Arkadaşlar uzun zamandir yakin arkadaşim olan bir cocukla yaklasik 1-2 ay once flortlesmeye basladik ve sevgili olmak uzereydik ancak daha once hic iliskisi olmamisti ve iliski yapmaktan korktugunu soyluyordu (yakin arkadasimda oldugu icin dogru olduguna eminim) neyse iste biz cok yakindik herseyi beraber yapiyorduk birbirimizin her seyi olduk diyebilirim sonra bi gun seni seviyorum mesaji atip sildi ben ne sildin diye soruncada buna henuz hazir degilim zamani gelince ogrenirsin dedi ama o gun ufak sebeplerden biraz tartistik ve sonrasinda hakli oldugumu soyleyip ozur diledi konu kapandi ve yattik sabah uyandigimda ise bir baktim her yerden engellemis ariyorum ulasamiyorum bir yerden engellemedigini gorup sebebinj sordum gordu ama cevap vermedi bu bahsettigim olay 2 hafta once oldu gecen gun ise bir yerde karsilastik ama hic konusmadik o gun eve geldim diger gun baktigimda ise her yerden engeli kaldirmis oldugunu gordum tabi ki ben gurursuz gibi ona yazip niye engelledin noldu demek istemiyorum ki zaten bu saatten sonrada affedemem ama icimde kalan bazi seyleri soylemek istiyorum o yuzden yazmasini bekliyorum sizce neden engelledi ve neden kaldirdi? yazar mi yazarsa ne zaman yazar?
Güncellemeler
+1 yıl
YAZDI SIMDI
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar