ayrıldığım kızı ikna etmek için gazeteye aşak ilan versem,sizce tepkisi ne olur?
özellikle kızlarsdan cevap bekliyorum!
özellikle kızlarsdan cevap bekliyorum!
Tam sayfa ilan vermen lazım trajlı gazete olması lazım..Trajlı gazetenin 25 sayfasından 1 sayfasını kapmak kapatmak kolay iş değildir..Bu etkileyebilir onu ancak..Kız gazete alır mı okur mu o var..Bide şu var şu gazeteyi al şu sayfasına bak desen aksiliği tutar almıyorum ulan falan derse bu sefer parana yazık olur..En iyisimi bi helikopter kirala ayaklarına seni seviyorum pankartı astır pilot kızın evinin penceresine sorti yapsın vecihiii..
Ne masrafı kardeşim helikopter kiralama saati 1000 ile 1500 euro arasında değişiyor bi sürü firması var..Taş patlasa 3 milyar en fazla..Sen bi gazeteye tam sayfa ilan versen en az 30 40 milyar ödüyorsun kendine gel..
40 50 liraya bırak ilanı harf bile veremezsin :D
Aga bunu bende düşündüm.Ama öyle ufak tefek bir ilan dikkat çekmez.Yarım sayfa, yada tam sayfa olması lazım :/
Deli gibi para lazım la :(
Sence kasıtlı olarak, gösterildiği anlaşılmaz mı?Bak kardeşim, kızları özetleyen çok güzel bir söz var.Sen bir kadına "seni 365 gün düşünüyorum" dersen, geriye kalan 6saat ne yaptığını sorar :D
Ona istinaden, sen ilan vereceksin bütçene göre, "değerim bu kadar mı?,biraz daha büyük olsaydı,adım yanlış yazılmış (ilanlarda olur yazım hataları),bu ne ya g.t kadar ilan" gibi tepkilerde alabilirsin :D
Bence daha etkili bir yöntem bul... ;)
ben olsam cok kızardım...gazetelere kadar düşmek...kabus gibi bir şey...:s
İyi bir fikir gibi geldi...
Cevap
1Cevap
bilemedim ki simdi degisik :) hos olabilir
Hiç hoş bişey değil bence. Daha akıllıca bişey yapmalısın.
arama sakın
öyle işte takma
bnde öyle deniyorum
hoş bir jest bence
hahahayyyy
hic bi mal okumaz
olamz öyle şey :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar