Ben evli birisine selam dahi vermem. Ama böyle insanlar var.

Ben evli birisine selam dahi vermem. Ama böyle insanlar var.

Kocamla tanıştığımda boşanma aşamasındaydı yani evliydi (kağıt üstünde) ama bana aşık oldu ve zaten hemen bitirdi o işi sonra ardından 2-3 ay sonra biz evlendik yani bazen her şey dışarıdan görüldüğü gibi olmayabiliyor.
Allah mutluluğunu daim eylesin ne güzel en azından ayrılmış seninle evlenmiş
Bu devirde çok yaygın maalesef.. Çoğu insanlar aldatıyor. Aldatma nedeni anne babadan sevgi ilgi görmediği için kadınlara arar ilk başta eşinden sevgi ilgi görür çekici gelir sonra evleniyor aradan baya bir zamanlar geçiyor daha sonra aşk bitiyor sevgi bitiyor eskisi gibi büyük aşk görmüyor eşinden sevgi ilgi görmediği için eksik hisseder muhtaç olur başka kadınlara arayışa giriyor. Aldatma olayı sevgi eksikliğinden oluyor durum böyledir. Birde cinsel anlaşamazlık nedeni cinsel karşılığını alamayınca başkasına gitmek zorunda kalıyor o ayrı.
Ben 20 yaşındayken evli bir erkeğe hoşlantım oldu oda beni seviyordu ama evli biri olduğu için kabul etmedim ben ahlakına namusuna bakarım, asla evli biriyle olmam.
Ama bugün haberlerde gördüm şok oldum adamın bir tanesi yengesiyle ilişkisi varmış abisini öldürüyorlar yengesi de ölüyor abisi de ölüyor Şok oldum ya ne büyük ahlaksızlık
Allah ıslah eylesin
Rica ediyorum
Bence bu, dizilerdeki çarpık ilişkilerin sonucu. İnsanlar gördüklerinden etkileniyor ve ahlaksızlığı macera yaşamak olarak algılıyor
Ne yazık ki
Cevap
3Cevap
karaktersiz değilim.
S mod olmuşsun tebrik ediyorum
kimse konuşmuyor ama sevgili olan tonla adam var. garip valla.
Aynen
@bahar_555 sonra ne oldu? Hoslandiginda evli oldugunu biliyor muydun
@bahar_555 sana diyor
@Bahar_555 bende birinden hoslaniyorum. Cocugun evli oldugunu ogrendim ve bir cocugu varmis 😢 ondan uzak duramiyorum. Evli oldugunu ogrenmeden once ona acilmayi dusunuyordum
@Bahar_555 oyle tabi yani zaten soguma geldi ama iste tam bitiremedim aklima yani onu gorunce tekrar duygularim depresiyor
Benim anlamadığım bir nokta var gerçekten sormak istiyorum. Evli olduğu halde başkasına bakıp ilişkiye yeltenecek kadar aşağılık birine karşı nasıl sevgi besleyebiliyorsunuz? Hadi önceden bilmiyordun. Öğrendiğin zaman bırakacaksın abi ben anlamıyorum bu kadar karaktersiz birini nasıl sevmeye devam edebiliyorsunuz? Olacak iş mi? Biraz mantık ya
Bugün senin için karısını aldatan, yarın başkası için seni aldatır. Bunu düşünemiyor olamazsınız demi?
@Nightwalk35 cocugun gunahini alma. Kimsenin birsey yaptigi yok. Sadece birinden etkilendim uzun zaman sonra ve cocuk sonradan yani kendi cabamla ogrendim bunu evli ve cocukluymus. Cocukla muhabbetimiz bile yok arada birsey de yok simdi like. Yani Ben onu tanimdan once ondan etkilendim ve dedim bu cocuga duygularimi anlaticam ama cocuk yakisikli olunca hayatinda biri olup olmadigini merak ettim. Dedim bunu yalniz birakmazlar hos cocuk. Ama iste bilgi alamadim. Duygularim gelisti ona karsi sonra bir sekilde durumunu ogrendim soguma geldi ama duygularim tukenmedi. Gordukce duygularim depresiyor
Yok kimsenin günahını almıyorum ben sizin durumunuzu da bilmiyorum. Sadece böyle bir konuşma geçtiği için böyle düşünerek söyledim. Öyle bir durumunuz olmadıysa no problem.
@Nightwalk35 yani cocugun gunahini alma diye denim. Onun hicbir seyden haberi yok henuz. Yani duygularimi acmadim ona. Simdilik icimde sakliyorum. Ve me yapicagimi da bilmiyorum allah kahretmesin
Yani soyle sonucta sonradan da olsa onun evli ve cocugu oldugunu ogrendim ama duygularima karsi koyamiyorum
Adam evli diyorsun. Yapman gereken bariz belli değil mi? Neyi düşünüyorsun?
3 gün sonra geçecek bir duygu için hayatını karartma planın varsa ona bişey diyemem tabi.
@Nightwalk35 uzun Zaman sonra bir erkegi cok begendim. Yaptigum dogru demiyorum ama yani onunla olmayi cok isterim. Ben dusunmuyor mu saniyorsun artisini eksisini. Yani bunlari ogrenmeden once onun icin guzellik merkezine gittim Sen dusun ozguven kazanip yakinlasabilmek icin. Birkac yakin arkadasima anlattim. Dedim boyle biri var neyapicam diye
Bu durumda az önceki söylediğim lafların muhtabi o adam değil sen oluyorsun. Evli adamlardan uzak durun ya. Yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Biraz empati kurun yani.
Keşke aylar geçmeden baştan öğrenseydin belki bu kadar acı çekmezdin. Çok sonradan öğrenmişsin senin için büyük bir üzüntü duyuyor.
Ama emin ol bu dünyanın sonu sürmeyecek er ya da geç olsa duyguların bitecek için rahat ol. Yeter ki kendini birşeylerle uğraş değerlendir derim.
@Nightwalk35 biliyorum emin ol elli kere tartip dusunuyorum. Yani her turlu benim zararima bir iliski olucak eger birseyler yasarsak ama gercekten yani tum bunlari bilmeden once oyle dualar ettim ki yani insanlar duygularini bi anda bitiremezler
Gercekten kuruyorum ve diyorum Ben evli olsam boyle birseynolsa ne yaparim diye? Ama iste😞 olmuyor Maalesef. Ve empati yetenegi olan birisiyimdir
@Bahar_555 cabaliyorum ama Maalesef hakim olamiyorum. Sirf onu gorebilmek icin calistigi yere gidiyorum Sen dusun bu hafta denk gelemedim ama
Tamam duygusal bağ kurmuş olabilirsin insan duygularını kontrol edemez ayrıca bilmiyordun da yani buna tek lafım yok. Ama bunda sonrası için sırf duygu besliyorsun diye gidip evli bir adama itirafta bulunursan bu ahlaksızlık olur hiç kusura bakma. Acı cekiyorsan da çekeceksin. Kendi içinde bir süre üzülüp sonra unutacaksın zaten. Ama sırf aşk acısı çekiyorsun diye başkasının yuvasını dagitama hakkına sahip değilsin. O adamla evli olan kadının yerinde sen olsan ne yapardın? Bulaşma o insanlara. Hayrını görmediğin gibi adalet döner dolaşır seni bulur. Yaşattığını yaşarsın. Mutlu da olamazsın zaten
Bi hoşlanmayı aşk zannediyorsunuz sanki geçici bir şey değilmiş gibi. Uzak dur, hayatına bak, işine gücüne bak bak o zaman nasıl geçiyor acın görürsün. Biraz mantıklı olun. Gözünüze perde indirip mantiginizi devre dışı bırakıyorsunuz
Bence biraz vicdanın sızlamalı ha ne dersin? Adam "evli" ya hani. Cidden sinir oluyorum bu muhabbete ya
@Nightwalk35 basiniza gelmedigi icin yargilamak kolay Maalesef. Bende yasamamis olsaydim bende yargilardim. Zaten ilk kez basima geldi boyle birsey de. Yani ilk onu gordugumde yogun duygu beslemeseydim unutmam daha kolay olurdu ama iste
Ben seni yargılamadım. Çünkü henüz yaptığın bir şey yok. Şu an sadece içinde yaşıyorsun ve öyle yaşamaya devam et diyorum. Uzak dur yani kısaca
@Nightwalk35 bakalim. Zaman ne gostericek
Ben uyarıyorum sadece. Akıllı ol bak onun peşinde dolandığın sürece zaten unutamazsın. Uzak dur bu insanlardan.
o kişinin hayatındaki tek kadın ben olurum gerisi kabulüm değil.
Yaaaa niye karşılaştık muahhh tatlı rüyalar tatlım
Hayatım etraf bekar dolu delirdiniz mi
Ben öyle bir şey yapmıyorum sordum sadece
Karaktersiz biri değilim olmadım.
Güzel
Hayır doğru bulmuyorum.
Bende
Tövbe estağfurullah o nasıl soru
Dün bir haberde gördüm şok oldum
Hepsi kardeşimdir. Ötesi aklıma dahi gelmez.
Ne güzel
Olması gereken bu.
Evet
Allah korusun yaa
Aynen
Hayır olmadim.
Olmadım... olmamda
Asla konuşmam
Bende kesinlikle
Hayır olmadım
Hayır olmamda
Tabiki hayır