıyn
Cevap sahibi+1 yılanladım pasifsin sexte iyi değilsin
Soran+1 yılnasılsam nasılm
Cevap sahibi+1 yılsexte iyi değilsin demekki
Soran+1 yılmutlu edecek kdar iyiyim
Cevap sahibi+1 yılişte o yüzden şanslı pasif değilsin
Soran+1 yılneyse ya
Cevap sahibi+1 yılpeki seviyomusun onunla sex yapmayı?unuttunmu tadını
Soran+1 yılevet :(
Cevap sahibi+1 yılevleneceğin kişiylede düzenli sex hayatn olabilir
Soran+1 yılolabilir
Cevap sahibi+1 yılherşey senin elinde,sexte iyi olan kadın kaybetmez
Cevap sahibi+1 yılyatakta kocanı parçalarsın gibi geliyor
Soran+1 yılne alaka
Cevap sahibi+1 yılyatakta iyi değilmisin?iyiysen mutlu olursun
Soran+1 yıliyi olma mutlu olcağm demek değil ki
Cevap sahibi+1 yılerkeği yatakta mutlu edersen sözünden çıkmaz
Soran+1 yılöyle mi
Cevap sahibi+1 yılevet kesinlikle öyle:)
+1 yılHayir olmamda oldugum gun Allah belami versin.
00 Yorumla
+1 yılHayır
.10 Yorumla
+1 yılÖnüne gelene ver
11 Yorumla
Soran+1 yılben onu sevyorum ve ilk onu grdüm her önüme gelene vermek bize ters
+1 yılBen sana talibim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri