30 yas ustu adam diyelim 33-34 yaslarinda biri 20-22 yasindaki bir kiza bakar mi?
Bakarsa illaki cinsel yönden mi yaklasir genc oldugu icin?
Bakarsa illaki cinsel yönden mi yaklasir genc oldugu icin?
Onun senden haberi yoksa sen onun sana olan yaklaşımını ölçmeden , tam olarak emin olmadan sakın açılma.. Seninle konuşurken sahiplenmesine bak, konuşurken görüşlerine, ileri dönük planlarına hayallerinden bahsetmesine izin ver. sen sorma, sen sorarsan senin istediğin cevapları alırsın. Sürekli sohbetlerin olsun ama koşan değil, kopmadan kısık ateşte. İlgini belli etmeden ilgi var ise rahat ol kasmadan konuş, ama sen ilgisiz birine koşarsan hamurunu bilmeden sadece zarar görebilme ihtimalin yüksek.
İmkansız değil yaş farkı da aşka engel değil. Kendi gibi düşünenler konuyu sadece cinselliğe çekerler. Sen kendini biliyor isen, değil cinsellik, elini bile tutamaz. Bu da sana deneyim olur. Değerlerin senindir ve izin verdiklerinle paylaşırsın bunun hesabını kimsenin yaşamadan ya da yaşatmadan sormaya hakkı yok.
👏👏👏
Sana nasil baktigi onemli seninde ona nasil baktigin onemli
henüz tanismiyoruz ben hoslandigimi söylemek istiyorum ya da en azindan tanismak ama farkli gözle bakar diyenler cok oldugu icin cekiniyorum
öyle mi dersin :)
tamam konuscam o zaman onunla umarim beni ciddiye alir..
Her şey mümkün bacım valla her yönden yaklaşabilirim cinselliği geçtim genelde erkek genç tercih etmesinin nedeni kontrol edeceğini düşünmesidir
yani olabilir diyorsun :)
adamin henüz haberi yok iste daha yeni konusmak istiyordum bende onunla.. umarim ciddiye alir beni
Yani böyle konularda çok tecrübem yok gözlem benimki sen yine de dikkatli ol ama olur yani erkekler yaşa takılmaz pek😄hayırlısı artık bacım inş iyi biridir
Bilmiyorum ama keske baksalar ve bu cinsel olarak olmasa sadece
Ahhahaah😊😊😊
@Erkek_Barbie kuzu niye guluyorsun bana😢
Cidden gülüncek durumda olmasan gülmezdim😕😕😕
Belki olgun seviyorum buyuk seviyorum bunun nesi kotu 😢😢@Erkek_Barbie
@Erkek_Barbie
seks objesi olmayi kabul ediyorsan no problem😑
@Erkek_Barbie orasini yasamadan bilemeyiz
Daha ne yasiyacaksin😠😠😠Neyse akullanmayacaksin sen
@Erkek_Barbie henuz olesi bir deneyimim olmadi... msja gelsene sen
Cevap
9Cevap
Gönül işlrinin yaşla ne alakası var ki?*Şunu anlayın gönül yaşı gönül işerinde geçerli olandır.
Boşver insanların ne dediğine aldırma... mesela bende benden 10 yaş büyük ağabeyimle birlikteyim ama insanların ne dediğini umursamıyorum. Sende umursamam bence...
illa cinsellik degildir sevmiştir aşık olmuşur dogal yani
adamin daha haberi yok konusmak istiyorum iste ama cekiniyorum biraz
hahah evlilik falan fazla uctun :D
öyle o kadara gelemeyiz bile bence ama yinede denemeye deger
dünyanin anahtari anlamadim?
ben 29 yaşımdayım 20 yaş altı küçük geliyo... ama 11-13 yaş fark olupda çok mutlu olanlar var ;)
Evet bakar hemde büyük bir hayranlıkla bakar
Bakmaz. Baksada bir amacı vardır.
illa yasiti mi olmasi lazim ciddi bakmasi icin
Bakabilir fakat kullanıp atar.
niye öyle düsünüyorsun peki?
34 yaşındaki bir adamın 20 yaşındaki kızla işi olmaz. sizbirbirinizi sevsenide aşık olsanızda çevreniz etrafınız eşleriniz dostlarınız akrabalarınız ve en baştada anne babanız bu ilişkiye ve evlilikle neticelendirilmesine müsaade etmez. 34 yaşındaki adamda bunun farkındadır. İşi ciddiye götürmeden kullanabildiği kadar kullanmak ister. peçete gibi kenara atar. hep böyle olmuştur bundan böylede böyle olmaya devam edecektir. yani bir geleceğiniz olamaz mümkün değil. Ancak adam seni kabul eder sende adamı kabul edersen ve birbirinize kaçarsanız o zaman kimsenin bişey demeye sözü kalmaz. işi bitirir ve evlilikle neticelendirirsiniz. Aksi halde önünüze binlerce engel çıkar. Erkekte bunun farkındadır. bu nedenle yanında olduğun sürece öpüp koklamanın derdine düşer kullandığım kadar kullanayım gözüyle bakar... iş ciddiye bindiğinde sırtını döner ve gider.
Eğlenmelik olarak bakar.
Niye hep ayni dusunce?
Yani normal hoslanamaz mi begenemez mi sence
Yüzde 10 ihtimal dediğin.
yani illa yasiti olmasi lazimki ciddi baksin öylemi
evetttt
Bakar bakar.
Hoslanip sevebilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar