Eski Sevgilim EVLİ Çıktı :((

arkadaşlar 6 aydır çıktığım birisi vardı 23 yaşında çıtı pıtı güzel birisiydi.. sürekli herkes pesinde tum numaralarını değiştirdim facesini kapattrıdım beni gercekten sevdi aşık oldu neyse biz bununla sürekli gezdik tozduk yedik içtik geceleri sürekli barlara takıldık yemin ederim hiç anlamadım ama kimliğini hiç yanına almazdı.. çok gbtye girdik tc numarasını söylerdi polis direk bırakırdı kimliğimi evde unuttum derdi hep.. neyse resmen karı koca hayatı yaşadık benim evimde kaldı ben onun evinde kaldım.. neyse bir gece benim evimde ilişkiye girdik ve ve aşırı derecede kıvranmaya başladı böbreklerim ağrıyor ati ölüyorum kurtar dedi devlet hastahanesi yakındı acile gideriz dedim aldım bunu evine gittik kimliğini aldı hastahaneye gectik acil polikinliğine... bunu hemen aldılar içeriye idrar tahlili ve kan tahlili yaptılar ağrı kesici iğne vurdular bende gittim gişeden barkot almaya kimliğe bir baktım EVLİ :(( o anda bırakıp gitmek istedim ama lanet olsun yapamadım hastahanede tek başına bırakamadım işte.. neyse taş düşürüyorsun dediler ona benim keyfim felan kactı tabi iğnenin etkisi ile ağrısı temamen gecti 1 saatte felan sonra dedim seni eve bırakayım yok dedi konusmamız lazım..sahile gectik.. ben dedim hemen bişey sormadan anlat diye çok fena sinirlendim resmen aptal yerine kondum yaa ve anında o gece bıraktım bir hafta oluyor ama sürekli tehtid ediyor kendimi öldürürüm senin üstüne kalırım dün gece evime geldi kapıyı acmadım ısıklar kapalıydı Allahtan.. sürekli mesaj atıyor arıyor yaa ben ne yapacam Allah rızası için bi çıkış yolu bulun bana bir haftada hayattan sogudum.. kendimden iğreniyorum resmen :((
Güncellemeler
+1 yıl
bunlar aynı evde kalıyor ben bazı şeyleri gördüm hissettim ama bunlar kuzenlerımın dedı inandım ve şu an kocası ile aynı evde kalıyorlarmıs ama aralarında bısey yok adam buna karısmıyor buda adam karısmıyor ben ne yapayım
Eski Sevgilim EVLİ Çıktı :((