Canım çok acıyor şimdi ne yapacağım ?

her konuda kendını bir sekılde haklı cıkaran bır sevdıgım var. aslında cok mutluyum ama iş tartısmaya yada bırsey soylemeye gelınce uzerıne toz kondurmuyor, insana cevap vermıyor, soruncada kızıyor.

bu gece boyle bısey oldu ve ben kızdıgım seyı sorunca bana kızdı ve kapatıyordu kı kapatma sakın dedım ve kotu bır soz cıktı ağzımdan. baştan sona suclu olan adam hem haklı cıktı hemde özür dileyen ben oldum.

Ama kaldım cok kırıldı 3 saat durmadan agladım tutamadım kendımı ve bana sana hıc uzulmedım dedı. Benı sevmıyorsun dedım cok sevıyorum dedı. Kapatmadan once sesı kotu gıbıydı ama hala banamısın deyıp bana ses vermedı. umursamadı canım cok acıdı aglaya aglaya kapattım uc saat bayılacak hale geldım.

ona küstüm kırıldım yarın konusuruz dedı ama benım canım cok acıyo hep boyle kırgın kalacak yuregım bana fıkır verın arkadaslar ne yapacagım ?
Güncellemeler
+1 yıl
konustuk ve bana sana karsı kalbım buz kestı acımıyorum dıyen adama, bende bana uzulmedıgın ıcın sana karsı buz kestım dedıgımde direk şu cevabı aldım; NAPİYİM ?

sonra delırdım sen kimsin ya yeter dedım dun onca agladım ozur dıledım bugun tek ıyı kelıme etmedıgın gıbı bırde napıyım dıyorsun dedım. bu s..ir git demenin üstü kapalı yolu dedım o zaman sen s...ir git dedim. oda bana geç olmadan yuzunu gosterdın ya saol dedı. benden ne beklıyor o tavrın ustune kufurlerle ayrıldk bısey soyleyın :(
Canım çok acıyor şimdi ne yapacağım ?