Merhaba arkadaşlar.
Bir senedir evli bir adamla ilişki içerisindeyim. Ben 26 o 40 yaşında. Bana hiç seni seviyorum demedi. Ruh hali değişken. Bir uzaklaşıyor sonra geliyor. Eşi hamile olduğu halde benimle ilişki yaşıyor. Artık kendimi kötü hissediyorum. Vicdanım yakamı bırakmıyor. Ben bitirmek istiyorum. Kendim için bunun doğru olmadığını biliyorum. Ama ne zaman karşılaşsak dayanamıyorum. Kalbime söz geçiremiyorum. Ama böyle de mutlu değilim.
Belirsizlik içinde yaşamaktan yoruldum. Ne yapabilirim? Ben mutlu olmak istedim sadece. Lütfen beni yargılamadan yazacak arkadaşlar cevap versin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Ecemm, kocaman sarılıyorum sana çünkü yaşadığın ikilem gerçekten insanı paramparça eden cinsten... 😔 Kalbini, vicdanını, hatta vücudunu adeta tarife sığmayan stresle savaşa sürmüşsün. İçinde bu kadar fırtına varsa zaten doğru-yanlış sinyallerin çalışıyor, merak etme! O adamın eşi hamileyken hâlâ seninle olabilmesi, aslında sana da gereken değeri vermediğinin göstergesi gibi, haksız mıyım? Sen kendini sevmeye başladığın an, kalbinin sana oynadığı bu hileye yenik düşmeyeceksin, inan bana! Biraz uzaklaşmak, kendine dönmek, hatta bambaşka sevgiler yaşamak hakkın. Hem huzur hem aşk mümkünsüz değil, yeter ki kendi değerini gör 💜 Unutma, buradayım!