eee kızlar sız nıye böylesınız cebı para dolu :D karızmatık yakısıklı boylu bılmem nelı erkek arıyorsunuz sonra buldunuzda nıye böylesınızmı dıyorsun..belkı bu seceneklerden hıc bırını yapmadın gercekten sevdın ama kız yada erkek ıkısıde fark etmıyoo önemlı olan karakterı ınsanın..kızlara göre durumun ıyı yada kotu olması degıl her turlu bulur erkeklerde su olay var eger butun kızlar pesındeyse bal yapan arı gıbı her cıcege konacak ıllakı...ve bu erkegın genınde var..ıstemesede bozuluyor...kızlarda ıse ne kadar guzelsen o kadar zengın bırını bulursun hesabı yapılıyor...ask bu devırde böyle gıderken sen kız mı erkek mı dıye suclama yapma bence..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİyide bunun bi çok sebebi olabilir.. belki gerçekten gurur yapıp bi an önce unutmanı sağlamak istemiştir.. Hiç bi insan evladı o kadar zaman sürmüş bi ilşkiden 1 gün sonra ilşki yapmaz yapsada bunu sana bildirmezdi. Bu onu suçsuz yaparmı hayır yapmaz ama mantık hatalarıyla dolu çözüm yöntemlerimiz var işte naparsın...
010 Yorumla- +1 yıl
Dediğim gbi bi sebebi olmalı :S Yada ciddi ciddi karaktersizliği tavan yapmş bi şahsiyetmş yaani.. sen dha iyi blirsin tabikii..
- +1 yıl
Unutamadğı için başkasıyla olması sana değer vermedgnin gösterr ama... öyle kızlardan çok var :)
- +1 yıl
geçen sene biz çıkmadan önce aynı anda 4 kız vardı ben bunları biliyordum hepsinin bana anlatırdı sonra sonra bende bağladım buna.o da sevdi yalan yok. diğer kızların hiçbiriyle konuşmuyordu. sadece ben vardım zaten aldatması için fırsatta yoktu okulda dışarda birlikteydik.Ne olduysa son bir ayda oldu soğukluk girdi uzaklaştık ayrılmadan önce kızla buluşmuş kendini garantiye almış ayrılır ayrılmazda ilşki yapıyor.
- +1 yıl
Hah işte onun adına bencillik deniyor :) Sna kenedene verdiği değerin bir kısmını bile verememiş demekkii.. Ne yalan söyliymm bilemedim kii ne yapmak lazımm.. 4 kişiyi bile bile nasıl yapabildin o ayrı konu ama .. Es geç yaa hayatna bakk
- +1 yıl
O zaman napıosun biliomusun buralarda takılmıosun umursamadğnı ona bi şeklde belli ediosun :) Ayrıca karakterin kaldıracaksa eğer onu kullanp atmış izlenmi verirsen ciddi ciddi çok koyar be .. Ama senden hemen sonra sevgli yapmasının ağır geldğni ona bi şeklde belli ettiysen artık çok geççç :)
- +1 yıl
o zmn np :)
böylelerı yüzünden erkeklere ınancımız kalmadı sonra cıkıp bız ne yaptık dıyorlar! Allah belasını versın bunlar gibilerin
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklere güven olmaz
köpek gibi kim fazla et verirse ona gidiyolar sıkma canını12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkendim buldum :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılJamiryooo bak şimdi, bu önce o* sonra kuzen olan o kız, sizin ilişkiniz boyunca onun hayatındaymış zaten... Orospuluğu da sevgiline çektiği iyi muameleden geliyor bakma sen...
Son olarak, bizimle ne alakası var laan! sen şerefsize denk gelmişsen bizim suçumuz ne?
Ayrıca senin öküz 3 ay geçmeden sana dönecek de bakalım senin karakterin ne kadar sağlam; kabul etmeyecek kadar yürekli misin?04 Yorumla- +1 yıl
Başlama boşver...
- +1 yıl
gittiğine göre bitmiş zaten...
+1 yılDünkü sorundan sonra tüylerim diken diken oldu Soru 387004 :(
https://www.youtube.com/watch?v=vzwUYEVXtuc
Yeni bi şarkı açiyim mi:((
Not: Nerden buluyosunuz mk çok mu aradın ! o anlattığın tarz endüstri meslek bozması tekerlekler :(02 Yorumla- +1 yıl
peki :(8
+1 yılBuna benzer bir durumu ben de yaşadım. Uzun sürmedi ama benimkisi sadece kızın "hafif bir kız" olduğunu anladıktan sonra ayrıldım ve bir hafta sürmedi başka bir kızla birlikte oldum. Şimdi aynısını yapamıyorum ama "vicdan" devreye giriyor. Bir de başıma bu çıktı...
03 Yorumla- +1 yıl
Unutma değil sadece doğru insanı aramak için.
çevirdin kazı yanmadı tamam bir hışımla yazdım kusura bakmayın dicene böyle kıvırdın demek hadi neyse cevaba geleyim madem valla kusura bakma 11 ay boyunca 1 hödükle beraber olmuşsun o hödük için kimleri kimleri reddettin oysaki . hey gidi goca dünya gam yükümüsünnn (:
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben burdaki gurursuzluk ve adam olmama kavramlarını çözemedim kimse kusuruma bakmasın sevgili ilişki muhabbeti zaten yeterince laçka ne kadar seviyeli muhabbeti edilsede gayet seviyesiz ve ne adamlık olayı nede kadınlık olayı adamlığında kadınlığında kıstası bu dost muhabbeti değil
00 Yorumla
+1 yılJamiryoo. Hemcinslerimin sevgi anlayışını çözebilmiş değilim. Ama tek olarak sana şunu söyleyeyim, bir ilişkide kavga çıkıyorsa, alternatifte biri beklemektedir...
02 Yorumla- +1 yıl
Kişilik bozukluğunun en bariz örneği.
eğer ilişkiniz bittikten sonra bunu yaptıysa suçu yok .. o...pu demesinin bir anlamı yok .. onunla olmak istemiştir ve olmuştur .. bu kadar basit ..
02 Yorumlaişte bende buna kıl oluyorum. itin biri bi b.k yiyor suc bizim üstümüze kalıyor ya la . O anlattıgın eleman totoşmuş bizim bi kabahatimiz yok ama o elemanda harbi nese...
00 Yorumla...bunu cevabını yapan sorcksın...KADINI DA ERKEĞİDE AYNI...İNSAN DEĞİLMİŞ...ama merak etme o geri it gibi döner yüzsüz yüzsüz...
05 Yorumla- +1 yıl
...bak konuyu tam bilmiorum aslında ama hemcinslerimi iyi tanıyorum...bunu yapan bir kadın olsaydı evet o zaman dönmez diyebilirdim..ama erkekler bu konuda gerçekten biraz daha yüzsüz oluyor...bu arada bir konuda birşey söylemem lazım...kendini garantiye alıp sana bunu yapması inan kadınlarda çok sık görülen bir durum...evet gelelim konumuza senle konuşmak istemesi bile bence geri dönme çabasıdır ki...ben kazanmış sayarım kendimi...tamam mı..?mesaj da öyle:)) tamam mı...
Evet sakin ol bebişim. o onun karaktersizliği gaza gelip feminist olmaya kalkma sakın. zaten yeterince var başımızda :) bak benim eski sevgilimde karaktersizlik yaptı ama ben gaza gelmedim :)
00 Yorumlabak hiç kusura bakma ama senin gibi körü körüne bir öküze aşık olan saftirik kızlar olduğu sürece böel adamların nesli tükenmez ...bence siz niye bir angusa bukadar kolay aşık oluyorsunuz ve nasıl adam olmadığını ayrıldıktan sonra anlıyorsunuz ?
00 Yorumlamanitasından madiği yiyen soğu burda alıyo arkadaş hayırdır ya
kardeş gel bi otur hele bi çayımı iç , baileys ikram ediyim sana gazoz var haplı özel üretim (:00 Yorumla
+1 yılİbnenin teki yüzünden olay bize patlayacak şimdi :D
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayalım. Yoruma açık bir konu değil zaten. Sığmaz tabi ki.
00 Yorumlasanki bütün kızlar melekmiş gibi konuşmuşsun genelleme yapma arkadaşım kızlardada erkeklerde de var böyleleri napalım
10 Yorumla
+1 yılbu adama 11 ay nasıl tahammül ettim diye hiç sormuyorsun demi kendine
01 Yorumlagüncellemeyi okumadan mesajı yazmaya başlamıştım... ama varya kalayı basacaktım.. düzeltme yerinde olmuş çok küfür yerdin.. bazısı kişiliksiz oluyor.. kurtulduğuna sevin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelleme yapma herkes bir değil ayrıca seninki adam değilmişki baksana yazık ya 2 gün sonra o kız ona tekmeyi basar sana geri döner ama sessiz kal sen ve affetme artık onu
10 Yorumla
+1 yılne biliyim bununku biraz intikama benzemeye calisiyor, cicim
00 Yorumla
+1 yılValla hepimiz öyle degiliz Apla sen totoşun birine denk gelmişsin biz napalım
00 Yorumla
+1 yılherkesi o şerefsiz gibi sanma.. ben öyle bişey yapsaydım sokağa çıkamazdım utancımdan..
06 Yorumla- +1 yıl
sendede hata var.
- +1 yıl
adama fazla değer verdin galiba. belkide senden umduğunu bulamadı.
- +1 yıl
şanslısın bence. zararın neresinden dönersen kardır misali..
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarında o...pu olanı var biz seni suçluyormuyuz veya ona benzetiyormuyuz
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında aldatıldığın için üzülmüştüm ama neden böylesiniz laaan diye öküzümsü bi genelleme yaptığın için o arkadaş sana az bile yapmış.anlattıklarındanda seni neden kullandığı belli olmuş wc
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılokdum ama senin hakkındaki düşüncelerim değişmedi:D
Cevap sahibi+1 yılmadem napak diyosun o zaman beni yanlış anladın aslında demeyeceksin:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk kurtulmuş bu fotoyu görmüştür kesin burda ondan bırakmıştır
01 Yorumla
+1 yılŞii atarlanma bakalım hepimiz öyle değiliz bi kere o i*ne ise bizim suçumuz ne ?
00 Yorumlabenim de 3 ay oldu ailevi nedenler icin ayrıldığını söyledi çok seviyorum derken herşey yalan
01 Yorumlavaybe diyeeck bişey yok..ama erkekler deyince hepsini almayın içine istisnalar olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver sen bunları önüne bak kafandan sil böyle takarak bir yere varamazsın hayat devam ediyor
01 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma, seçimlerini iyi yap.
20 Yorumlazeka küpü
senin herifin öyleyse bizim suçumuz ne00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes öyle değil o şerefsizse bizim suçumuz ne.
00 Yorumla
+1 yılPeki sen ne yaptın ve o senden ayrıldı?
03 Yorumla- +1 yıl
Fazla ilgi göstermek mi? Fazla ilgi göstereyim diye kalbini kırmış olabilir misin?
+1 yılişte napalım hayat bazen çok jamiryo
00 Yorumla
+1 yılValla ben öyle değilim :(
010 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorsan neden siz böylesiniz beyler diyosun :(
- +1 yıl
Kızlar, nrde bir şrfsiz varsa gidip ona aşık oluyor da ondan
- +1 yıl
Her kız demiyorki.Sen adam gibi birini bulamıyorsan suçu kendinde ara bence.
- +1 yıl
Gerek yok, bu sitede yaparız anketi :))
- +1 yıl
Bütün erkekler aynı mı: A:evet hepsi aynı B:arada adam gibi adam çıkıyor :)
+1 yılUlan erkekler alacan kesecen.
01 Yorumla- +1 yıl
hani erkek hakları ?
Sarhoştum hatırlamıyorum..
00 YorumlaAllah bi belamızı vermediki bizim
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamlığına ne olmuş onu anlamadım
01 YorumlaSeversek; Bir Kere Ve Ölümüne
02 Yorumlataşa vurup köreltcem valla nedir bu
00 Yorumlayorumsuz dyrm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSığmaz.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeli misin yahu, kalır mı hiç!
Cevap sahibi+1 yılNedense?
Cevap sahibi+1 yılAbla 22 saat geçmiş ya ne mutluluğu ne hüznü.
Cevap sahibi+1 yılOnlar geçmiyor mu? =/
Konuyu unuttum da ben, bi' yerden tutunmaya çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yılHarbiden hadi ben kaçayım. Konu çetrefilli.
Kendi kendine iyi bak.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne